13-04-2012، 14:13
صابر جان.اگه خدا هم بیاد بگه هلوکاست دروغه این دوستمون قبول نمی کنه.
چون فکر میکنه همه مثل استالین و لنین وحشی هستن
|
مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد |
|||||||||||||||||
13-04-2012، 14:13
صابر جان.اگه خدا هم بیاد بگه هلوکاست دروغه این دوستمون قبول نمی کنه.
13-04-2012، 14:16
آره راست ميگي
13-04-2012، 14:18
نقل قول: صابر جان.اگه خدا هم بیاد بگه هلوکاست دروغه این دوستمون قبول نمی کنه.این چه حرفیه می زنید.خدا خودش میدونه این حقیقته.در ضمن خدا همچین چیزی نگفته بلکه فقط چند نفر این حرف رو زدند وفقط انکار کردند. نقل قول: یعنی نمی دونی!!! 89eخب.اصلا من اشتباه می کنم. شما در مورد اون پست که من از جایی کپی کردم پاسختون رو با نقل قول هر جمله ذکر کنید. من دیگه حرفی نمی زنم وفقط شما قضاوت کنید. نقل قول: خب.اصلا من اشتباه می کنم.الان فکر کردی نابغه ای !!! ![]() تنهایی فکر کردی که این کار رو بکنی!(فک کنم از چند نفر هم مشورت گرفتی!!!) ![]()
13-04-2012، 14:26
نقل قول: الان فکر کردی نابغه ای !!! Confusedمسخره نکنید.من اون پست رو کپی کردم وخودم ننوشتم. حالا اگر حق با شماست عاقلانه جوابش رو بدید ومنهم نگاه می کنم. نقل قول: یعنی نمی دونی!!!خب شما که می دونی بگو. نقل قول: مسخره نکنید.من اون پست رو کپی کردم وخودم ننوشتم.چشم. اگر این کار بکنم عواقبش یعنی تخلف و اصرار بر ان هم شامل شما می شه ... انتخاب با خودت.(هر چی من هیچی نمی گم شما سوء استفاده می کنی واقعا که.)
13-04-2012، 14:43
نقل قول: چشم. شما بگو بالاخره همه چی باید شفاف سازی بشه وما به نتیجه علمی برسیم.ولله من از یهودیها بدم میاد وخودم طرفدار امپراتوری نیکلای دوم هستم وسیاست های یهود ستیزانه رو حمایت می کنم.تمام اندیشه های نازیسمی وضدیهودی وکتاب های آن موقع توسط امپراتوری روسیه بنیان گذاشته شد.زیرا برخی از یهودیها یعنی صهیونها انسان هایی کثیف بودند که می خواستند روسیه رو تصرف کنند.حق با جناب آریو برزن است آنها می خواستند امپراتوری های بزرگ را برای حکومتی صهیونی از بین ببرند وامریکا وانگلیس حمایتشون کردند وموفق شدند اما بی خدایان کمونیست نگذاشتند یهودی ها پا برجا بمانند . به نظر من تایپییکی با عنوان راه های مبارزه با یهود وصهیون بزنیم. (13-04-2012، 14:43)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تخلف شما: تبلیغ سایت اسرا*یلی و بیش تر به علت اصرار بر تکرار این تخلف با وجود تذکر های قبلی که به شما داده شد مبنی بر غیر مجاز بودن این پایگاه در این انجمن. مدیری که تخلفی کنه قابل صرف نظر است ولی کسی که بر تخلفش اصرار کنه خیر.
نقل قول: سپاس از شما اما من یک سری مدارکی پیدا کردم که آنها را ارائه دهم.خواندن آنها خالی از لطف نیست. نقل قول: تبلیغ سایت اسرا*یلی و بیش تر به علت اصرار بر تکرار این تخلف با وجود تذکر های قبلی که به شما داده شد مبنی بر غیر مجاز بودن این پایگاه در این انجمن.بله من درک می کنم با اینکه اسرائیلی بودن سایت مشخص نیست اما دیگر چیزی نخواهم گفت.این مطلب بالا که ذکر شد رو شما می توانید پاسخی به آن دهید؟من کاملا حواسم هست وتشخیص می دهم به نفع می گیرد یا نه وبه این نتیجه رسیدم که تا حدی به نفع یهودیت می گیرد ویهودیت را تبلیغ می کند وحرف شما رو قبول دارم. من در نوشته بالا تبلیغی نمی بینم ![]() تایپیک به علت نرسیدن به نتیجه درست بسته می شود
02-06-2012، 21:26
(10-04-2012، 15:27)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گشتاپو کی را دستکیر میکرده مردمو؟ اهان همونایی گفتن که که فیلم 300 ساختن گشتاپو وظیفه دستگیری جاسوسان وخرابکاران را داشته و به هیچ وجه اجازه حمله به مردم را نداشتن
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|