امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(28-07-2013، 20:35)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 20:33)DARK.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 20:32)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداشی
خوبی؟؟؟
خوبه خوبمBig Grin
تو خوبی؟؟؟؟؟/Big Grin
بچه ها خوبن؟؟؟؟Big Grin
جاستین خوبه؟؟؟؟؟Big Grin
همه خوبن
بچه ها؟؟
بابا اونو همینطوری گفتم مگه ندیدی یکیو میبینن میگن زن و بچه هات خوبن یا نه ؟؟ (( اینو به ادم بزرگا میگن )) منم همینجوری گفتم
ببخشیدSad
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
من میبینی شادی عایا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
اره میبینم شیوا
افتاد دداشی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 63
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR
happy girl اسمت چیه؟؟؟ ( اسمه واقعیت )
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
اما شيوا ديگه من نمي بينه
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(28-07-2013، 20:39)DARK.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

happy girl اسمت چیه؟؟؟ ( اسمه واقعیت )
شیوا
گفتگوی آزاد 32 63
(28-07-2013، 20:37)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره میبینم شیوا
افتاد دداشی

نمیدونم چرا حس میکنم عصبی هستی چیزی شده گلم؟
Channel
(28-07-2013، 20:19)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 20:18)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 20:16)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی خوشت ماید از...؟؟

عرفان؟؟
بگو

چی رو؟ من بازگشتم
(28-07-2013، 20:41)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 20:37)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره میبینم شیوا
افتاد دداشی

نمیدونم چرا حس میکنم عصبی هستی چیزی شده گلم؟

عصبی بودم الان درس شد

(28-07-2013، 20:42)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 20:19)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 20:18)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 20:16)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی خوشت ماید از...؟؟

عرفان؟؟
بگو

چی رو؟ من بازگشتم
فاطمه ازت خوشش میاد
گفتگوی آزاد 32 63
من فک کنم تو ليست سياه شيوام که منو نمي بينه
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان