امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(30-07-2013، 10:10)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 10:09)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 10:07)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 10:05)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*!*karola*!*  چه فحشی میدی14k

از اونا که سه سوت بنه اصلا نمیشه گفت به ظاهر سادش تو اینجا نگاه نکنید یک گرگیه تو لباس آدم
بیییییییخیییییال بابا!!!
چرا فحش داده؟؟؟!!!
حتما یه کاری کردی دیگه!!!

نه باو به جون خودم
خب مگه میشه الکی به کسی فحش داد؟؟؟!!!
اصن داریم همچین چیزی؟؟؟!!!
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(30-07-2013، 10:11)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون به مَن فُحش دآد آجی ..crying
َمن کآریش نَدآشتَم .. -__-
فَرهآد رآست میگه ..

من درکمال ادب سعی کردم آرومش کنم
(30-07-2013، 10:11)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 10:07)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَن فُحش میدَم -___-
امیررضا عِرفآن دآره فُحش میده .. : ((((

(30-07-2013، 10:05)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 9:59)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآم فَرهآد .. Angel

سلام...
چه خبره اینجا؟؟؟!!!
اینجآ هَمیشه دَعوآست .. :|
حالا دعوا سرِ چیه؟؟؟!!!
فُحش .. -___-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 252
(30-07-2013، 10:14)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 10:10)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 10:09)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 10:07)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 10:05)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*!*karola*!*  چه فحشی میدی14k

از اونا که سه سوت بنه اصلا نمیشه گفت به ظاهر سادش تو اینجا نگاه نکنید یک گرگیه تو لباس آدم
بیییییییخیییییال بابا!!!
چرا فحش داده؟؟؟!!!
حتما یه کاری کردی دیگه!!!

نه باو به جون خودم
خب مگه میشه الکی به کسی فحش داد؟؟؟!!!
اصن داریم همچین چیزی؟؟؟!!!
نمیدونم از اول که اومد یه سره این فحشاشو که معنیشونو بابامم بلد نبود شروع کرد به دادن
بیخیال شید این بحث فوشو!!!
حالاهرکی به هرکی فوش داده
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط T A R A
کی بآوَر میکُنه مَن به تو فُحش دآدَم ..؟؟Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 252
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(30-07-2013، 10:11)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون به مَن فُحش دآد آجی ..crying
َمن کآریش نَدآشتَم .. -__-
فَرهآد رآست میگه ..

هر دوتا تون گرگين نميشه کاري تون کرد:/
خوب فوش داده يا دادي :|
اين قد با يد بزرگش کني؟؟؟

(30-07-2013، 10:16)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من-___-
 سپاس شده توسط T A R A ، ERF@N
شما كارو زندگي ندارين همش تو گفتوگو هستينBig GrinBig GrinBig Grin
گفتگوی آزاد 32 252
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(30-07-2013، 10:17)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما كارو زندگي ندارين همش تو گفتوگو هستينBig GrinBig GrinBig Grin

من 3 ساعت در شبانه روز اينجا نيستمAngel
(30-07-2013، 10:16)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الآن پیام داده تحدید میکنه crying
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان