06-08-2013، 16:11
تمـامِ دنیـا هم که بگویند
تو مال من نیستی
باز هـم این دل زبان نفهــمم
بهانه ات را میگیرد...!!!
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
||||||||||||||||||||||||||
06-08-2013، 16:11
تمـامِ دنیـا هم که بگویند
تو مال من نیستی
باز هـم این دل زبان نفهــمم
بهانه ات را میگیرد...!!!
06-08-2013، 16:12
…ﻫﯽ ﻓﻼﻧﯽ! دﯾﮕﺮ ﻫﻮای ﺑﺮﮔﺮداﻧﺪﻧﺖ را ﻧﺪارم
…ﻫﺮﺟﺎ ﮐﻪ دﻟﺖ ﻣﯿﺨﻮاﻫﺪ ﺑﺮو ،ﻓﻘﻂ آرزو ﻣﯿﮑﻨﻢ وﻗﺘﯽ دوﺑﺎرﻩ ﻫﻮای ﻣﻦ ﺑﻪ ﺳﺮت زد آﻧﻘﺪر آﺳﻤﺎن دﻟﺖ ﺑﮕﯿﺮد ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﺰار ﺷﺐ ﮔﺮﯾﻪ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ، ﺑﺎز …ﻫﻢ آرام ﻧﮕﯿﺮی !و اﻣﺎ ﻣﻦ… ﺑﺮ ﻧﻤﯿﮕﺮدم ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ،ﻋﻄﺮ ﺗﻨﻢ را ﻫﻢ از ﮐﻮﭼﻪ ﻫﺎی ﭘﺸﺖ ﺳﺮم ﺟﻤﻊ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﮐﻪ ﻧﺘﻮاﻧﯽ ﻟﻢ دﻫﯽ روی ﻣﺒﻞ ﻫﺎی راﺣﺘﯽ،ﺑﺎ ﺧﺎﻃﺮاﺗﻢ ﻗﺪم !ﻧﯽ
06-08-2013، 16:12
حالا که رفتنی شده ای طبق گفته ات باشه، قبول.
لااقل این نکته را بدان: آهن قراضه ای که چنان گرم گرم گرم در سینه می تپید دلم بود نامهربان،
06-08-2013، 16:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-08-2013، 16:14، توسط *2gether4ever*.)
مــــــرا کــه هیــچ مقصـــدی بــه نامـــــم ..
و هیــــچ چشمــــی در انتظــــارمـ نیسـت را ! ببخشیـد ! کــه بـا بـودنـــمـ تـــــرافیـک کــــــرده امـ !! خدایــــــــــــــــــا …
به حد کافی خیال بافتم … و تنم کردم … یه کم واقعیت شیرین … لطفا
06-08-2013، 16:15
ﺗﻨﻬﺎﯾے
ﺗﺎواטּ ﻫﻤـﮧ ﻧـﮧ ﻫﺂﯾے اﺳﺖ ﮐـﮧ ﻧﮕﻔﺘﻤـ ﺗﺎ בل ﮐﺴے ﻧﺸﮑﻨـב ! ﻫﻤـﮧ ﻣﺤﺒﺘﻬﺎﯾے ﮐـﮧ زﯾﺎבے ﻫـבر בاבم ﺗﺎ בﻟے رآ ﺑـﮧ בﺳﺖ آورم ! ﻫﻤـﮧ בوستت בارم !!... ﻫﺎے آﺑﮑے ﮐـﮧ ﺟـבے ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻫﻤـﮧ ﺳﺎבﮔے ﮐـﮧ בر اﯾﻦ בﻧﯿﺎے ﻫﺰار ﭼﻬﺮﻩ ﺧﺮج ﮐﺮבم ! ... ﺗﻨﻬﺎﯾـے ﺗﺎواטּ ﻫﻤـﮧﺧﻮش ﺑﯿﻨے! ﻫﺎﯾے اﺳﺖ ﮐـﮧ ﺑـﮧ בﻧﯿﺎ و آבﻣﻬﺎے اﯾﻦ روزﻫﺎ בاﺷﺘﻢ
06-08-2013، 16:15
فـاحشـــه ای کــه ؛
تن فــــــروش اسـت ؛ شـرافـت دارد بــه تـــو ...! بــــــه تـــو کــه ؛ بـــاورم را بــه حــراج کشــانــدی ...........!
06-08-2013، 16:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-08-2013، 16:18، توسط *2gether4ever*.)
هــر کــس از ایــن دنـیــا چـیـزی بـرمـیـدارد …
من امـا فـقـطـ ؛ دسـتـــ بــرمــیــدارمــ ! . چه بارانی . . . اماچه فایده ! تو اینجا نیستی و باران بی تو ؛ یعنی سوزاندن تن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سیگار
06-08-2013، 16:19
دﻧﯿﺎی ﻣﺎ دﺧﺘﺮا
...ﭘﺮ از ﻻﮐﺎی رﻧﮕﺎرﻧﮓ ...رژ ﻟﺒﺎی رﻧﮕﺎرﻧﮓ ...ﮔﺮدﻧﺒﻨﺪای ﻃﻼﯾﯽ...ﻧﻘﺮﻩ ای ...اﻧﮕﺸﺘﺮ و ﺟﻮاﻫﺮ ...ﭘﺮ از ﺳﺖ ﮐﺮدن داﻣﻦ ﺑﺎ ﺗﺎپ ...ﺳﺎﭘﻮرت.ﺳﺎﻗﺎی رﻧﮕﯽ رﻧﮕﯽ ...ﭘﺮ از ﻗﺮارای دﺧﺘﺮوﻧﻪ ...دورِ ﻫﻤﯽ !!!...ﺗﻠﻔﻨﺎی2ﺳﺎﻋﺘﻪ ...ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮدﻧﺎی ﯾﻮاﺷﮑﯽ زﯾﺮ ﭘﺘﻮﻫﺎی ﺻﻮرﺗﯽ ...دﻓﺘﺮﭼﻪ ﺧﺎﻃﺮات !!!...ﻗﻮل دادن ﺑﻪ ﻫﻤﺪﯾﮕﻪ ﺳﺮ ﻓﺮاﻣﻮش ﮐﺮدﻧﺎی دوس ﭘﺴﺮا ...ﻗﻮل دادن ﺑﻪ ﻫﻢ و اﯾﻨﮑﻪ ﻓﺮدا ﯾﻪ روز ﺟﺪﯾﺪﻩ ...دوردورای ﭘﺮ ﺷﯿﻄﻨﺖ ...ﭘﺎﺳﺘﺎ ﺧﻮردن ﺗﻮ ﮐﺎﻓﻪ ی دﻧﺞ ...اﻫﻨﮓ ﮔﻮش دادﻧﺎی ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺒﯽ ﺗﻮ اﺗﻮﺑﺎﻧﺎ ...ﺑﺎ ﻧﺎراﺣﺘﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺪﯾﮕﻪ زﻧﮓ زدن و ﭼﻨﺪ دﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ از ﺷﻮﺧﯿﺎی ﻫﻢ ﺧﻨﺪﯾﺪن ...اراﯾﺸﮕﺎﻩ رﻓﺘﻨﺎی ﻫﻮل ﻫﻮﻟﮑﯽ اس دادﻧﺎی ﺷﺒﻮﻧﻪ:ﺑﻬﺖ زﻧﮓ زد؟ﻧﻪ؟ﮔﻮرﺑﺎﺑﺎش ...ﮔﭙﺎی4-5ﺗﺎﯾﯽ دور ﻣﯿﺰ و ﻧﺴﮑﺎﻓﻪ ﺧﻮردن.ﻣﺴﺨﺮﻩ ﮐﺮدن ﻫﻤﺪﯾﮕﻪ ...رازاﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﺧﻮدﻣﻮن ازش ﺧﺒﺮ دارﯾﻢ ...دﻧﯿﺎی ﻣﺎ دﺧﺘﺮا ﭘﺮ از اﺣﺴﺎﺳﺎت ﭘﺎک و روﯾﺎﻫﺎی دﺧﺘﺮوﻧﻪ ﭼﺮا ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﭼﻮن دﺧﺘﺮی ﺑﺎﯾﺪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﺑﺎﺷﯽ..؟ﺷﮑﺴﺖ ﺧﻮردﻩ ﺑﺎﺷﯽ...؟؟ !ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻦ !ﯾﺎد ﺑﮕﯿﺮ ﺗﻮ دﺧﺘﺮی !ﯾﺎد ﺑﮕﯿﺮ ﺗﻮ ﮐﻼس ﺑﺰاری!ﺗﻮ ﻧﺎز ﮐﻨﯽ !اون ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯿﺠﺎ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺗﻮرو ﻧﺎراﺣﺖ ﮐﻨﻪ !ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯿﺨﻮد ﻣﯿﮑﻨﻪ اﺷﮑﺘﻮ درارﻩ !اﺻﻼ ﺑﺮا ﭼﯽ ﺑﻪ ﯾﻪ ﻣﻮﺟﻮد ﻣﺬﮐﺮ اﺟﺎزﻩ ﻣﯿﺪی ﺷﺎدی زﻧﺪﮔﯿﺘﻮ ازت ﺑﮕﯿﺮﻩ؟ !اﯾﻦ اﺳﻤﺶ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺨﺪا !ﺧﻮدﺗﻮ ﮔﻮل ﻧﺰن ...ﮐﺴﯿﮑﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺗﻮﺋﻪ ...ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪ ﻏﻤﺘﻮ ﺑﺒﯿﻨﻪ
06-08-2013، 16:20
من یاد گرفته ام
که اگر زمین می خورم خودم برخیــــــــــزم من یاد گرفته ام راهی را بسازم به صداقت من یاد گرفته ام که همه رهگذرنــــــــد همـــــــــــه
06-08-2013، 16:21
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]•[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
آهم که هزار شعله در بردارد صد سلسله کوه را ز جا بردارد من رعدم و میترسم اگر آه کشم سرتاسر آسمان ترک بردارد
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|