امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد

نیکلای شما هنوز سنت قد نمیده.
من به اندازه ی موهای سرت تاریخ خوندم.

اون کسی که اطلاعی از تاریخ نداره شمایی که رفتی چهارتا خط از تاریخ روسیه و نیکلای خوندی و پشت سر هم اونارو تکرار میکنی.

چون شما تحقیقاتت در زمینه صهیونیسم پژوهی کمه من نمیتونتم با شما بحث کنم.
وقتی من میگم کمونیسم ریشش برمیگرده به صهیونیسم یعنی صهیونها کمونیسم رو تو دامن امپراطوری روسیه انداختن
در ضمن نه من نژادپرست هستم نه نازیسم.
نازیسم فقط معتقد به خلوص نژادی هست.یعنی نژاد یک ملت باید خالص باشه.یعنی یهودی یهودی باشه.آریایی آریایی باشه و عرب عرب باشه.

به قول هیتلر اختلاط نژادی عامل انحطاط کشورهاست

نازیسم برپایه اصول اخلاقی و شرافت انسانی و ارزشهای انسانی و ملی هست.نه مثل کمونیسم بی خداست.نه مثل صهیونیسم موزی و جهانخوار.

پیشوا.........
پیشوای عزیز تر از جانم، میدانم که صدای مرا میشنوی
میدانم که با چه سختی و از جان گذشتگی ای برای سرافرازی نژاد آریایی و ملتت تلاش کردی
میدانم سربازان وطن چگونه برای سرافرازی اش شجاعانه و دلیرانه جنگیدند
میدانم از ما چه میخواهی.......
با چکمه هایمان مغرورانه بر روی جسد دشمنانت رژه خواهیم رفت.......
پیشوا آسوده باش که ما بیداریم.....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uploadtak.com/images/r7921_xwvtcmvaldf9aegi18rh.jpg
 سپاس شده توسط ps3000 ، ...Sara SHZ... ، FARID.SHOMPET
آگهی

نقل قول: شما راست ميگي يه نگاه به امضايه رفيق ملوسك بنداز تا بفهمي چي تبليغه!

عزیزم امضای خودمه دوست دارم توش تبلیغ بندازم بحث تاپیک هارو منحرف نمیکنم و با مدیر سایتش کل کل نمیکنم! تازه وقتی شما تو یه تاپیک تبلیغ یه انجمن دیگه رو میکنید یعنی دارید به اونی که تاپیک رو وا کرده توهین میکنید!
veni vidi vici
I came, I saw, I conquered

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.up.vatandownload.com/images/ix77kz5oa0t98kk2ik4.jpg
نقل قول: ادر هم یک دیکتاتور بوده ونامش در کتاب 100 دیکتاتور تاریخ آمده وکلی خونریزی کرده وپسرش رو کور کرده.وجونای مردم رو در میدان های جنگ کشته.وبه روسیه وهند حمله وحشی گری کرده.اینو تاریخ ثابت کرده.
چون به روسيه حمله كرده پس ديكتاتوره! منظوره شمارو فهميدم!Sleepy

نقل قول: نازیسم اگه به خدا اعتقاد داشت 100 میلیون نفر را به کام مرگ نمی فرستاد وکسی که به خدا اعتقاد داره کوره آدم سوزی واتاق گاز نداره واز چربی آدما صابون درست نمیکنه
كمونيستها كه نه به خودشون رحم كردن نه به خارجيها!
كشتاري رو كه عليه اسيران لهستاني شبانه انجام دادن چي؟ به مدت 4 تا 5 هفته در هر شب از 250 نفر تا 400 نفر اسير رو كشتن!
حالا به نازيسم گير بده!
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
 سپاس شده توسط آریوبرزن ، ...Sara SHZ... ، 1939 ، امیررضا*
عزیزم همین عقاید شما نازی ها هستن که این همه جوک پشت سر ترک و لر و آبادانی و کرد و قزوینیو رشتی در میکنید!
veni vidi vici

سپاس شده توسط ☭Nicola☭
خب اگه شما راست میگی مدارکت رو ارائه بده.کلیپ های ویدئیی وکتاب های معتبر در این زمینه.
نقل قول: وقتی من میگم کمونیسم ریشش برمیگرده به صهیونیسم یعنی صهیونها کمونیسم رو تو دامن امپراطوری روسیه انداختن
در ضمن نه من نژادپرست هستم نه نازیسم.
مدارکتون رو ارائه دهید.شماهم نازیسم هستیدوکلی تبلیغ علیه نازیسم کردید ودرحال تبلیغ هستید وهمه اینو تو انجمن می دونن.

