امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(30-07-2013، 18:26)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 18:22)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ماشالا تک نفره پارمیدا و فرید و می ذاره تو جیبش -_-
گفتگوی آزاد 32 374
حمید رضــــــــــآ :-(

لایک بده

Sad

عسکش ب چ دردم می خوره آخع -______-
(30-07-2013، 18:23)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 18:21)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 18:19)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه من ماکانو یه ماچ میکردم که تهدید میشدم نمیخواممممممممممممممممممممممممممممممم
راستی بچه ها چرا ماله من دیگه شکلک نداره ؟
دوباره برگشته به حالته قبل

یکی بیاد اینو بگیره -_-

ماشالا تک نفره پارمیدا و فرید و می ذاره تو جیبش -_-

ادمـــه بده -_-

فدات شم باشه ادامه میدم ولی من یه 7سالی بزرگترم از شما حتما میدونم که میگم خخخخخخ
آهــــــــــــــآن...

بعله...

از اون لحاظ-_-

منم گفتم ادامه بده =)

راسی تو دانشجویی دیگع؟:/

بله عزیزم دانشجوی پزشکی دانشگاه ازاد خوراسگان چطور؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(30-07-2013، 18:26)لادن. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره ســلـآم :/

سلام....
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR ، GαяBagє Gιяℓ
نقل قول: تو کنترل پنل دیگه؟
کجای تنظیمات برم؟
گزینه های دیگر هست توی تنظبمات. ویرایشگر رو به انگلیسی نوشته. خودت هی تغییرش بده سپس نگاه کن ببین درست میشه یا نه

من برم بچه ها
بدرود
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR
(30-07-2013، 18:23)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 18:21)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 18:19)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه من ماکانو یه ماچ میکردم که تهدید میشدم نمیخواممممممممممممممممممممممممممممممم
راستی بچه ها چرا ماله من دیگه شکلک نداره ؟
دوباره برگشته به حالته قبل

یکی بیاد اینو بگیره -_-

ماشالا تک نفره پارمیدا و فرید و می ذاره تو جیبش -_-

ادمـــه بده -_-

فدات شم باشه ادامه میدم ولی من یه 7سالی بزرگترم از شما حتما میدونم که میگم خخخخخخ
اینقدر سنتو به رخ دیگران نکش

از قدیم گفتن بزرگی به سن نیست به عقل است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(30-07-2013، 18:27)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 18:25)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 7سالی بزرگترم از شما حتما میدونم که میگم خخخخخخ
شرمنده ولی در مورد ستاره باید عقلت بزرگتر باشه وگرنه به سنش نگا نکن خیلی بیشتر از خیلیای اینجا میفهمه
یعنی بیشتر از هم سنای خودش

من 2تا اکانت عوض کردم جوجو!:cool::cool::cool:
اکانت به رخ میکشی؟
من چیکار کنم ؟
Undecided
اصلا چه ربطی داره که افتخارم میکنی ؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، AmItiSe
همگی خداحافظ غرور بعضی مدیرای اینجا داره حالمو بهم میزنهDodgy
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR
(30-07-2013، 18:28)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگوی آزاد 32 374

SadSadSadSadSad

cryingcryingcryingcryingcryingcrying
میخوام
گفتگوی آزاد 32 374

منم میخوام چه باحالهههههههههههههههههههههههههههههههه
دیدید چه سریع نظرم عوض شد خخخخ
Channel
(30-07-2013، 18:21)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 18:20)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبین
سلام
یه پانیه دیر اومده بودی میرفتم :|
خوبی؟

خوب شد اومدم خوبی
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]
(30-07-2013، 18:28)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو کنترل پنل دیگه؟
کجای تنظیمات برم؟
گزینه های دیگر هست توی تنظبمات. ویرایشگر رو به انگلیسی نوشته. خودت هی تغییرش بده سپس نگاه کن ببین درست میشه یا نه

من برم بچه ها
بدرود

بدرود تا درود بعدی -_-Angel

منم میرم:|

خــــ♥ــــــ-ــــــدــــــــ-ــــــ♥ــــــــآفس×
cof cof
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR
(30-07-2013، 18:29)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی خداحافظ غرور بعضی مدیرای اینجا داره حالمو بهم میزنهDodgy

اما من برعکس-___-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان