امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فلسطین تا فلسطین(عکس)

(03-08-2013، 11:01)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نفروخته به زور گرفتن گفتن یا بفروشین یا می کشیمتون 
اسرائیل داره رئیس بازی در می آره یا فلسطین؟
این حرف شما کاملا غلطه
اسرائیلیا به فلسطینیا پیشنهاد میدادن که زمینشونو با دو. سه برابر قیمت اصلی میخرن
اونا هم از خدا خواستشون بوده 
این میشه که همه زمینا میوفته دسته اسرائیل

ولی قبول دارم بچه هاشون بی گناهنو نباید بمیرن
ولی همیشه میگن خشک و تر با هم میسوزن
و با این کمکای اولیه ما اونا نجات پیدا نمیکنن فقط داریم خودمونو خراب میکنیم
 سپاس شده توسط مهوش
آگهی
دیگه خیلی هم نیستن دیگه شما یه سری به رهپیمایی ها بندازین کاشکی 9 دی بودین جمعیت رو می دیدین بعد ببخشیدا ولی اون آشوب ها رو هم می دیدین بعد صحبت های رهبری

(03-08-2013، 15:41)M.H2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2013، 11:01)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نفروخته به زور گرفتن گفتن یا بفروشین یا می کشیمتون 
اسرائیل داره رئیس بازی در می آره یا فلسطین؟
این حرف شما کاملا غلطه
اسرائیلیا به فلسطینیا پیشنهاد میدادن که زمینشونو با دو. سه برابر قیمت اصلی میخرن
اونا هم از خدا خواستشون بوده 
این میشه که همه زمینا میوفته دسته اسرائیل

ولی قبول دارم بچه هاشون بی گناهنو نباید بمیرن
ولی همیشه میگن خشک و تر با هم میسوزن
و با این کمکای اولیه ما اونا نجات پیدا نمیکنن فقط داریم خودمونو خراب میکنیم
ولی تا اون جایی که من می دونم یا باید می فروختن یا به زور بیرونشون می کردن
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
فلسطین تا فلسطین(عکس) 6
من مطمئنم .از چند آدم مطلع پرسیدم جواب همشونم همین بودDodgy
(03-08-2013، 15:32)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بدون علت از رهبرم دفاع نمی کنم این یک 
دو خوب جناب آقا آیدین من هم می دونم هر دو طرف از طرف مقابل بد می گن جمهوری اسلامی هم نمی آد قربون صدقه ی اون ها بره ولی می خوام بدونم فلسطینی ها از رو اختیار فروختن؟
اصلا شما مطمئنی که همشون فروختن؟یا یه سری هستن که فروختن 
اصلا همه هم فروخته باشن نوار غزه چی اون رو چرا همش بمب بارون می کنن ؟
من بدون علت حرفی نمی زنم اصلا هم خوشم نمی آد که بخوام  الکی به دشمنم توهین کنم حتی سر این موضوع با خیلی ها هم دعوام شده ولی اهل این نیستم که بخوام بدون علت کسی رو محکوم کنم 
من هم شنیدم که تو اخبار کمک های دارویی و پزشکی یا حتی تسلیحات جنگی فرستادن واسه سوریه یا حماس یا حزب الله لبنان ولی راستش من نشنیدم که کمک مالی فرستاده باشن یا کمک انسانی نمی گم کمک انسانی نیست چون به قول شما رهبرم که من الکی ازش حمایت می کنم هم گفته که تو جبهه ی جنگ با اسرائیل ما تو خط مقدم هستیم و هیچ ترسی هم نداریم که بگیم ما کمک می کنیم ولی من نشنیددم یا ندیدم که به کسی که بره به فلسین کمک مالی کنن فقط یه سری شنیدم آأم می ره فلسطین یا این جور جاها اونهم از طریق سپاه قدس که به این راحتی ها نیرو نمی گیره تازه اون هم دستن و پا شکسته تکذیب شده ولی تو این یه مورد می شه حدس زد که یه خبر هایی باشه یعنی ایران فرستاده باشه ولی این پول هایی که شما می گیمن رو من نشنیدم (شاید باشه ولی می گم من نشنیدم )اگه منبعی هم دارین بگین من می بینم فقط لطفا فیلتر نباشه چون من متاسفانه فیلتر شکن ندارم 
ببین من از رهبرم حمایت می کنم چون دارم می بینم که مثل فقیر های جامعه داره زندگی می کنه وقتی بهش حق امام می دن پولی که می تونه واسه خوش خرج کنه می فرسته سیستان بلوچستان یا می ده واسه آزاد شدن زندونی ها 
وقتی همه واسه مسئولیتشون حقوق می گیرن من دارم می بینم که اون یه ریال هم حقوق رهبری نمی گیره و خرج زندگیش هم از اجاره ی یه خونه ی زمان قبل از رهبری داره در می آأ
عزیزم برو درمورده فلسیطین خواهشا خواهشا خواهشا چندتا مقاله از توی {نت،کتابخونه،پرسش از افرادی غیر از قماش خودتون}پیدا کن و بخون ازت خواهش کردم و تا نخوندی در اون موارد بحثی نمیکنیم
ببین قیمت همون غذاها یا داروهارو و همچنین کمک های مالی و کمک های نظامی رو بارها و بارها اخباره 20:30 اعلام کرده.مخصوصا زمان سونامی ژاپن چندهزارتن از ایران برای ژاپنی ها غذا فرستادند اونم با این قیمتای الان میخوام بدونم اونا هم اگه واسه ایران همچین اتفاقایی بیوفته دست به کار میشند؟

ببین یک قاننفر توی مملکت من هستش که بالاترین شخص در مملکتمه که:2قوه از سه قوه ی کشور رو افرادش رو ایشون انتخاب میکنه و یکی از این دو قوه هم کاندیداهای انتخابات رو انتخاب میکنه و بعد هرسال هم میگن که انتخابات از ساله قبل پاک تر و بهتر بوده و اون قوه ی مجریه هم روابطش رو با دیگر قوه ها رهبر تنظیم میکنه و بدون اجازه ی رهبر اصلا نمیتونست قانون هدفمندی یارانه هارو اجرا کنه و بعد از این همه بدبختی مردم رهبر به تازگی گفته که مردم وضع زندگیشون خراب شده قربونه این رهبر بشم
 سپاس شده توسط M.H2
سه سال پیش بود که رهبر گفتن وضع بده همون موقعی که نماینده های مجلس حتی قیمت تخم مرغ رو هم نمی دونستن 
من درباره ی فلسطین بحث نکردم این شما بودین که شروع کردین ولی هیچ کس هنوز به من نگفته که چه طوری می شه رفت فلسطین تازه با اونا همه مزایا 
اگه قرار بود رهبری روابط رو تنظیم کنن که پارسال اون مباحث پیش نمی اومد اگه نمی خواین من دیگه چیزی نمی گم هر طور مایلید
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
امام خامنه ای
فلسطین تا فلسطین(عکس) 6
خب حالا میری در مورده فلسطین تحقیق کنی؟اگه رهبر واقعا گفته پس چرا هیچ کاری انجام نداده؟پس یعنی اقرار میکنی که رهبری توی تنظیم کردن روابط سه قوه مشکل داره و نمیتونه از پسش بر بیاد؟

شب گذشته، آخرین جلسه هیات دولت با حضور محمود احمدی‌نژاد و هیات مشاوران و وزرایش در مشهد تشکیل شد، شهری که اولین جلسه هیات دولت او نیز در آنجا برگزار شده بود. دولتی که به نوعی مناسبات قدرت در نظام جمهوری اسلامی را بر هم زد و گونه جدیدی از ادبیات سیاسی را وارد فضای سیاسی حکومت ایران کرد. دولتی که هدف شدیدترین انتقادات مخالفان نیز قرار گرفت و بنا بر آمارها بیشترین سرپیچی را از قوانین و مصوبات و همچنین دستورات رهبر جمهوری اسلامی کرده است. 
چهار ساله دوم محمود احمدی‌نژاد شاید پر حاشیه‌ترین فضای سیاسی جمهوری اسلامی پس از سال‌های اولیه پس از انقلاب اسلامی ۵۷ بود؛ از اعتراضات به نتایج انتخابات دهم ریاست جمهوری تا زمانی که روسای دولت و مجلس در صحن علنی به لفاظی علیه یکدیگر پرداختند. سعید مرتضوی علیرغم تمام اتهامات در پرونده جنایت کهریزک به دلیل یارگیری محمود احمدی‌نژاد در مقام ریاست سازمان تامین اجتماعی باقی‌ ماند، رئیس جمهور در شبکه سراسری تلویزیونی تاکید کرد که دخالتی در موضوع اتمی‌ ندارد، اسفندیار رحیم مشایی همچون خاری در چشم موافقان پیشین و دشمنان امروز احمدی‌نژاد همواره در کنار او ایستاد، فرماندهان سپاه پاسداران برای اولین بار توسط مقام ارشد اجرایی کشور "برادران قاچاقچی" خوانده شدند، به گفته بسیاری انحصار مهدویت و ظهور امام دوازدهم از دست روحانیون سنتی ایران خارج شد، از نمادهای ملی و میهنی ایران برای نشان دادن تقابل با محافظه کاران و معممین سنتی ایران بهره برداری شد و موارد دیگر که شاید اغلب آنها حداقل نکته‌ای که برای افکار عمومی‌ محرز کردند این بوده که این رهبر جمهوری اسلامی است که در بسیاری از سیاست‌ها تصمیم گیرنده اصلی‌ است، نه عوامل و زیردستان او؛ نکته‌ای که اوج برجستگی آن را در برنامه اتمی‌ و برخوردهای امنیتی پس از انتخابت دهم ریاست جمهوری و حتی مخالفت رئیس دولت با اجرای طرح حجاب و عفاف و ایجاد دانشگاه‌های تک جنسیتی می‌توان دید که هیچگاه به آن وقعی نهاده نشد. 
محمود احمدی‌نژاد اما در آخرین جلسه هیات دولت که اتفاقا باز هم اسفندیار رحیم مشایی را در سمت چپ خود نشانده بود، تاکید کرد که "کار هنوز تمام نشده است"، چرا که ماموریت انسان ابدی است و تا زمانی‌ که او زنده است بر اصول خود پایبند خواهد ماند؛ اصول و باورهایی که محمود احمدی‌نژاد خود در آخرین گفتگوی زنده تلویزیونی‌اش گفت طی‌ چند سال گذشته تغییر کرده و به مبانی جدیدی دست یافته است. 
رئیس دولت در بخش دیگری از سخنانش از تمام اعضای هیات دولت به دلیل "پاکی‌، صداقت، خدمتگزاری به مردم، کار برای حکومت خدا، پافشاری بر ارزش ها، ساده زیستی‌ و عدم ورود به فعالیت‌های اقتصادی" تقدیر کرد. 
این در حالیست که انگشت اتهام در بسیاری از پرونده‌های فساد مالی در سال‌های گذشته به سمت تعدادی از افراد نزدیک به اوست؛ از جمله محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس دولت دهم، که بسیاری نام او را با پرونده "خانه خیابان فاطمی" می‌شناسند، همان پرونده اختلاس از بیمه ایران. 
اما مهمترین انتقاد از دولت‌های نهم و دهم عملکرد اقتصادی‌اش بوده که به تعبیر اغلب کارشناسان، ایران را به لبه پرتگاه رسانده است. سیاست‌های نادرست و نسنجیده که تصویب تحریم‌های بیشتر جهانی‌ علیه ایران را به همراه داشته و در عرصه داخلی‌ نیز تصمیمات اقتصادی دولت بر مشکلات ناشی‌ از آن افزوده است. سیاست‌هایی چون عدم تعامل با غرب و لفاظی‌های علنی علیه موجودیت اسرائیل تا اجرای نادرست و شتابزده قانون هدفمندی یارانه ها، سیاست‌های ارزی، انحلال مراکز برنامه ریزی و سیاست گذاری اقتصادی کشور و بسیاری موارد دیگر که البته اکثریت قریب باتفاق آنها مورد حمایت علنی و غیر علنی رهبر جمهوری اسلامی بوده اند. 
در آخرین واکنش، اکبر هاشمی‌ رفسنجانی‌، دشمن اصلی‌ احمدی‌نژاد که طی‌ هشت سال گذشته به دلیل حمایت‌های رهبر از رئیس جمهور و موضع معتدلش پس از اعتراضات سال ۱۳۸۸ به حاشیه رانده شده، ساده و کوتاه بیان کرد که دولت احمدی‌نژاد طی‌ هشت سال گذشته ۸۰۰ میلیارد دلار از درآمد‌های کشور را از دست داده است. 
این در حالیست که رهبر جمهوری اسلامی در آخرین دیدار خود با اعضای هیات دولت ضمن تقدیر از عملکرد آنها گفت که "این دولت شعارهای انقلاب را زنده کرد و بسیار پرکار بود." 
با همه اینها اما، محمود احمدی‌نژاد می رود تا در انزوای کامل آینده سیاسی‌اش را در دانشگاهی رقم بزند که به گفته خودش هدف آن بسط موضوع "مدیریت مشترک جهانی‌" ‌است. دانشگاهی که تشکیل آن تا کنون واکنش‌های زیادی را به همراه داشته و مخالفان دولت نسبت به استقرار تیم احمدی نژاد، معروف به "جریان انحرافی"، در آن هشدار داده اند. در آخرین واکنش، اسفندیار رحیم مشایی، شخصیت جنجالی دولت و مشاور ارشد رئیس جمهور، امروز گفت که رسما عضو هیات امنای "دانشگاه بین المللی ایرانیان" است و در آینده در دفتر ریاست جمهوری پیشین نیز حضور خواهد داشت. سخنانی که شایعه تشکیل "دفتر ریاست جمهوری پیشین" را نیز به قطعیت رساند. 
منتقدانش اما می‌گویند، اگر بگذارند که پای او به آنجا برسد و پس از پایان دولت اتهامات مختلف اعم از انحرافی و اقتصادی گریبان او و اطرافیانش را نگیرد؛ موضوعی که شاید محمود احمدی نژاد نسبت به رخ ندادن آن اطمینان دارد و اعلام کرده که نخواهند توانست نکته‌ای حتی کوچک علیه او و اطرافیانش بیابند. 
بنا بر برخی‌ تحلیل‌ها، احمدی‌نژاد نگفتن "بگم بگم ها" و سکوت در برابر رد صلاحیت مشایی را پذیرفت تا آسیبی به او و اطرافیانش وارد نشود و به حضور خود در صحنه سیاسی ایران هرچند کمرنگ تر از گذشته ادامه دهد. 
شاید به همین دلیل باشد که رئیس دولت‌های پر حاشیه نهم و دهم در پایان آخرین جلسه هیات دولت سخنانش را با این دو بیتی به پایان رساند 

در آخرین واکنش، اکبر هاشمی‌ رفسنجانی‌، دشمن اصلی‌ احمدی‌نژاد که طی‌ هشت سال گذشته به دلیل حمایت‌های رهبر از رئیس جمهور و موضع معتدلش پس از اعتراضات سال ۱۳۸۸ به حاشیه رانده شده، ساده و کوتاه بیان کرد که دولت احمدی‌نژاد طی‌ هشت سال گذشته ۸۰۰ میلیارد دلار از درآمد‌های کشور را از دست داده است. 
این در حالیست که رهبر جمهوری اسلامی در آخرین دیدار خود با اعضای هیات دولت ضمن تقدیر از عملکرد آنها گفت که "این دولت شعارهای انقلاب را زنده کرد و بسیار پرکار بود."

این قسمت رو دیدی بسیجی؟واقعا رهبر انقدر چشمهای خودش رو روی مشکلات بسته؟
فقط خواستم بگم اون قسمت آبی رو هنوز نخوندم هر وقت خوندم نظرم رو می گم درباره ی اون متن مشکی هم من نمی گم ایشون نمی تونن نمی تونن جامعه رو بگردونن وقتی حرف شنوی نداشته باشن همینه دیگه نمی تونستن بیان بالاسرشون وایسن که درباره ی کاری هم که درباره ی گرونی نکردن ایشون تو مقام رهبری نظام یه مسئولیت هایی دارن که تا اون جایی که من می دونم بیشتر کارشون نظارت و دستور دادنه و باید از مجلس ژرسید که چرا این طوری دارن گرونی ها رو تصویب می کنن و اون دولت سابق که هی قانونی می کرد این گرونی ها رو 
تا ببینیم این رئیس جمهور معتدلمون چی کار می کنن
زن یک سرباز نیست ...
امام خامنه ای
فلسطین تا فلسطین(عکس) 6
(03-08-2013، 9:44){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستن سرزمین هاشون رو به اسرائیل نفروشن که حالا بخوان برای اسرائیل رئیس بازی دریارن و اسرائیلم حمله کنه

حرف شما کاملا درسته
 سپاس شده توسط M.H2
(03-08-2013، 11:38)haryy pattr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا از فلسطین خوشم نمیاد
اونـــَم همـــین حِســ رو بـــِ تــــو دآره!!

9دِی دآشــتیم از پـــَنجَره میدیدیم
ایشالله اونام یه روز برگردن سر خونه زندگیشون

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان