امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(29-07-2013، 23:17)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: پرو فایل کسی که بهم فوحش دادو خوندی چی نوشته شده بود من به فرید گفتم  فرید محرومش نکرد فوحش  مادر داده بود

--------------------------------------------------------------------------------
من چیزی ندیدم جز این که تو فوش دادی. تو لینک برگ کاربریشو اون زمان بهم ندادی!!! ولی در کل طرف تاجایی که یادمه چیز بدی به تو نگفت توی برگ کاربریش هم چیزی نبود و نیست
گفته بود اون مادر ***** که پشت ما حرف میزنه تاوون میده  خودم دیدمش بهت گفتم
آگهی
(29-07-2013، 23:18)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

زشت بود:/
(29-07-2013، 23:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس نمی کنید؟؟؟ دو تا اخطار خوشگل در یافت می کنید.
هوممممم مارو ا اخطار میترسونی دیه :|
(29-07-2013، 23:19)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 23:18)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

زشت بود:/

نمیدونم -_-

نیگاش نکردم -_-

یاد مشکلات ادما افتادم -_-
cof cof
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(29-07-2013، 23:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس نمی کنید؟؟؟ دو تا اخطار خوشگل 
باشه
سلام
کسی منو میشناسه؟
خیلی قدیمیم
هع
ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺪﻩ

ﺁﺩﻡ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺷﺮﺍﯾﻄﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ

ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺪﻭﻡ

ﺷﮑﻠﮏ ﻫﺎﯼ ﯾﺎﻫﻮ ﻣﺴﻨﺠﺮ ﻫﻢ

ﺑﯿﺎﻧﮕﺮ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺗﺶ ﻧﺒﺎﺷﻪ.......
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
بچه ها شب بخیر فرید ببخشید ولی دیگه شمارتو به شایان دادم شرمنده
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، FARID.SHOMPET
من فریدو ستیو سارا رو میشناسم
کسی نی؟
ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺪﻩ

ﺁﺩﻡ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺷﺮﺍﯾﻄﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ

ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺪﻭﻡ

ﺷﮑﻠﮏ ﻫﺎﯼ ﯾﺎﻫﻮ ﻣﺴﻨﺠﺮ ﻫﻢ

ﺑﯿﺎﻧﮕﺮ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺗﺶ ﻧﺒﺎﺷﻪ.......
(29-07-2013، 23:21)liliana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
کسی منو میشناسه؟
خیلی قدیمیم
هع
دیه ا ما که قدیمی تر نیستی :|
 سپاس شده توسط AmItiSe
(29-07-2013، 23:21)liliana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
کسی منو میشناسه؟
خیلی قدیمیم
هع

سلام|:

من نمیشناسم ---___---
cof cof
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان