امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

چندوخته که یه شکل خاص شدم|:

پووف!
بــآی:|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(29-07-2013، 13:50)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میمیرم fishing

منم اییییییییییییییییییییییییییییییی کتفممممممممممممممممممممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(29-07-2013، 13:52)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: حمید. جان من این اواتارت رو عوض کن
Dodgy
راست میگم.بچه کوچولو میاد تو سایت جنبه خوبی ندارهConfused
سپاس بدین ها:angry2:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

سلام من اومدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 147
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
هوی هپی اندازه دهنت حرف بزن اعصابم بد جور خط خطیه
اواتارمم عوض نمیکنم به هیچ کسی هم هیچ ربطی نداره
میخوای بخوا ین نمیخواین زوره
در غیر این سورت  go to bed Dodgy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: با پا برو تو حلقشون اجی

یه مسابقه داشتیم داور مربی اون تیمه بود منم خودمو الکی مینداختم تا پرتاب بگیرم همینجوریم تیمو انداختم جلو سالن داشت میترکید تو مسابقات مدارس مربیشون با من دعوا کرد که چرا خودتو الکی میندازی منم فقط نیشخند زدم کم کونده بود منو له کنهBig GrinTongue
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، D-:
(29-07-2013، 13:52)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 13:50)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 13:46)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اجیss.ssنمیدونم درست نوشتم یا نه ولی چرا این اول شده تا حالا اواتارش که خیلی داغونهHuh

این رفته تبانی کرده به دوستاش گفته به مردم پول داده بش رای بدن

مگه ریاست جمهوریه؟؟؟؟Big Grin

چمدونم
(29-07-2013، 13:53)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چندوخته که یه شکل خاص شدم|:

پووف!
بــآی:|

همینطوری بودی خودت یادت نیست
Channel
 سپاس شده توسط D-:
(29-07-2013، 13:51)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 13:49)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 13:41)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fU*K yOu lIfE:|

این واسه من برعکس شده:|

اورین فرهاد اورین
آورین به زندگی:/
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
خدافظ همگی fishing
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
حمید چرا اعصابت خط خطیه؟؟
گفتگوی آزاد 32 147

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان