04-08-2013، 11:31
اولین سیگار. . .
اولین پیک . . .
اولین عشق . . .
” هرگز فراموش نمیشه ”
اولین پیک . . .
اولین عشق . . .
” هرگز فراموش نمیشه ”
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
||||||||||||||||||||||||||||||||
اولین سیگار. . .
اولین پیک . . . اولین عشق . . . ” هرگز فراموش نمیشه ”
چـہـ .:: בُنـیـاے ::. ســاکـتـے ...
בیـگـر صـבاے تـپـش .:: قـــَلبـ؟ـ هـا ::. غـوغـا نمـے کـنـב !!! .:: بــے گـمـان ::. هـمـه شـکسـته انـב..✘
ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ :
ﺭﻓﺘﯽ ؟ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﺮﻭ ﻗﺎﻃﯽ ﺁﺩﻣﺎ ﻧﺸﯽ !!!
.
سیگار کشیدنم را کلاس نامیدند ؛ نمی دانستند که من از کلاس زندگی مدتهاست اخراج شده ام ! بعد مرگم روی قبرم ، روی عکسم ننویسید جوان ناکام ؛ من از سیگار خیلی کام گرفتم ، بدنامش نکنید …
04-08-2013، 11:33
باور کن من هرگز لایق دوستت دارم های تو نبودم ؛
ملتمسانه از تو میخواهم : دوستت دارم هایت را به کسی بگویی که لایق دروغهایت باشد …
سیگار نکش زود پیر میشی..
سیگار نکش عمرت کوتاه میشه.. سیگار نکش سرطان میگیری.. سیگار نکش میمیری.. آخه نمیدونی که تو جوونی هم میشه پیر شد،میشه مرد.. آخه وقتی احساست بمیره فقط کالبد تن میمونه بدون روح.. از سرطان گفتی.. همین الان غده های چرکین توی سرم در حال رشده.غده های چرکین درد.. درد یادآوری بیمعرفتی و نامردی آدمها..
بیخیال..
هَميشہ بـايد کَســـ ـے باشد کہ مَعنے ِ سه نقطه ے انتهاے ِ جُملـــههایت را بفَهمد...
هَميشہ بـايد کَســـ ـے باشد تا بُغـــضهايت را قَبل از لَرزیدن ِ چانه ات بفَهمد... بـايد کَســـ ـے باشد کہ وقتے صدایَـــت لَرزید بفَهمد... کہ اگَر سُکـــوت کردے بفَهمد.. . کَســـ ـے بـاشد کہ اگَر بَهانـــہ گير شُدے بفَهمد... کَســـ ـے بـاشد کہ اگَر سَـــردرد را بهـانه آوردے بَـــ ـراے ِ رفتن و نبودن، بفَهمد بہ توجُّـــهش احتياج دارے... بفَهمد کہ دَرد دارے، کہ زندگے دَرد دارد... بفَهمد کہ دلـــت براے ِ چيزهاے ِ کوچَکش تَنگ شده است... بفَهمد کہ دلـــت براے ِ قَدم زدن زير ِ باران، براے ِ بوسیدَنش، براے ِ يک آغوش ِ گَرم تَنگ شُده است...
04-08-2013، 11:34
گــــارم را از پنجـــــره به بیرون می تکانَمـــ
2نیای ِ شُما زیر 30گاریِ من اســــــــت !
تا به خودت میای نصف فیلترم کشیدی!
تازه اگه سیگارت پایه بلند باشه
کاریش نمیشه کرد...
بعضی خاطره ها اینجوریَن دیگه!
یادت است میگفتی سیگار را کنار بگذارم ؟
من سیگار را کنار گذاشتم اما طعم تلخش را نه ! روزگار امروز به من فهماند که چیزهای تلختری از قهوه و سیگار هم هست !
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|