امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(30-07-2013، 15:29)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 15:27)mehrshad Ronaldo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 15:21)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 15:20)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 15:14)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیشب کجا بودی؟؟
خونه ننم.........
برقمون دوساعت قطع شده بود بعدشم حوصله نداشتم بیامSmileHeart
خوش به حالتcrying
چی شد ترسیدی منو توی دوست های سیات قرار دادی
ههههههههههههههههههههه
 ههDodgyDodgyDodgy
عشق چون در سینه ام بیدار شد
از طلب پا تا سرم ایثار شد
این دیگر من نیستم من نیستم
حیف از ان عمری که با من زیستمHeart

آگهی
(30-07-2013، 15:30)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 15:28)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 15:26)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مائدهBlush
ستاره لازم نبود بگی.../
من که اصلا آناناس هم محسوب نمیشمcrying
هوم؟Angel

همینجوری میخواستم ببینم پیش کیا چقندرم!پیش تو نیستم خدارو شکر
چغندر؟
شما جيگر منيAngel

نگارم..Heart

من برفتم..
خدافسي..Angel
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، ღSηow Princessღ
(30-07-2013، 15:30)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 15:29)mehrshad Ronaldo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 15:23)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

..................
ترسیدی بد ترسیدی
اقا شما کی هستی که بترسم از بی ادبیاتون خوشم نیومد!!
من بی ادبی کردمSleepySleepySleepy
عشق چون در سینه ام بیدار شد
از طلب پا تا سرم ایثار شد
این دیگر من نیستم من نیستم
حیف از ان عمری که با من زیستمHeart

پآری دوست دارمHeart
مائی تورو هم همینطور خدافس!
 سپاس شده توسط parmida.a
:rum:حو3لم کپک زد..!!
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(30-07-2013، 15:34)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:rum:حو3لم کپک زد..!!
کپک زد
مبارکه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 322
 سپاس شده توسط parmida.a
منم پریاHeartHeartHeartHeart

کمکی خواستی بوگو عشقم..!!
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
گفتگوی آزاد 32 322
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
خدافظت مائی!Angel

پاری^_^

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 322

سپاس شده توسط parmida.a ، ღSηow Princessღ
حمید بذار دلم برای ترول ضد جاستین تنگیدUndecided
گفتگوی آزاد 32 322

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان