12-04-2012، 20:53
اسپم ندی روشن میشه.ما دنبال حقیقتیم.
|
مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد |
|||||||||||||||||||||||||||||
اسپم ندی روشن میشه.ما دنبال حقیقتیم.
شما ها چرا اصرار بر بیگناه بودن هیتلر دارین وقتی این یه چیز مشخصیه؟
12-04-2012، 20:57
تاریخ کاملا همه چیز رو ثابت کرده.
چهره واقعی وزشت هیتلر واستالین وتمام جنایت کاران مشخص است ومیلیارد ها نفر اینو می دونن.
12-04-2012، 21:02
كمونيسم اگه خوب بود سرانش اون همه آدم تو كشور خودشون رو سر به نيست نميكردن!
الان هم نگو كمونيسم خوبه و اله بله شيمبله و استالين و لنين چهره كمونيسم رو خراب كرده! برو يكم تحقيق كن ببين جنگ كي تموم شده و اون مدارك كي ساخته شدن!
12-04-2012، 21:05
نقل قول: كمونيسم اگه خوب بود سرانش اون همه آدم تو كشور خودشون رو سر به نيست نميكردن! من نمیگم کمونیسم خوبه کمونیسم هم با اون کاراش تفاوتی با نازیسم نداره وکمونیست رو لنین واستالین خراب کردند و از سال 1918 به بعد با آشکار شدن فریبکاری های لنین کمونیسم یک عقیده ظالمانه و متفاوت با آرمان های مارکس شد. اصلا ما در مورد کمونیسم در این تایپیک بحث نمیکنیم بحث ما فقط هولوکاسته که اصلا به کمونیسم ربط نداره پس خواهشا اسپم ندهید.
12-04-2012، 21:09
کنونیست عقاید خیلی خوبی داره به جز معدود عقایدش {نبودن دین} . واینایی که شما نام بردین دیکتاتور هایی هستن که نتوانستن کمونیستو درست اجرا کنن دلیل بر این نیست که کمونیست بده.ومانند نازیسم پر از عقاید پوج و مسخره نیست .
12-04-2012، 21:11
وهمچنان مرغ 1 پا دارد
![]()
12-04-2012، 21:11
حق با شماست اما کامنت لطفا تکراری ندید:4fv:
12-04-2012، 21:12
تقصیر من نیس به خدا خودش اینجوری میشه
نقل قول: تقصیر من نیس به خدا خودش اینجوری میشه پس برای حل مشکل به این قسمت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رفع مشکلات انجمن مراجعه کنید. هرکسی هر مشکلی در انجمن داشت به بخش مربوط انجمن ها مراجعه کند باتشکروسپاس فراوان
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|