امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 405
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 405
گفتگوی آزاد 32 405
گفتگوی آزاد 32 405

فآطِمه . شیوآ . رُز Angel
گفتگوی آزاد 32 405
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، امیررضا* ، Mason ، FARID.SHOMPET ، D-:
آگهی
(30-07-2013، 21:33)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 21:31)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بايييييييييييييييييييييييHeart
کُجآآ ..؟؟crying

مامانم بالا سرمه
ميگه تا خاموش نکني.....cryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط T A R A
فرید کجاس نظر سنجی لینک بده
Channel
سلام من یه سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مـَسـيـرُ
مـيـشـهـ
سـاخـت از
رو
هَـدَفـ
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
(30-07-2013، 21:34)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 21:33)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 21:31)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کُجآآ ..؟؟crying

مامانم بالا سرمه
اَلآن پیشِته ..؟؟
خآله بِزآر یه کَم دیگه بِمونه ....!!Big Grincrying
گفتگوی آزاد 32 405
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، D-:
فرید_رومل نوشته شده توسط: نوشته است:
نقل قول: نوشته است:فری یعنی چی من قبلنا اسپم میدادم الان نمیدم که
من باید چی کار کنم تا اسپم هام بره؟؟؟؟؟
اسپم هات رو به مرور بچه های مدیریت پاک میکنن اگه ببینن ولی در کل کارنامت رو خراب کردی. تو به تلاشت ادامه بده درست میشه.

فری من خودمو میکشم مدیر شم
از ارسال هام میتونی پاک کنی؟؟
خودم بدون اسپم شروع میکنم
گفتگوی آزاد 32 405
خاله ببرش خخخخخخخخخخخخخ
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، T A R A ، D-:
نقل قول: این جوری که داره پیش میره میشی. با این که من خودم مخالف بودم(چون تو پس از تابسوت دیگه نمیای و خیلی بد اخلاقی میکنی) ولی بچه ها دارن بهت رای میدن که نویسنده بشی
من نویسنده شم
تف به مردونگیم اگه نیام
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(30-07-2013، 21:35)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 21:34)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کُجآآ ..؟؟crying

مامانم بالا سرمه
اَلآن پیشِته ..؟؟
خآله بِزآر یه کَم دیگه بِمونه ....!!Big Grincrying

مامانم خوند يه چيزي بم گفت و رفتcryingBig Grin:/

(30-07-2013، 21:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله ببرش خخخخخخخخخخخخخ

Dodgy
 سپاس شده توسط T A R A
نقل قول: از ارسال هام میتونی پاک کنی؟؟
خودم بدون اسپم شروع میکنم

زیادن و من که به هر بخشی دست رسی ندارم!!! اگه به هر بخشی دست رسی داشتم سرم شلوغ می شد و دوباره مدیر ویژه می شدم.

شیوا میگم بخش مدیریت رو شما نمی تونید ببینید!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان