امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(29-07-2013، 14:11)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 14:07)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 13:59)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگی خیلیم خوبه مگه چشه؟؟؟اشتباهات خودتونو به گردن زندگی نندازینSleepy

زندگی واسه همه یه جور نیس...
تو از زاویه دیدی که بهش داری نگاه میکنی...

گیریم من اشتباه کردم....
عاخه مجازاتم حدّی داره...

من واقعا نمیدونم جنابعالی چرا این قد همه چیرو جدی میگیری !!!!! کسی رو مجازات نکردم چون شما اشتباهی نکردی پس الکی اساب همه رو به هم نریز
شما چرا به خودت میگیری؟؟؟!!!

مگه اصا منو مجازات کردی؟؟؟

من با زندگی بودم...
آگهی
(29-07-2013، 14:21)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 14:16)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 14:15)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میگم حصین تو هم میگی همید بگو خُب Dodgy

شـــــاخ شـــدیــــــا!Dodgy
شاخ بودم Dodgy

شـــــــــاخ نیستی !Dodgy
دییونه الــــــــهــــــی هستــــــــــــی!Dodgy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
کودم روز یه دنیا اومدین؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 151
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
حس جرو بحث با یه ...خلو ندارم
حمیــــــــــــد مـــحـــــروم بــــــودی چـــقــــدر راحــــت بـــــودیــــــــمــــــاDodgy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(29-07-2013، 14:26)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس جرو بحث با یه ...خلو ندارم
منظورت منم؟؟Huh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 151
So close no matter how far
couldn’t be much more from the heart
Forever trust in who we are
and nothing else matters
A Friend is nothing but a known enemy
گفتگوی آزاد 32 151
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
گفتگوی آزاد 32 151

(29-07-2013، 14:27)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمیــــــــــــد مـــحـــــروم بــــــودی چـــقــــدر راحــــت بـــــودیــــــــمــــــاDodgy
چقدر زر میزنی
 سپاس شده توسط shadi shekari ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Snow-Girl ، Magical Girl
حمید بذار دیگه ناراحت نمیشم
گفتگوی آزاد 32 151
(29-07-2013، 14:27)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

So close no matter how far
couldn’t be much more from the heart
Forever trust in who we are
and nothing else matters
آوا  حمیــــــــــــــــــد به من فحش میدهcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان