امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(29-07-2013، 17:32)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگوی آزاد 32 164

cryingcryingcryingcryingcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
آگهی
(29-07-2013، 17:32)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا برقص:cool:Big Grin
شب قدر بیام برقصم؟!|:
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، βΑllεяiηΑ♡ ، ƝeGaЯ ، Mïņ̃†êR
همین رو بگو
شعارما پسران:
نه سربازی نه جان بازی بزن بریم دختر بازی
الله یاور ماست110و 115 دنبال ماست ru1ru1:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://wwwvvv.rozblog.com/
(29-07-2013، 17:33)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 17:31)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 17:27)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 17:26)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش میکنم فاطمه جون

شما هم ابتون جيره بنديه؟

بله!بدبختیه ما داریم cryingcryingcryingcrying
مث اين که مي خوان صبحا برقمونو قط کننcrying
امروز تا 10/5 برق نبود پختيم از گرما
نه حموم داريم
نه کولر

من که تا12 خوابم خدارو شکر!
حمامم شبا میرم
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(29-07-2013، 17:31)نسیم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله!مریم؟!
مردی؟!
ی حسی میگه هنو هستی  fishing
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، Mïņ̃†êR
مریم جان خاله؟!
سرت به جایی خورده؟!=|
هذیون میگی=|

مریم امست چیه اونجا؟!Angel

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

گفتگوی آزاد 32 164

اهم اهم Dodgy

خو منم تحویل بگیرین crying

اصلا من میرم با اون یکی میام Big Grin
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ƝeGaЯ ، Mïņ̃†êR
نه خنی همین خوبه نرو!=))

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

گفتگوی آزاد 32 164

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، *PaTHeTiC GirL*
(29-07-2013، 17:36)نسیم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریم جان خاله؟!
سرت به جایی خورده؟!=|
هذیون میگی=|

مریم امست چیه اونجا؟!Angel
سرم که ن ولی دلم به طرز وحشتناکی درد میکنه

Maryam×Master

(29-07-2013، 17:39)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم Dodgy

هنی؟؟؟؟؟؟؟؟:bighug:
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، Mïņ̃†êR ، *PaTHeTiC GirL*
(29-07-2013، 17:34)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 17:32)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا برقص:cool:Big Grin
شب قدر بیام برقصم؟!|:

خاک تو سرم همین الان داشتم گریه میکردم حواسم نبود

(29-07-2013، 17:39)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم Dodgy

بیا بغلمBig Grin:cool:
Channel
 سپاس شده توسط *PaTHeTiC GirL* ، ƝeGaЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان