04-08-2013، 11:38
ما هم بزرگ شدیم و زندگی چه ساده از دستمان رها شد مثل حبه قندی که ناخواسته در استکان چای تلخ رها می شود …
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
|||||||||||||||||||||||||||||
ما هم بزرگ شدیم و زندگی چه ساده از دستمان رها شد مثل حبه قندی که ناخواسته در استکان چای تلخ رها می شود …
روزی خواهد رســــــــید....
که دیگـــــــــر.... نه صدایم را بشنــــــــوی... نه نگــــــــاهم را ببنی... نه وجودم را حس کنـــــــــی.......... و میشویی...با اشکت.... سنگ قبر خاک گرفته ی مرا...... و ان لحظه است...که معنی تمام حرف های گفته و نگفته ام را میفهمی ولی....من ...دیگر ...نیستم....
هی لعنتی ، میخواهم توصیفت کنم :
خیاط نبودی اما خوب وصله های جور واجور به من زدی آشپز نبودی اما چه آش چربی برایم پختی کفاش نبودی اما چه به اندازه ، کفش رفتنم را دوختی و من دیوانه نبودم …
04-08-2013، 11:39
ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ !
ﮐﭙﻲ ۱۰۰ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻴﺸﺘﺮ نیس …
چرا با سیگار مخالفی؟
از خاطرات تو که تلخ تر نیست! از چشمان تو که اعتیاد آور تر نیست! می ماند سرطان که تکلیفش روشن است... تو بدخیم تری!
04-08-2013، 11:39
"خداحافظی ات "
عجب خرابه ای به بار آورده! نگاه کن ... مدت هاست در تلاشند مرا از زیر آوار تنهایی هایم بیرون کشند!
04-08-2013، 11:40
بعضی ها به ما نمیخوردن !
ما جا خالی دادیم خوردن به شما ! مبارکتون باشه !
04-08-2013، 11:40
خسته شدم از آدمایی که موقع رفتن میگن :
تو خیلی خوبی ! من لیاقت تو رو ندارم !
بی لیاقت های عزیز لطفا برای رفتن یه ذره خلاقیت به خرج بدین …
یه حسی بم میگه شادی تو وب منه ((:
------------------------------------ ﺭﻭﯼ ﮐﻔﻨﻢ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﻣﻮﺭﯾﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺯﻫﺮﻣﺎﺭﺗﺎﻥ ﺑﺎﺩ ﺍﯾﻦ ﺗﻦ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﺪ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺣﺴﺮﺗﻬﺎﯼ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﻮﺩ
04-08-2013، 11:42
بادکنـــک مـــن!
تاب نفســـی را که به آن دادهام نـــدارد ببیـــن . . . چگونـــه سر به هـــر کجا میـــزند که تهـــی شود از انـــدوه!
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|