امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد

نقل قول: پادشاه باید ابتدا کارهایی انجام دهد وبعد بپرسد که باشم یا نه وتعدادی از خبرگان وآگاهان بی طرف از طریق شورا صلاحیت کارهای اون رو تمدید یا رد کنندوگرنه مردم عقل کافی برای تشخیص رو ندارند.
به این گونه حکومت حکومت شوراها می گویند که ظاهرا در کشور ما واکثر کشور ها برقرار است واینرا لنین بنیان گذاشت.
چطور به چنین چیزی رسیدید که اول طرف می اد و بعد می گه من باشم یا نه!!!

طرف اگر دست خودش باشه که بیاد مطمئن باش 99 درصد نمی ره و یا اصولا تضمینی نیست که بره.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط ps3000 ، ...Sara SHZ... ، آریوبرزن
آگهی
برا چی؟ اگه شاه لایق باشه مردم میگن نره! احیانا اگه گفتن میره چرا نره!
مثلا اگه به کوروش میگفتن برو تو لایق نیستی میموند؟
veni vidi vici
I came, I saw, I conquered

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.up.vatandownload.com/images/ix77kz5oa0t98kk2ik4.jpg
نقل قول: چطور به چنین چیزی رسیدید که اول طرف می اد و بعد می گه من باشم یا نه!!!

طرف اگر دست خودش باشه که بیاد مطمئن باش 99 درصد نمی ره و یا اصولا تضمینی نیست که بره.

طرف نباید دست خودش باشه که بیاد بلکه شورا باید تایید صلاحیت وعزل ونصبش کنه وشخص منتخب نباید بی نزاکتی کند واعضای حزب را نمک

گیر خود کند یا هر تخلف یا توطئه یا دیکتاتوری کند ویا از قدرتش سو استفاده کند در صورت این کار باید سریعا عزل شود.برای کنترل او باید یک

پلیس مخفی قدرتمند کشور را تحت نظر بگیرد که عامل شورا باشد وبر اجرای صحیح کارهای شخص اول مملکت نظارت کند وگذارش کار اورا به شورا تحویل دهد ونظارت کند که او از اختیاراتش فراتر انجام ندهد.

البته نباید اختیارات زیاد به پادشاه داده شود وشورایی همیشه بر کاراو نظارت کند وتوانایی نصب یا عزل اورا داشته باشند.باید یک حکومت

شورایی قوی ومتمرکز باشد.وفرد پادشاه بعد چند سال عملکرد رای اعتماد مجدد از شورا بگیرد ودر صورت تشخیص شورای متخصص به کارش

ادامه دهد یا خیر.

طور دیگر هم نیز می شود که شورا فردی شایسته ومدیر را(از بین خود شورا یا افراد برجسته حکومت وخدوم وباسابقه وکاردان) انتخاب کند وبه

او به مدت چند سال قدرت اداره کشور دهد.که شایسته سلاری باشد.وپس از اون چند سال دوباره در مورد اون شخص در شورا رای گیری کند.

این یک حکومت صحیح سوسیالیسمی است اما متاسفانه در شوروی اجرا نشد در هیچ جای دنیا نیز اجرا نشد چون شخصی مثل استالین با

بی نزاکتی تمام ودیکتاتوری تمام شورا را به نفع خود مصادره وتصرف کرد ودیکتاتوری پیاده کرد وشوروی هر حکومت بود جز اسمش چون شورا

تا مرگ استالین هیچ نقشی نداشت .اما زمان لنین این رعایت می شد.
نقل قول: طرف نباید دست خودش باشه که بیاد بلکه شورا باید تایید صلاحیت وعزل ونصبش کنه وشخص منتخب نباید بی نزاکتی کند واعضای حزب را نمک

گیر خود کند یا هر تخلف یا توطئه یا دیکتاتوری کند ویا از قدرتش سو استفاده کند در صورت این کار باید سریعا عزل شود.برای کنترل او باید یک

پلیس مخفی قدرتمند کشور را تحت نظر بگیرد که عامل شورا باشد وبر اجرای صحیح کارهای شخص اول مملکت نظارت کند وگذارش کار اورا به شورا تحویل دهد ونظارت کند که او از اختیاراتش فراتر انجام ندهد.

البته نباید اختیارات زیاد به پادشاه داده شود وشورایی همیشه بر کاراو نظارت کند وتوانایی نصب یا عزل اورا داشته باشند.باید یک حکومت

شورایی قوی ومتمرکز باشد.وفرد پادشاه بعد چند سال عملکرد رای اعتماد مجدد از شورا بگیرد ودر صورت تشخیص شورای متخصص به کارش

ادامه دهد یا خیر.

طور دیگر هم نیز می شود که شورا فردی شایسته ومدیر را(از بین خود شورا یا افراد برجسته حکومت وخدوم وباسابقه وکاردان) انتخاب کند وبه

او به مدت چند سال قدرت اداره کشور دهد.که شایسته سلاری باشد.وپس از اون چند سال دوباره در مورد اون شخص در شورا رای گیری کند.

این یک حکومت صحیح سوسیالیسمی است اما متاسفانه در شوروی اجرا نشد در هیچ جای دنیا نیز اجرا نشد چون شخصی مثل استالین با

بی نزاکتی تمام ودیکتاتوری تمام شورا را به نفع خود مصادره وتصرف کرد ودیکتاتوری پیاده کرد وشوروی هر حکومت بود جز اسمش چون شورا

تا مرگ استالین هیچ نقشی نداشت .اما زمان لنین این رعایت می شد.
خوب این بیش تر شبیه داستان است.
خوب شورا رو کی باید انتخاب کنه؟

اصولا اگر انتخابی از سوی مردم نباشد قدرتمندان جامعه شورا را تشکیل می دهند.

و این باید، یابد هایی که شما درباره شایستگی می گویید در حد حرف است و اصول محکمی ندارد.

مثل این است که بگوییم پلیس را برداریم چون که مردم باید خودشان خلاف نکنند ولی متاسفانه هیچ جا این طوری نیست!Sleepy

نقل قول: برا چی؟ اگه شاه لایق باشه مردم میگن نره! احیانا اگه گفتن میره چرا نره!
مثلا اگه به کوروش میگفتن برو تو لایق نیستی میموند؟
جواب بالا در مورد پست شما هم است.

این ها داستان است و اصول برای تضمینش ارائه نمی دهد.

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، ps3000
نقل قول: خوب این بیش تر شبیه داستان است.
خوب شورا رو کی باید انتخاب کنه؟

و این باید، یابد هایی که شما درباره شایستگی می گویید در حد حرف است و اصول محکمی ندارد.

مثل این است که بگوییم پلیس را برداریم چون که مردم باید خودشان خلاف نکنند ولی متاسفانه هیچ جا این طوری نیست

جناب صابر داستان نبود.کم لطفی نکنید.من یک حکومت ایده آلیستی رو توضیح دادم.

من اصول یک حکومت ایده آلیستی رو گفتم وبه نظرم شورا رو باید افراد شایسته ودارای تحصیلات بالا اداره کنند ودر واقع کسی درراس قدرت

نباشه وحقوق ها یکسان باشد وبرابری نیز بین همه باشد اونوقت اون حکومت ایده آلیستی سوسیالیستی که گفتم به نتیجه میرسه.مردم نقش

مستقیمی نباید در شورا ایفا کنند وفقط با سواد ترین مردم می توانند برای شورا کاندید شوند وشورا آنها را تایید یا رد تایید صلاحیت کنند.در واقع کسی

راس شورا نباید باشد وشورا نباید رئیسی داشته باشد وهمه باهم برابر باشند.فقط یک دبیر شورا باید باشد که شورا را منظم وبر طبق قوانین

نگاه داردوطوری عمل کند که شورا از حیطه قانونی خارج نشود. واختیارات او محدود ودر همین اندازه ها باشد ودبیر را شورا از بین نخبگان شورا انتخاب کند

نقل قول: و این باید، یابد هایی که شما درباره شایستگی می گویید در حد حرف است و اصول محکمی ندارد.
اصولش این است که شورای مذکوری که گفتم حکومت شایسته سالاری باید باشد وپلیس مخفی که عرض کردم وظیفه تحقیق در مورد

شخصیت وتحصیلات و... اعضای شورا وشخص اول انتخاب شده وشناسایی نخبگان را دارد وکلی فضا سازی برای جرب نخبگان می کند.

تنها چیزی که بالاتر از شورا در این حکومت است قانون است.
نقل قول: ایده آلیستی
25r30
بحث كاملا منحرف شده!
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
دوستان هدف ما بهتر کردن دنیاست پس بی طرفانه بحث کنید
و توهیین نکنید

همه منابع را بخونید چه از نازی سنتر باشد چه از رائفی پور باشد چه از عمه ی من

با منطق باشید

لجوج نباشد
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد 12
عضو گروه تاریخ انجمن

سپاس شده توسط ☭Nicola☭
نقل قول: بحث كاملا منحرف شده!

منحرف نشده شما بحث رو به نادر کشوندی ومنحرف کردی من هم جواب دادم.
نقل قول: جناب صابر داستان نبود.کم لطفی نکنید.من یک حکومت ایده آلیستی رو توضیح دادم.

من اصول یک حکومت ایده آلیستی رو گفتم وبه نظرم شورا رو باید افراد شایسته ودارای تحصیلات بالا اداره کنند ودر واقع کسی درراس قدرت

نباشه وحقوق ها یکسان باشد وبرابری نیز بین همه باشد اونوقت اون حکومت ایده آلیستی سوسیالیستی که گفتم به نتیجه میرسه.

عزیز من.
حرف زدن که هنر نیست!

بنده جواب این پست شما رو در همون پست قبلی دادم.

و فقط در پست جدیدتون حرف های قبلیتون رو دوباره تکرار کردین که جوابی داده باشید و من چیز جدیدی در پست جدید شما نمی بینم.

نقل قول: خوب شورا رو کی باید انتخاب کنه؟

مثل این است که بگوییم پلیس را برداریم چون که مردم باید خودشان خلاف نکنند ولی متاسفانه هیچ جا این طوری نیست!

(11-04-2012، 21:23)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بحث كاملا منحرف شده!

منحرف نشده شما بحث رو به نادر کشوندی ومنحرف کردی من هم جواب دادم.

پس چرا بر نميگردي به موضوع اصلي؟
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  هلوکاست ارمنی چگونه اتفاق افتاد
  تصاویر/ داستان مهمترین عکس تاریخ امریکا
  امیرکبیر و مهمترین اصلاحات در ایران
  ۱۸ حقیقت جالب در مورد آدولف هیتلر که نمیدانستید !
  یازده حقیقت در مورد مصدق
  9 حقیقت شگفت انگیز تاریخی و باستانی
  10 حقیقت درمورد مومیایی ها !!
  10 حقیقت جالب درمورد تمدن اسرار امیز مایا + عکس
  10 حقیقت جالب در مورد تمدن اسرارآمیز مایا!
  10 حقیقت جالب در مورد مصر باستان!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان