امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(29-07-2013، 22:49)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارو منو میگی فاطی؟

بله
 سپاس شده توسط ICe Angele
آگهی
(29-07-2013، 22:49)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 22:46)SHERMION نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||
هی سیاهی کیستی آشنا بید اسم کاربریت :|

(29-07-2013، 22:49)مهدی خطر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوز فقط نگو که تو حلقت
چه راحت ترجمه میکنی میدونم برادر =)

شبحه سرگردان:|
من همون که خوش بود يه وختي
گفتگوی آزاد 32 223
باز تویی؟
بینم کی تو رو رات داده؟
غوارت تو این محفل نمیگنجه
خیلی خوشمله فاطی مگه نه دلم نمیاد عوضش کنم

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
قيافه ي علي پشت کامپيوتر:::Big Grin همچين روي اين دختره ي بيشعور عوضيو کم کنم
gun:ozer:p332:viki:
ووووووووووووووووو
فک مي کنه با اين کارش من...
Sadcryingaah:vil::nea:cry girlantisirkcry2ميشم
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(29-07-2013، 22:51)SHERMION نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 22:49)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 22:46)SHERMION نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 22:49)مهدی خطر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوز فقط نگو که تو حلقت

امممم فیریشته؟ :|
سارا بود نامت شرمیون؟؟؟؟ درود بر تو. از این طرفا!!!!

لپ تابم رو باید پس بگیرم این جوری نمی تونم با این رایانه ی جنگ جهانی سر و کله بزنمDodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ali MuSiC ، SHERMION
(29-07-2013، 22:51)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوشمله فاطی مگه نه دلم نمیاد عوضش کنم

يه طرز خاصيهBig Grin:cool:
 سپاس شده توسط ICe Angele
(29-07-2013، 22:52)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 22:51)SHERMION نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوز فقط نگو که تو حلقت

امممم فیریشته؟ :|

نه
متاسفانه افتخار آشنايي با شوما رو نداشتم:|
گفتگوی آزاد 32 223
باز تویی؟
بینم کی تو رو رات داده؟
غوارت تو این محفل نمیگنجه
(29-07-2013، 22:52)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قيافه ي علي پشت کامپيوتر:::Big Grin همچين روي اين دختره ي بيشعور عوضيو  کم کنم
ووووووووووووووووو
من فلدر نتی نیستم با بچه جماعتم در نمیوفتم :|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(29-07-2013، 22:54)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 22:52)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قيافه ي علي پشت کامپيوتر:::Big Grin همچين روي اين دختره ي بيشعور عوضيو  کم کنم
ووووووووووووووووو
من فلدر نتی نیستم با بچه جماعتم در نمیوفتم :|
افرين به تو...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان