11-04-2012، 14:59
راست میگه منکه میدونم نازی ها هم یه کارایی کردن ولی اصلا کمونیست ها رو قبول ندارم

|
مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد |
|||||||||||||||||
11-04-2012، 14:59
راست میگه منکه میدونم نازی ها هم یه کارایی کردن ولی اصلا کمونیست ها رو قبول ندارم
![]()
11-04-2012، 15:07
اوهو اوهو منم که از صبح تا شب تو کانالای مستهجن میرم میرقصم هان؟
این شماهایید که میخواید جامعه رو به فساد بکشید!
11-04-2012، 15:08
(11-04-2012، 15:07)ملوسک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چی می گی تو.جک داری می گی؟
نقل قول: کمونیسم به زباله دان تاریخ پیوستنازیسم به زباله دان تاریخ پیوست.هنوز کشور های کمونیستی مثل کره شمالی وکوبا وویتنام و.. وجود دارد وکمونیست هنوز زنده است. نقل قول: روسهای عرق خور رو آدم کنه.این حرف شما توهین است واخطار می گیرید. نقل قول: صهیونیسمها با نیرنگ تمام امپراطوری های بزرگ رو از بین بردن.صهیونها قدرتی نبودن اونا یک سری بدبخت ژنده پوش بودن که تا قرن نوزدهم هیچکس حمایتشان نکرد.اما ژاکوب یوروفسکی سردسته نگهبانان بلشویک قاتلان نیکلای دوم یهودی بود در صورتی که نیکلای دوم هیچ بدی به کسی حتی یهودی ها نکرد.امپراتوری های بزرگ وخوب فرانسه لوئی وروسیه تزاری را افراد دروغ گو وفرصت طلب وخونخوار وقدرت طلبی ووحشی گری مثل دانتونو روبسپیر و.. در فرانسه وتروتسکی ولنین قاتل ودروغ گو در روسیه بودند و حماقت قشر هایی از مردم که گول اینها رو خوردند از بین برد نقل قول: کمونیسم ریشه اش برمیگرده به صهیونیسم. اینه که می گم سواد نداری.کمونیسم کلا فلسفه واساسسش از صهیونیسم جدا است وکمونیسم اصولا مخالف جهان خواری وجنگ است اما صهیونیسم بر عکس آن موافق جهان خواری وجنگ است وکمونیسم مخالف دین است اما صهیونیسم دین را قبول دارد.کمونیسم به برابری اعتقاد دارد اما صهیونیسم به اختلاف طبقاتی وسرمایه داری. نقل قول: راست میگه منکه میدونم نازی ها هم یه کارایی کردن ولی اصلا کمونیست ها رو قبول ندارم نقل قول: اوهو اوهو منم که از صبح تا شب تو کانالای مستهجن میرم میرقصم هان؟ نقل قول: چی می گی تو.جک داری می گی؟ دوستان آرام باشید.این طوری جنگ داخلی راه میفته ومن خاطره خوشی از جنگ های داخلی ندارم.لطفا به هم احترام بگذارید ودر ارائه نظرات خود فکر کنید .
11-04-2012، 15:14
آقای نیکلای شما داری از مدیر بودنت سوءاستفاده میکنی.
من دیگه با تو بحث نمی کنم.
11-04-2012، 15:16
بله بچه ها من گفتم این تاپیک رو ببندید بهتره گوش نکردید آخر یه دعوا باحال میشه!
ببینید چقدر از بحث منحرف شدیم . بحث ما سر دروغ بودن هلوکاسته! من اعتقاد دارم دروغه ! !
اين آقايه نيكلاي وطن فروشه كمونيسم زده به فريد ميگفت ديكتاتور! هه هه
اون وقت خودش از هر چيزي كه خوشش نياد يا رد تاييد ميكنه ، اخطار ميده و ويرايشش ميكنه تا به نفع خودش باشه! كسي كه به پادشاه كشورش نادر توهين كنه ... واقعا كه! نازيسم هر چه باشه از كمونيسم كه به وجود خدا اعتقادي نداره و اونو انكار ميكنه 100 برابر بهتره!!!!!!!! تو تايپيك قبلي هم به همه ثابت شد كه هلوكاست يه دروغ مضحكه!
11-04-2012، 15:19
نقل قول: آقای نیکلای شما داری از مدیر بودنت سوءاستفاده میکنی.شما به یک نژاد تا تونستی توهین کردی ومن بارها چیزی نگفتم. تمام کاربران این بخش موافق این قضیه هستن.حرف های عقیدتی خودرا تو همون نازی سنتر بزنید که براتون کف وهورا بزنند.اینجا یک انجمن علمی هست وشعار وپوستر تبلیغانتی وهرگونه توهینی ممنوع است وشدیدا با شخص خاطی بر خورد می شود. اطلاعاتت هم ناقصه.شما سررشته ای از تاریخ نداری وسه چهار تا عقیده نازیسمی واطلاعات ماهنامه نازی سنتر رو داری ومثل طوطی اونارو تکرار می کنی.
11-04-2012، 15:24
(11-04-2012، 15:19)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما راست ميگي يه نگاه به امضايه رفيق ملوسك بنداز تا بفهمي چي تبليغه!
11-04-2012، 15:25
نقل قول: اين آقايه نيكلاي وطن فروشه كمونيسم زده به فريد ميگفت ديكتاتور! هه هه جناب 008.وطن فروش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟/ ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول: اين آقايه نيكلاي وطن فروشه كمونيسم زده به فريد ميگفت ديكتاتور! هه هه مسئله فرید جداست ومدیریت به نتیجه رسیدن که کارهای فرید اشتباه بوده.اگه من با کمونیسم بودم جنایات استالین رو در بخش تایپیک نمی زدم وکلی ضد لنین نمی گفتم ونمی گفتم کتاب های لنین رو نخونید. نقل قول: نازيسم هر چه باشه از كمونيسم كه به وجود خدا اعتقادي نداره و اونو انكار ميكنه 100 برابر بهتره!!!!!!!! نازیسم اگه به خدا اعتقاد داشت 100 میلیون نفر را به کام مرگ نمی فرستاد وکسی که به خدا اعتقاد داره کوره آدم سوزی واتاق گاز نداره واز چربی آدما صابون درست نمیکنه | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|