نقل قول: نازیسم برپایه اصول اخلاقی و شرافت انسانی و ارزشهای انسانی و ملی هست.نه مثل کمونیسم بی خداست.نه مثل صهیونیسم موزی و جهانخوار.
یک شعار تبلیغاتی دیگرDodgy
نقل قول: نه مثل کمونیسم بی خداست
اما اینو بدون خیلی از اونهایی که ادعای خدا پرستی میکنن مثل نازیسم ها و.. کلی جنایت کردند ونازیسم اگر ارزش انسانی رو قبول داشت با

اون وضع وحشتناک آدم نمی کشت یا در اردوگاه ها سختی نمی داد.چهره کمونیسم را نیز استالین ولنین دروغ گو وشیاد وفریبکار با سو استفاده زشت کردند.
نقل قول: صهیونیسم موزی و جهانخوار
این حرفتون رو قبول دارم.صهیونیسم ها ویهودی ها ذاتا رقت انگیزند.
 سپاس شده توسط ملوسک
آقايه نيكلاي شما خودت داري كمونيسم رو تبليغ ميكني!!!!!!!!!!
وقتي كسي هيچ مدركي دال بر اينكه 6 مليون يهودي كشته شده نداده چطور توقع داري باورش كنيم؟

سپاس شده توسط ...Sara SHZ...
شما ها اگه باور نداشتید وقتی گفتن 6 میلیون نفر رو کشتید چرا قبول کردید و تا سال 2000 به یهودیا غرامت میدادید
veni vidi vici

سپاس شده توسط ☭Nicola☭
نقل قول: چون به روسيه حمله كرده پس ديكتاتوره! منظوره شمارو فهميدم
به هند هم حمله کرده.وکلی انسنا رو کشته.درضمن روس ها در پی آب های گرم بودند نه جنگ واز روش مذاکره ودیپلوماسی مزایایی آب های

گرم رو می خواستند که یکهو نادر عصبانی شد وسپاهش را بردات وبه روسیه حمله کرد ونواحی تصرف کرد واینکه نادردستور کور

کردن پسر خودش رو با قصاوت صادر کرد
وکلی بر مردم فشار آورد وتمام جهان اونو دیکتاتور می شناسن مثلا در کتاب100دیکتاتور نایجل کاتورن

از پادشاهان دیکتاتور ایران فقط نادر آمده است.

نقل قول: كمونيستها كه نه به خودشون رحم كردن نه به خارجيها!
كشتاري رو كه عليه اسيران لهستاني شبانه انجام دادن چي؟ به مدت 4 تا 5 هفته در هر شب از 250 نفر تا 400 نفر اسير رو كشتن!
حالا به نازيسم گير بده!
اینو من هم قبول دارم وبارها جنایات کمونیست ها را متذکر شده ام اونها هم جنایت کردن اما عامل اصلی استالین ولنین خونخوار بودند که

چهره کمونیست رو با جنایاتشان زشت کردند.نازی ها وکمونیست ها ملت لهستان رو بیچاره کردند .هم نازیسم هم کمونیسم جنایتکارند

اما امپراتوری نیکلای دوم پاک ترین رژیم بود.

نقل قول: عزیزم همین عقاید شما نازی ها هستن که این همه جوک پشت سر ترک و لر و آبادانی و کرد و قزوینیو رشتی در میکنید
اینها کار انگلیسی های خبیث است که اختلاف نژادی بینمون انداختن.الآن هم اختلاف بین ماها تقصیر غرب است واونها خوش حال دارند از همین اختلاف ما می خندن
نقل قول: شما ها اگه باور نداشتید وقتی گفتن 6 میلیون نفر رو کشتید چرا قبول کردید و تا سال 2000 به یهودیا غرامت میدادید
به همون دليل كه جمعيت يهودي ها قبل از جنگ 5/5 ميليون بوده و بعد از جنگ جمعيتش نزديكه به 6 ميليون رسيده!
اين چيزها شبيه جوك هست!

سپاس شده توسط ...Sara SHZ...
پس چرا به این یهودی های کثیف غرامت میدادید؟
veni vidi vici

سپاس شده توسط ☭Nicola☭

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  هلوکاست ارمنی چگونه اتفاق افتاد
  تصاویر/ داستان مهمترین عکس تاریخ امریکا
  امیرکبیر و مهمترین اصلاحات در ایران
  ۱۸ حقیقت جالب در مورد آدولف هیتلر که نمیدانستید !
  یازده حقیقت در مورد مصدق
  9 حقیقت شگفت انگیز تاریخی و باستانی
  10 حقیقت درمورد مومیایی ها !!
  10 حقیقت جالب درمورد تمدن اسرار امیز مایا + عکس
  10 حقیقت جالب در مورد تمدن اسرارآمیز مایا!
  10 حقیقت جالب در مورد مصر باستان!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان