امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(30-07-2013، 13:10)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 13:09)..giti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 13:06)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 13:04)..giti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 13:01)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو جون قلدر بازی در نیار :|
Smile
چون شومایی چشم
امری فرمایشی؟
دستوری نی :|
هری :|
زیاد خودتواذییت نکن
کارم تموم شه میرم
من برا آدمایی مثه تو که عقده خود بزرگ بینی دارن اذیت نمیشم -_-
زود تموم کن :|
قد سنم رفتار میکنم
مثه همسنام
حتما
آگهی
(30-07-2013، 13:11)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الانا میرن بی خیال خودتو کوچیک نکن

:|
گاهی با خودم میگم ملت چه پیشرفتی کردنا :|
 سپاس شده توسط Ali MuSiC ، ..giti
(30-07-2013، 13:11)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 13:08)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 13:07)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 13:04)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 13:00)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سلامت بود ؟عایا؟

فرید درست بنویس اخری که فرستادی قابل خوندن نبود
سلام -_-

خوبی خومشلم؟
دعوا نکنیا
O_O
من دعوا نکنم کی دعوا بکنه؟ :|

کیا میرن؟ :|
چیو کوچیک نکنم؟ -_-
نه باو ت و فری ک چیزی نگفتین
پفک چرا
ولی توعو فری نع
مشکل کسری بود
ک پفکو مکسی هم باهاش همکاری کرد
ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺪﻩ

ﺁﺩﻡ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺷﺮﺍﯾﻄﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ

ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺪﻭﻡ

ﺷﮑﻠﮏ ﻫﺎﯼ ﯾﺎﻫﻮ ﻣﺴﻨﺠﺮ ﻫﻢ

ﺑﯿﺎﻧﮕﺮ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺗﺶ ﻧﺒﺎﺷﻪ.......
نقل قول: فک کردم یه بار دیگه هم بت گفته بودم :|
میدونی مشکل تو اینه که میخوای کارای خودتو با خاله زنک بازی پنهان کنی ..
بعدم منو از محرومیت و اخطار مترسونی (:
آها راسی فمیدم کایمن تو نبودی :| هع
هر جور دوست داری اندیشه کن. من خودمم نه کس دیگه. ولی ادم هایی که اون جا از من نفرت دارن ادم های دو رویی هستن که مشکل من باهاشون سر همین بود.

cayman من نبودم و نیستم. اگر منم چرا هنوز میاد؟؟؟؟ من اون نام کاربری رو برای کسی باز کردم به همین دلیل آیپیش با منیکی هست آی کیو!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Artmis2000 ، ICe Angele
(30-07-2013، 13:01)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خف
چه غلطی کردی توانجمن هیشکی چشه دیدنتونداره؟
تو انجمن که میگی اندیشه میکنم این جا رو میگی. ولی دید تو فریزر هست! اون جا همه ی بدخواه ها جمع شدن دیگه! هرکی که از این جا بیرون انداخته شده یا این جا تاپیکاش به دست من خیلی بسته شده یا از من و صابر اخطار گرفته اومده اون جا . این دیگه شگفت زده شدن نداره!

کسی از اینجا بیرون انداخته نشده.. کلا کسی درحدی نمیبینم که بخواد بکسمونو از اینجا بیرون کنه =)))))
یه تصمیمی بود که گرفته شد از این آشغالدونی بریم یه جایی که بشه بهش گفت انجمن..
که خودتم دیدی از بعد ما فلش دیگه فلش نشده =))))
گفتگوی آزاد 32 290گفتگوی آزاد 32 290
 سپاس شده توسط FrOzen あHeArt ، MissLone
شیوا آدرس وبلاگ گروهی را برام بنویس.......SmileHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41041
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=15804
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16362

گفتگوی آزاد 32 290
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(30-07-2013، 13:12)maryam jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
گاهی با خودم میگم ملت چه پیشرفتی کردنا :|
شما به کارت برس اینو بیخی -_-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(30-07-2013، 13:13)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر جور دوست داری اندیشه کن. من خودمم نه کس دیگه. ولی ادم هایی که اون جا از من نفرت دارن ادم های دو رویی هستن که مشکل من باهاشون سر همین بود.

cayman من نبودم و نیستم. اگر منم چرا هنوز میاد؟؟؟؟ من اون نام کاربری رو برای کسی باز کردم به همین دلیل آیپیش با منیکی هست آی کیو!

الان دیگه چسبیدی به سقف :|
نه حاجی گفتم میدونم .. بعدم لازم نی خودتو خفه کنی برا سرپوش گذاشتن ..
خو؟!
نقل قول: کسی از اینجا بیرون انداخته نشده.. کلا کسی درحدی نمیبینم که بخواد بکسمونو از اینجا بیرون کنه =)))))
یه تصمیمی بود که گرفته شد از این آشغالدونی بریم یه جایی که بشه بهش گفت انجمن..
که خودتم دیدی از بعد ما فلش دیگه فلش نشده =))))
اشتباه شما همین جاست که می خواهید به خودتون به زور این رو بفهمونید که این جا با رفتون فلشخور باحالی نیست دیگه!! خخخ بهتر که رفتید.

پس نباید برگردی به این جا اگه این جا آشغال دونی هست

من برم که حوصله ندارم با چند نفر که هنوز خودشون رو مهم می دونن توی این جا کل کل کنم. پیشنهاد میکنم کس دیگه ای هم باهاشون کل کل نکنه
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط parmida.a ، Mïņ̃†êR ، ICe Angele ، L.A.78

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان