امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷

(01-08-2013، 11:00)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون اف لاین کردم خودم⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 225

(01-08-2013، 11:00)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا حوصلم اومد سر جاشBig GrinBig GrinBig Grin
خیلی خوش حال شدمHeartHeartHeartHeartHeart

⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 225
این شکلک ها رو از کجا میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(01-08-2013، 11:04)Moji Viper نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درررود ب همگی
دورووووووود

(01-08-2013، 11:05)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2013، 11:02)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شیوا من نمی فهمم کی افلاینی کی انلاین
اصلا چه شکلی همش تو پرو فایلت نوشته افلاین؟
بهمنم یاد بدهBig Grin

برو تو تنظیمات اون بالا اولش نوشته من را به بقیه نمایش نده⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 225
مرسی ولی من خودمو افلاین نمیسزنمBig GrinBig Grin
آگهی
(01-08-2013، 11:06)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2013، 11:00)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون اف لاین کردم خودم⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 225

(01-08-2013، 11:00)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا حوصلم اومد سر جاشBig GrinBig GrinBig Grin
خیلی خوش حال شدمHeartHeartHeartHeartHeart

این شکلک ها رو از کجا میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از free smile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
سلامـ:|
 سپاس شده توسط L.A.78 ، Mïņ̃†êR
امــــیررضـآ=@@@@@
 سپاس شده توسط Mason
شیوا این شکلک ها خیلی باحالهBig GrinBig GrinBig Grin

(01-08-2013، 11:08)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامHeart
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(01-08-2013، 11:08)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبی
ایــــنا رو نمیــــگم کــه بگـــی نا امیـــدی حتــی اگــه یــه روز خـــوش ندیــدی
فقــط تـویی تـویی که فــردا تو میــسازی تــو رئیس خودتـــی واس خودت ســربازی
 سپاس شده توسط Mason
(01-08-2013، 11:09)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا این شکلک ها خیلی باحالهBig GrinBig GrinBig Grin

قابل نداره

سلامHeart

سلام رزی عخشه من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason
دل تو دلم نیس فردا چ روز سختیه cry girl
شیوا پس همه ی این شکلکا رو الان بر میدارمBig GrinBig GrinBig Grin
لـعـیـآ^ـــ^
شیوا ^ـــ^
 سپاس شده توسط L.A.78 ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان