امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فلسطین تا فلسطین(عکس)

(04-08-2013، 11:14)Moji Viper نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون کسی که ادعای منبع میکنه خودش میاد حرف های چرت و پرت تحویل ما میده(gomnam)

همون رهبری که تو از ساده پوسی و ساده بودنش حرف میزنی  به دستور پادشاه عربستان دقیقا دو سال پیس با پوست شتر براش  یه  ابا  و لباس اخوندی فوته و...   درست کردن و برااش فرستادن که تخمین 900 میلیون خرده

همون رهبری  که تو از ساده پوشیش حرف میزنی برو ببین  داخل چه  کاخی زندگی میکنه

همون رهبری که تو ازش دم میزنی سال پیش دومادش که یه شرکت بزرگ داخل عسلویه داره  پسر دایی من  اونجا ازبالا افتاد  وکبدش مشکل پیدا کرد( میله خرد تو شکمش)و الن در لیست انتظار پیوند کبده
به دلیل اینکه دومد خامنه ای رئیس شرکتشون بود حتی  کارش به دادگاه تهران کشید ولی چون  دوماد خامنه ای بود  پرونده همون موقع بسته شد

همون  خامنه ای که تو حرف ازش میزنی ماشین پسرشو دیدی ن  ندید

داش تو فقط میای میگی خامنه ای برو یکم تحقیق کن ببین چکارکرده برات چه منفعتی برا خودتو کشورت داشته غیر از بدبختی
نکنه آیت الله خامنه ای تو یکی از کاخ های سعد آباد زندگی می کنن اون خونه ی نزدیک حسینیه ی امام خمینی واسه رد گم کنی هست؟
نمی دونستیم روحانی ها هم می تونن برن عسلویه کارخونه یزنن 
پسر های رهبری اگه پول آن چنانی واسه ماشین داشتن که یه عروسی تجملاتی می گرفتن که خود اعضای دفتر رهبری نگن ختم های تهران بیشتر ژزیرایی می کنن 
درباره ی اون هدیه شما دیدی یه بار اون ر بپوشه 
یه بار یه سنگ عقیق هدیه می دن به رهبری وقتی قیمت زیادش رو می فهمن کلا از زندگی شون اون رو خارج می کنن حتی دیگه از اون هدیه هم نمی دن 
یه بار تو سفر های خارجی یه سرویس کریستال هدیه می گیرن اجازه نمی دن که خانواده اون رو بیارن توی دست و پا
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
فلسطین تا فلسطین(عکس) 8
آگهی
(04-08-2013، 18:23)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2013، 11:14)Moji Viper نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون کسی که ادعای منبع میکنه خودش میاد حرف های چرت و پرت تحویل ما میده(gomnam)

همون رهبری که تو از ساده پوسی و ساده بودنش حرف میزنی  به دستور پادشاه عربستان دقیقا دو سال پیس با پوست شتر براش  یه  ابا  و لباس اخوندی فوته و...   درست کردن و برااش فرستادن که تخمین 900 میلیون خرده

همون رهبری  که تو از ساده پوشیش حرف میزنی برو ببین  داخل چه  کاخی زندگی میکنه

همون رهبری که تو ازش دم میزنی سال پیش دومادش که یه شرکت بزرگ داخل عسلویه داره  پسر دایی من  اونجا ازبالا افتاد  وکبدش مشکل پیدا کرد( میله خرد تو شکمش)و الن در لیست انتظار پیوند کبده
به دلیل اینکه دومد خامنه ای رئیس شرکتشون بود حتی  کارش به دادگاه تهران کشید ولی چون  دوماد خامنه ای بود  پرونده همون موقع بسته شد

همون  خامنه ای که تو حرف ازش میزنی ماشین پسرشو دیدی ن  ندید

داش تو فقط میای میگی خامنه ای برو یکم تحقیق کن ببین چکارکرده برات چه منفعتی برا خودتو کشورت داشته غیر از بدبختی
نکنه آیت الله خامنه ای تو یکی از کاخ های سعد آباد زندگی می کنن اون خونه ی نزدیک حسینیه ی امام خمینی واسه رد گم کنی هست؟
نمی دونستیم روحانی ها هم می تونن برن عسلویه کارخونه یزنن 
پسر های رهبری اگه پول آن چنانی واسه ماشین داشتن که یه عروسی تجملاتی می گرفتن که خود اعضای دفتر رهبری نگن ختم های تهران بیشتر ژزیرایی می کنن 
درباره ی اون هدیه شما دیدی یه بار اون ر بپوشه 
یه بار یه سنگ عقیق هدیه می دن به رهبری وقتی قیمت زیادش رو می فهمن کلا از زندگی شون اون رو خارج می کنن حتی دیگه از اون هدیه هم نمی دن 
یه بار تو سفر های خارجی یه سرویس کریستال هدیه می گیرن اجازه نمی دن که خانواده اون رو بیارن توی دست و پا
پس اون خونش چیه که 4 تا در داره و هر درش به یک دونه از بزگراه های تهران وصله؟اون کشکه؟تا جایی که من میدونم زندگی خمینی همیشه زیره دوربین عکاسا بوده ولی خامنه ای خیلی کم از وضع زندگیش رو به مردم نشون داده و منم اگه توی همچین کشوری رهبری میکردم که فقیر بودن پاداشی از طرف خداونده این کارو میکردم تا مردم نگن این از دستورات خدا پیروی نمیکنه.ایشون هرچه قدر که بخواد پول در اختیارشه ولی ساده زندگی میکنه {در جلوی دوربین}ولی مردم فقیر که پول ندارند و ساده زندگی میکنند چی؟اگه حرف سره اینه که رهبر خیلی خوبه باید بگم که حتی جیب کوچیکه ی گاندی هم نمیشه.مردی که در سراسر فقر و فلاکت و با وزن 29کیلو دارفانی را وداع گفت
ما پشتشونیم.....

فلسطین تا فلسطین(عکس) 8

فلسطین تا فلسطین(عکس) 8

اگه به اینه اینم خونه ی آقای میر حسین موسوی البته قبلا .الان در حبس خانگینcryingcryingcryingcrying
                                      HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

فلسطین تا فلسطین(عکس) 8

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تمامي هزينه‌ هاي تيم ملي سوريه با ايران

این یکی دیگهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.entekhab.ir/fa/news/101439

اینم کم ک200 میلیومن دلاری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کمک 200میلیون دلاری ایران به مردم سوریه

کمک ایران به سوریه برای جنگ با اسرائیل!

این مدرک اقای گمنام الن برو لبنان و سوریه کمکشون تا خدا توفیق هم نشینی باهشون بهت بده

حلا اینم رو بخون خیلی مهمه
با کمک‌های ایران به سوریه و لبنان چه کارهایی می‌شد در ایران کرد؟!

http://www.asriran.com/fa/news/269027/%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%B7-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C-1-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
کمه یا بازم بزارم

بعدی رو هم بخون

اگه میخوای مدرک های کمک به لبنان  رو هم برات میذارم
ایــــنا رو نمیــــگم کــه بگـــی نا امیـــدی حتــی اگــه یــه روز خـــوش ندیــدی
فقــط تـویی تـویی که فــردا تو میــسازی تــو رئیس خودتـــی واس خودت ســربازی
کدوم خونه من نمی دونم چه طوری ثابت کنم 
ولی شرط آیت الله خامنه ای برای داماداشون اینه که حق ندارن تو کار های سیاسی و اقتصادی وارد بشن 

خوب من هم گفتم که ما به سوریه کمک می کنیم هیچ ابایی هم نداریم از گفتنش نداریم

من منابع اون پول هایی رو که به اون هایی که می خوان برن فلسطیین می دن رو خواستم

شما منظورتون خود متن این لینک بوده یا نظراتش؟
http://www.jamnews.ir/detail/News/150845
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
فلسطین تا فلسطین(عکس) 8
وااااااااااااااااااای چه خلاقیتی به خرج دادی خسته نباشی چه حالی داری به جا اینکه به چیزهای مهم تر مث زندگیت بچسبی میای به کمک های ایران به کشورای دیگه فک میکنی بیخیال اینجور چیزا باشید
MADE IN AM
چی بگم؟؟؟
فلسطین تا فلسطین(عکس) 8

فلسطین تا فلسطین(عکس) 8
فقط از اینا : )
نقل قول: میخواستن سرزمین هاشون رو به اسرائیل نفروشن که حالا بخوان برای اسرائیل رئیس بازی دریارن و اسرائیلم حمله کنه
نقل قول: من اصلا از فلسطین خوشم نمیاد

نقل قول: این به ما ربط نداره  میخواستن عرضه داشته باشن  کشورشون رو از دست  ندن نه این که الن بیان وصلهی تن کشور ما بشن و کشور ما هم بهشون کمک کنه

اره من منکر این نیستم که داره به فلسطینی ها ظلم میشه و این دور از حقوق یک بشره ولی  به ما ربطی نداره که هی فلسطین فلسطین کنیم روز قدس براشون درست کنیم
من هم با اين ها موافقم
بهترين عشق اينست كه بزاري يكي ديگه خوشبختش كند
 سپاس شده توسط M.H2
(05-08-2013، 14:42)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم خونه من نمی دونم چه طوری ثابت کنم 
ولی شرط آیت الله خامنه ای برای داماداشون اینه که حق ندارن تو کار های سیاسی و اقتصادی وارد بشن 

خوب من هم گفتم که ما به سوریه کمک می کنیم هیچ ابایی هم نداریم از گفتنش نداریم

من منابع اون پول هایی رو که به اون هایی که می خوان برن فلسطیین می دن رو خواستم

شما منظورتون خود متن این لینک بوده یا نظراتش؟
http://www.jamnews.ir/detail/News/150845
من منظورم همی مطلبشه
ایــــنا رو نمیــــگم کــه بگـــی نا امیـــدی حتــی اگــه یــه روز خـــوش ندیــدی
فقــط تـویی تـویی که فــردا تو میــسازی تــو رئیس خودتـــی واس خودت ســربازی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان