11-04-2012، 14:01
آقا از بحث دور نشید! به نظر من این تاپیک باید بسته بشه!
|
مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد |
||||||||||||||
11-04-2012، 14:01
آقا از بحث دور نشید! به نظر من این تاپیک باید بسته بشه!
11-04-2012، 14:07
خوب ادامه بحث
ملوسک جواب بده چطور میشه هیتلر کاسه کوزه یهودیان بانکدار اروپا بپاشه بهم با انگلیس و متفقین که مرکز حکومت اوناست مخالفت کنه و انوقت از اونها حمایت کنه چطور همچین چیزی ممکنه این اتهام خیلی بی بن و اساس تر از اتهام ناپلئون و مارکس به فراماسون بودن است
11-04-2012، 14:07
نقل قول: بله این کشور داره به سبک کمونیستی اداره فقط تنها فرقش اینه که ما دین رو قبول داریم! برای مثال یارانه هارو گذاشتن تا حق کسی خورده نشه و برابری میان مردم باشه! ![]() با این حال سازمان های خصوصی اختیار ومزایا وموقعیت بیشت ری دارد ودولت در حال خصوصی سازی هست وسزمانی به نام سازمان خصوصی سازی نیز وجود دارد ![]() ![]() نقل قول: در جواب اون حرفتون باید بگماینها کاملا مستند است وحرف نیست تمامی مستندات رو ارائه دادم.یکی دیگر از نشانه های سرمایه دار بودن وخصوصی بودن کشور ما بورس است که شوروی اصلا بورس نداشت.وجود بورس در یک کشور که سرمایه گذاری در سهام آن کاملا در کشورمان آزاد است وشرکت های خصوصی حاضر در بورس تماما نشانه کپیتالیستی بودن کشور ماست. همین حالا شما می توانید سهام بخرید وبه طور خصوصی در یک بخش سرمایه گذاری کنید که کاملا در کشور آزاد است وسهام شما دارای مزیت هایی نیز هست واین یک کشور خصوصی وغیر کمونیستی وسوسیالیستی را نشان می دهد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uplod.ir/toiwljgaq9in/ensi_9.pdf.htm ملوسک خان حتما دانلودش کنن نقل قول: آقا از بحث دور نشید! به نظر من این تاپیک باید بسته بشه!به نظر من شما نظر ندهید. بحث منحرف نشود به موضوع اصلی تایپیک یعنی هولوکاست بپردازیم. نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جناب 1939 یک بار یک منبع معتبر وبی طرف غیر از نازی سنتر وسایت های نازیسمی بگذار
دوست عزیز نیکلای ماهنامه های انجمن نازی سنتر همه معتبر هستن.یعنی اکثر مقاله های اون ماهنامه ترجمه شدن هستن.
همیشه یادت باشه (به علت تبلیغ ویرایش شد) N
11-04-2012، 14:28
آقای آریو برزن امضات خیلی به درد بخوره
![]()
11-04-2012، 14:29
همش یه نمایش نامه خوشگله عین جنگ برا استقلال آمریکا میمونه!
11-04-2012، 14:31
درسته ولی در هر صورت خیلی باحاله
![]()
11-04-2012، 14:34
دارن مارو سیاه میکنن! اینجوری هست که یکی میگه شما بزن تو سر فلانی فلانی هم زد تو سر شما بشینید دعوا کنید فلانی باید ببره! وقتی بزد نگران نباشید فلانی شما رو حمایت میکنه! جنگ جهانی هم اینجوری بود!
| ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|