امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد

صابر جان.اگه خدا هم بیاد بگه هلوکاست دروغه این دوستمون قبول نمی کنه.
چون فکر میکنه همه مثل استالین و لنین وحشی هستن
پیشوا.........
پیشوای عزیز تر از جانم، میدانم که صدای مرا میشنوی
میدانم که با چه سختی و از جان گذشتگی ای برای سرافرازی نژاد آریایی و ملتت تلاش کردی
میدانم سربازان وطن چگونه برای سرافرازی اش شجاعانه و دلیرانه جنگیدند
میدانم از ما چه میخواهی.......
با چکمه هایمان مغرورانه بر روی جسد دشمنانت رژه خواهیم رفت.......
پیشوا آسوده باش که ما بیداریم.....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uploadtak.com/images/r7921_xwvtcmvaldf9aegi18rh.jpg
 سپاس شده توسط SABER ، در جستجوی حقیقت
آگهی

آره راست ميگي
 سپاس شده توسط SABER
نقل قول: صابر جان.اگه خدا هم بیاد بگه هلوکاست دروغه این دوستمون قبول نمی کنه.
چون فکر میکنه همه مثل استالین و لنین وحشی هستن
این چه حرفیه می زنید.خدا خودش میدونه این حقیقته.در ضمن خدا همچین چیزی نگفته بلکه فقط چند نفر این حرف رو زدند وفقط انکار کردند.

نقل قول: یعنی نمی دونی!!! 89e
جای بسی تاسف است.
این تعصب است و یکطرفه بودنن است که باعث کارها می شود...
خب.اصلا من اشتباه می کنم.

شما در مورد اون پست که من از جایی کپی کردم پاسختون رو با نقل قول هر جمله ذکر کنید.

من دیگه حرفی نمی زنم وفقط شما قضاوت کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد 24
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
نقل قول: خب.اصلا من اشتباه می کنم.

شما در مورد اون پست که من از جایی کپی کردم پاسختون رو با نقل قول هر جمله ذکر کنید.

من دیگه حرفی نمی زنم وفقط شما قضاوت کنید.
الان فکر کردی نابغه ای !!! Confused

تنهایی فکر کردی که این کار رو بکنی!(فک کنم از چند نفر هم مشورت گرفتی!!!)Confused
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط آریوبرزن
نقل قول: الان فکر کردی نابغه ای !!! Confused

تنهایی فکر کردی که این کار رو بکنی!(فک کنم از چند نفر هم مشورت گرفتی!!!)
مسخره نکنید.من اون پست رو کپی کردم وخودم ننوشتم.

حالا اگر حق با شماست عاقلانه جوابش رو بدید ومنهم نگاه می کنم.
نقل قول: یعنی نمی دونی!!!
خب شما که می دونی بگو.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
نقل قول: مسخره نکنید.من اون پست رو کپی کردم وخودم ننوشتم.

حالا اگر حق با شماست عاقلانه جوابش رو بدید ومنهم نگاه می کنم.
نقل قول :
یعنی نمی دونی!!!
خب شما که می دونی بگو.
چشم.
اگر این کار بکنم عواقبش یعنی تخلف و اصرار بر ان هم شامل شما می شه ...

انتخاب با خودت.(هر چی من هیچی نمی گم شما سوء استفاده می کنی واقعا که.)

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: چشم.

شما بگو بالاخره همه چی باید شفاف سازی بشه وما به نتیجه علمی برسیم.ولله من از یهودیها بدم میاد وخودم طرفدار امپراتوری نیکلای دوم

هستم وسیاست های یهود ستیزانه رو حمایت می کنم.تمام اندیشه های نازیسمی وضدیهودی وکتاب های آن موقع توسط امپراتوری روسیه

بنیان گذاشته شد.زیرا برخی از یهودیها یعنی صهیونها انسان هایی کثیف بودند که می خواستند روسیه رو تصرف کنند.حق با جناب آریو برزن

است آنها می خواستند امپراتوری های بزرگ را برای حکومتی صهیونی از بین ببرند وامریکا وانگلیس حمایتشون کردند وموفق شدند اما بی

خدایان کمونیست نگذاشتند یهودی ها پا برجا بمانند .

به نظر من تایپییکی با عنوان راه های مبارزه با یهود وصهیون بزنیم.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
(13-04-2012، 14:43)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چشم.

شما بگو بالاخره همه چی باید شفاف سازی بشه وما به نتیجه علمی برسیم.ولله من از یهودیها بدم میاد وخودم طرفدار امپراتوری نیکلای دوم

هستم وسیاست های یهود ستیزانه رو حمایت می کنم.تمام اندیشه های نازیسمی وضدیهودی وکتاب های آن موقع توسط امپراتوری روسیه

بنیان گذاشته شد.زیرا برخی از یهودیها یعنی صهیونها انسان هایی کثیف بودند که می خواستند روسیه رو تصرف کنند.حق با جناب آریو برزن

است آنها می خواستند امپراتوری های بزرگ را برای حکومتی صهیونی از بین ببرند وامریکا وانگلیس حمایتشون کردند وموفق شدند اما بی

خدایان کمونیست نگذاشتند یهودی ها پا برجا بمانند .

به نظر من تایپییکی با عنوان راه های مبارزه با یهود وصهیون بزنیم.
تخلف شما:
تبلیغ سایت اسرا*یلی و بیش تر به علت اصرار بر تکرار این تخلف با وجود تذکر های قبلی که به شما داده شد مبنی بر غیر مجاز بودن این پایگاه در این انجمن.

مدیری که تخلفی کنه قابل صرف نظر است ولی کسی که بر تخلفش اصرار کنه خیر.

سپاس شده توسط آریوبرزن
نقل قول: سپاس از شما اما من یک سری مدارکی پیدا کردم که آنها را ارائه دهم.خواندن آنها خالی از لطف نیست.

اسناد و مدارک بی شماری در دست است که کشته شدن 5 تا 6 میلیون یهودی به دست نازیها را ثابت می کند، از جمله:

- آمار افرادی که به اردوگاههای مرگ اصلی منتقل شدند (اردوگاههایی که اساسا برای یهودیان ساخته شده بود)

- آمار جمعیت یهودیان در اروپا پیش و پس از جنگ جهانی دوم

- گزارشهای فرماندهان نازی به مقامات مافوق در مورد اردوگاههای مرگ و همچنین پیشرفت کار یگانهای سازمانیافته نازی برای کشتار یهودیان در سرزمینهای تحت اشغال ارتش آلمان

- شهادتهای رهبران و فرماندهان نازی بعد از خاتمه جنگ جهانی دوم

- اسناد جدیدتری نظیر کشف گورهای دستجمعی در اوکراین که نازیها اجساد هزاران یهودی را در آنها مدفون کردند.

علاوه بر این، رهبران نازی در موارد متعددی از سیاست رژیم هیتلری برای نابودی یهودیان سخن گفته اند، از جمله:

- یوزف گوبلز رهبر ماشین تبلیغاتی هیتلر در خاطراتش نوشته است:

«14 فوریه 1942: پیشوا بار دیگر عزم راسخ خود برای پاکسازی بی رحمانه یهودیان در اروپا را ابراز کرد. نباید در این باره به هیچوجه نازک نارنجی بود. یهودیان مستحق بلایی هستند که بر سرشان نازل شده است. نابودی آنان دست در دست نابودی دشمنانمان پیش خواهد رفت. ما باید با بی رحمی خونسردانه این روند را هر چه سریعتر جلو ببریم.

27 مارس 1942: رویه ای که در پیش گرفته شده بسیار وحشیانه است و بیش از این در اینجا به توصیف جزییاتش نمی پردازم. از یهودیان چیز زیادی به جا نخواهد ماند. در مجموع می توان گفت که حدود 60 درصد آنها باید نابود شوند و حدود 40 درصد برای بیگاری به کار گرفته خواهند شد»

(برگرفته از کتاب خاطرات گوبلز تالیف لوخنر، 1948 ص 86، 147، 148)

هاینریش هیملر رهبر اس اس طی یک سخنرانی برای افسران اس اس در پوزن در 4 اکتبر 1943 که نوار صوتی آن موجود است، چنین گفت:

«اکنون می خواهم راجع به تخلیه یهودیان و ریشه کن کردن قوم یهود صحبت کنم. این از آن حرفها است که به سادگی می شود زد: "یهودیان دارند ریشه کن می شوند". این را همه اعضای حزب (نازی) می گویند و کاملا درست است. این بخشی از طرحهای ما است، ریشه کن کردن یهودیان و نابودی آنها، و ما داریم این کار را می کنیم»

(برگرفته از کتاب "دادگاه جنایتکاران جنگی ردیف اول" 1948، جلد 29، ص 145)
نقل قول: تبلیغ سایت اسرا*یلی و بیش تر به علت اصرار بر تکرار این تخلف با وجود تذکر های قبلی که به شما داده شد مبنی بر غیر مجاز بودن این پایگاه در این انجمن.
بله من درک می کنم با اینکه اسرائیلی بودن سایت مشخص نیست اما دیگر چیزی نخواهم گفت.این مطلب بالا که ذکر شد رو شما می توانید

پاسخی به آن دهید؟من کاملا حواسم هست وتشخیص می دهم به نفع می گیرد یا نه وبه این نتیجه رسیدم که تا حدی به نفع یهودیت می

گیرد ویهودیت را تبلیغ می کند وحرف شما رو قبول دارم.

من در نوشته بالا تبلیغی نمی بینمDodgy لطفا به اون جواب دهید.
تایپیک به علت نرسیدن به نتیجه درست بسته می شود
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
(10-04-2012، 15:27)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بنده هم انکارش می کنم. این یک دروغ خنده دار است.

چظور می شه 6 میلیون نفر و دینشون رو شناسایی کرد و اصلا آن ها هم ایستاده اند بیایید بگیریشون.

دوم هم این که اصلا 6 میلیون یهودی ام زمان وجود نداشته است.

سوم هم این که به همبن دلیل دروغ بودنش است که در بعضی کشورهای غربی تحقیق درباره ان جرم است و زندانی دارد!!!

چهارم هم این که این یک دروغ مضحک (شناسایی کردن 6 میلیون نفر و جمع کردنشون) و خنده دار است که با یکم فکر می شه فهمید چنین چیزی امکان ندارد.

اگر تمام ارتش المان جنگ رو رها می کردن و می اومدن دنبال شناسایی مردم یهودی باز هم چند ده سال زمان می برد. طرف احمق نیست که شناسنامش رو بگیره دستش بشه راحت شناساییش کرد و همچنین دیوانه نیست که تو خونه خودش بمونه بیان بگیرنش و حتما همه این شش میلیون نفر رو از روی چهره شناسایی کردن میان چند صد میلیون نفر!!!

خلاصه این که این هم یک دروغ مضحک دیگر از طرف غرب است که کارهای متجاوزانه خودش رو حداقل میان مردم کم اطلاع خودش توجیح کنه.

فقط کمی تفکر لازم است 6 میلیون نفر!!!!!!

جناب صابرExclamationExclamationExclamation پلیس مخفی هیتلر یعنی گشتاپو پلیس قوی بوده ومدام در حال گشت زنی در سراسر اروپا وجهان وجمع آوری یهودیها بوده وتمام

اسنادش وجود دارد به علاوه در مجارستان این پلیس فعال بوده واکثر مواقع بدون دستگیری می کششته از این رو آمار بیش از 6 میلیون نفر

است.

پلیس گشتاپو شناسایی می کرد نه ارتش آلمان وگشتاپو توانایی جمع کردن 6 میلیون نفر را داشت واین کاررا انجام داد.تمام عکس ها

معلومند که یهودیها دسته دسته به اتاق گاز می روند وخود نازی ها از این اعمال زشتشان عکس می گرفتند(همان طور که در عکس ها معلوم

است کمونیست ها هم مثل نازیسم ها از جنایاتشاتن عکس می گرفتند)همه ی مورخان هولوکاست را قبول دارند بسیاری از

مورخان بزرگ وبی طرف جهان
اینهم بیانه آلمان نازی در لهستان که طبق آن یهودیان محکوم به کشته شدن وسوزاندن وانتقال به

اردوگاه ها بودند.

نازی ها بی رحمانه وبدون تجدید نظری آنها را می کشتند

گاردهایssوsaنیز در این کار به گشتاپو کمک می کردند

مهم ترین دلیل حمله هیتلر به لهستان مشکلات نژادی وکشتار یهودیان لهستان است .
لهستان بیش از دومیلیون یهودی داشت.
گشتاپو کی را دستکیر میکرده مردمو؟
اهان همونایی گفتن که که فیلم 300 ساختن
گشتاپو وظیفه دستگیری جاسوسان وخرابکاران را داشته و به هیچ وجه اجازه حمله به مردم را نداشتن
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

عضو گروه تاریخ انجمن

سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، .ali. ، ps3000

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  هلوکاست ارمنی چگونه اتفاق افتاد
  تصاویر/ داستان مهمترین عکس تاریخ امریکا
  امیرکبیر و مهمترین اصلاحات در ایران
  ۱۸ حقیقت جالب در مورد آدولف هیتلر که نمیدانستید !
  یازده حقیقت در مورد مصدق
  9 حقیقت شگفت انگیز تاریخی و باستانی
  10 حقیقت درمورد مومیایی ها !!
  10 حقیقت جالب درمورد تمدن اسرار امیز مایا + عکس
  10 حقیقت جالب در مورد تمدن اسرارآمیز مایا!
  10 حقیقت جالب در مورد مصر باستان!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان