امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد

نقل قول: خوب منابع غربی که طرفدار نبودن می گفتند کودتا یا توطئه.

اتفاقا منابع غربی ودولت های غربی مثل امریکا می گفتند انقلاب ومی گفتندSad(خوب شد حکومت استبدادی امپراتوری روسیه نابود شد)) وامریکا گفت حالا وارد جنگ می شود چون کشور مستبد روسیه در جنگ نیست.

کاملا معلومه که انقلاب روسیه رو غربی ها تایید کردند ومنتظرش بودند.اون ها می خواستند آلمان وروسیه به جون هم بیفتند ونابود شوند وموفق

شدند وپیروزی انگلیس وفرانسه وامریکا در جنگ جهانی اول تضمین کننده پیروزی همیشگی آنها بر جهان شد.

تنها کسی که ناراحت شد چرچیل بود که منصفانه حرفی رو گفت.

نقل قول: ولی به اسم انقلاب مردمی به دلیل نارضایتی از حکومت تزار در ثبت شده و غیر این نیست.

تمام منابعی که همچین مزخرفی ثبت کرده اند تحت تاثیر غرب ودموکراسی پوچ یا کمونیست ودولت شوروی بودند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد 22
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
آگهی
نقل قول: اتفاقا منابع غربی ودولت های غربی مثل امریکا می گفتند انقلاب ومی گفتند(خوب شد حکومت استبدادی امپراتوری روسیه نابود شد)) وامریکا گفت حالا وارد جنگ می شود چون کشور مستبد روسیه در جنگ نیست.

کاملا معلومه که انقلاب روسیه رو غربی ها تایید کردند ومنتظرش بودند.اون ها می خواستند آلمان وروسیه به جون هم بیفتند ونابود شوند وموفق

شدند وپیروزی انگلیس وفرانسه وامریکا در جنگ جهانی اول تضمین کننده پیروزی همیشگی آنها بر جهان شد.

تنها کسی که ناراحت شد چرچیل بود که منصفانه حرفی رو گفت.
چرا داستان می گی!

داستان گوییت خوبه ها.

خود نیکلی دوما بود که خودش را با المان ها درگیر کرد.

اتفاقا ان ها دشمن شوروی بودند و هر کاری می کردند تضعیفش کنند و این انقلاب باعث ایجاد قطب شوروی قدرتمند شد.
ج.ج.2 خودش رو درگیر نکرد تا بهش حمله شد.

بنابراین دلیلی بر این کار نداشتند و بی طرفانه ثبت کردند که انقلاب مردمی برای به علت نارضایتی حکومت تزار بود.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، آریوبرزن
برادر شما هیچ وقت با نظر یک نفر موافق نبودی یعنی من ندیدم چرا همش نظر مردمو اشتباه تلقی میکنی؟Smile
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، SABER ، آریوبرزن
منم ندیدم نیکولا با کسی موافق باشه خب این همه مدرک والا منم از هیتلر بدم میومد اما از وقتی این نظرارو دیدمو حرفایه درجستجویه حقیقتو شنیدم نظرم عوض شد خب ومنطقی باشUndecided
آنان که با زندگی میسازند زندگی را میبازند
 سپاس شده توسط SABER ، آریوبرزن

نقل قول: خود نیکلی دوما بود که خودش را با المان ها درگیر کرد.
نیکلای با قیصر ویلهلم دوستان نزدیک بودند وپسرخاله یکدیگر بودند.
آلمانی ها واتریشی ها جنگ رو شروع کردند در واقع امریکا وانگلیس پشت شروع ج ج 1 بودند ومنفعت آخر هم آن ها بردند.قیصر اولتیماتوم جنگ

فرستاد وگفت که نیکلای فرمان بسیج رالغو کندنیکلای می خواست جنگ نشود وبارها برای قیصر نامه نوشت که اگر آلمان حمله به صربستان را

لغو کند مبادرت به جنگ وبسیج مردمی نمی کند اما عده ای از اطرافیان قیصر وتزار این نامه را دیر به قیصر رساندند زمانی که جنگ شروع شده

بود.

نقل قول: اتفاقا ان ها دشمن شوروی بودند و هر کاری می کردند تضعیفش کنند و این انقلاب باعث ایجاد قطب شوروی قدرتمند شد.

بنابراین دلیلی بر این کار نداشتند و بی طرفانه ثبت کردند که انقلاب مردمی برای به علت نارضایتی حکومت تزار بود.

هیچ کدام از اینها داستان نیست اگر شما کتاب آخرین تزار روس را بخوانید همه چیز را می فهمید.چون شما اطلاعات در این زمینه رو ندارید در نمی یابید من چی می گم.این کتابو بروید وبخونید

اول آنکه حکومت تزار نهایت رفاه را برای مردم فراهم می کرد وددلیلی بر انقلاب نبود وتزار حامی مردم بود.شوروی هم با کشتار ارتش سفید

که مردم عضو آن بودند وحذف انقلاب توسط چکا خودرا قدرتمند کرد وگرنه مردم بی دینی را دوست نداشتند وبرای همین خواستار حکومت

دینی تزار بودند وبا کمونیست ها در جریان جنگ داخلی می جنگیدند

نیکلای برای مصلحت مردم روسیه وجلوگیری از جنگ داخلی وکشتار آنها استعفا داد.

بحث منحرف نشود وبه ادامه بحث در مورد هولوکاست بپردازیم.بعدا تایپیکی در این مورد بزنید تا جدا بحث کنیم
نقل قول: برادر شما هیچ وقت با نظر یک نفر موافق نبودی یعنی من ندیدم چرا همش نظر مردمو اشتباه تلقی میکنی
برادر شما هم همه چیز رو مسخره وکمدی تلقی می کنیDodgy
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
من به موقع مسخره و کمدی تلقی میکنم Smile شما هم روحیه انتقاد پذیری نداری و بحث با شما بیهودس چون اگه صدسال دیگه بهت بگیم با منبع که همه دنیا هم تاییدش کردن شما قبولش نمیکنی حتی اگه با چشماتم خودت اون موقع بودی و میدید میگفتی اینا دروغه من باور ندارمما اومدیم اینجا چیزی از هم یاد بگیریم نه اینکه نظرمون رو تحمیل کنیم Smile
 سپاس شده توسط SABER ، ...Sara SHZ... ، آریوبرزن
نقل قول: شما هم روحیه انتقاد پذیری نداری

کی گفتهDodgyDodgyهمین حالا از من انتقاد کنید ومن هم قبول می کنم ودر نظر می گیرم.خیللی از مطالب رو من تایید کردم وهمشون رو نقد نکردم.اما این رو قبول دارم که من روحیه منتقدی دارم.
نقل قول: چون اگه صدسال دیگه بهت بگیم با منبع که همه دنیا هم تاییدش کردن
اگه منظورت هولوکاسته که بله با منبع همه دنیا تاییدش کرده اما امپراتوری روسیه رو همه بد ندونستنش.اگر می تونید یک کشتار از نیکلای دوم نام ببرید

"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
نقل قول: نیکلای با قیصر ویلهلم دوستان نزدیک بودند وپسرخاله یکدیگر بودند.
آلمانی ها واتریشی ها جنگ رو شروع کردند در واقع امریکا وانگلیس پشت شروع ج ج 1 بودند ومنفعت آخر هم آن ها بردند.قیصر اولتیماتوم جنگ

فرستاد وگفت که نیکلای فرمان بسیج رالغو کندنیکلای می خواست جنگ نشود وبارها برای قیصر نامه نوشت که اگر آلمان حمله به صربستان را

لغو کند مبادرت به جنگ وبسیج مردمی نمی کند اما عده ای از اطرافیان قیصر وتزار این نامه را دیر به قیصر رساندند زمانی که جنگ شروع شده

بود.

نقل قول :
اتفاقا ان ها دشمن شوروی بودند و هر کاری می کردند تضعیفش کنند و این انقلاب باعث ایجاد قطب شوروی قدرتمند شد.

هیچ کدام از اینها داستان نیست اگر شما کتاب آخرین تزار روس را بخوانید همه چیز را می فهمید.چون شما اطلاعات در این زمینه رو ندارید در نمی یابید من چی می گم.این کتابو بروید وبخونید

اول آنکه حکومت تزار نهایت رفاه را برای مردم فراهم می کرد وددلیلی بر انقلاب نبود وتزار حامی مردم بود.شوروی هم با کشتار ارتش سفید

که مردم عضو آن بودند وحذف انقلاب توسط چکا خودرا قدرتمند کرد وگرنه مردم بی دینی را دوست نداشتند وبرای همین خواستار حکومت

دینی تزار بودند وبا کمونیست ها در جریان جنگ داخلی می جنگیدند

نیکلای برای مصلحت مردم روسیه وجلوگیری از جنگ داخلی وکشتار آنها استعفا داد.

بحث منحرف نشود وبه ادامه بحث در مورد هولوکاست بپردازیم.بعدا تایپیکی در این مورد بزنید تا جدا بحث کنیم
من حرف شما رو خلاصه می کنم.

غرب ها خودشون می خواستن شوروی بوجود بیاد و جهان دو قطبی بشه و باهاش جهان رو تقسیم کنن و بعد باهاش دشمن بشن؟

بعدش هم برای حمایت از شوروی نوشتن انقلاب مردمی روسیه که سببش نارضایتی از تزار بود.

یعنی خود در گیری داشتن Big Grin
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط آریوبرزن
بیچاره ها مشکل خود درگیری داشتن دقیقا صابر Big Grin
نقل قول: غرب ها خودشون می خواستن شوروی بوجود بیاد و جهان دو قطبی بشه و باهاش دشمن بشن؟

این طور نیست منظور من این است که غرب می خواست انقلاب فوریه شودوحکومت دست نشانده اش بیاید که این شد اما انقلاب اکتبر وتاسیس شوروی بر خلاف میل آنها بود.

جناب صابر شما انگار نمی دونی در روسیه چند انقلاب در سال 1917 به وقوع پیوست واوضاع چه طور شد؟واطلاعات کاملی در این زمینه ندارید.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  هلوکاست ارمنی چگونه اتفاق افتاد
  تصاویر/ داستان مهمترین عکس تاریخ امریکا
  امیرکبیر و مهمترین اصلاحات در ایران
  ۱۸ حقیقت جالب در مورد آدولف هیتلر که نمیدانستید !
  یازده حقیقت در مورد مصدق
  9 حقیقت شگفت انگیز تاریخی و باستانی
  10 حقیقت درمورد مومیایی ها !!
  10 حقیقت جالب درمورد تمدن اسرار امیز مایا + عکس
  10 حقیقت جالب در مورد تمدن اسرارآمیز مایا!
  10 حقیقت جالب در مورد مصر باستان!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان