06-08-2013، 8:23
خوب اون که با من موافقه
|
فلسطین تا فلسطین(عکس) |
||
06-08-2013، 8:23
خوب اون که با من موافقه
06-08-2013، 8:30
خیلی کثیفن
06-08-2013، 8:54
برادر من ما باید پشت مردم کشور خودمون باشیم نه یه مشت...............
خودشون خواستن اصلا دلم براشون نمیسوزه چون توی کشور خودمون یه مشکلاتی بین مردم هست که با این کارا ردیف نمیشه اونا میان مشکل مردم کشور مارو حل کنن؟ نمیان پس ما هم کاری براشون نمیکنیم
06-08-2013، 9:04
با کمکهای ایران به سوریه و لبنان چه کارهایی میشد در ایران کرد؟!
میشد سطح علمی ایران را مثل قطر و کویت و سعودی آنقدر بالا برد تا ظرف ۹ سال ۱۰۰۰درصد رشد علمی پیدا کنیم یا مثل قرقیزستان قاهر۳۱۳ بسازیم یا مثل مصر و مالزی موجود زنده به فضا بفرستیم. این حرف تورو تایید میکنه گمنام؟
06-08-2013، 15:29
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-08-2013، 15:29، توسط Moji Viper.)
اره ایدین
این(gomnam( فقط بلده از خودش و اوباش خودش دفاع کنه این اباش نه مدرک و نه سند و نه هیچ حرفی رو قبول ندارن و فقط حرف خودشون رو قبول دارن
06-08-2013، 16:05
شما اون رو تا آخر خوندین
آره با اون پول ها خیلی کار ها می شه واسه خودمون کرد ولی الآن هم از این پول ها کم نداریم که یا اختلاس می کنن یا بی سر و صدا می خورنش یا صرف آقا زاده ها می شه من هم هم دارم از دست گرونی ها بی چاره می شم هم بخور بخور ها رو می بینم و هم حمایت نکردن از کالاهای داخلی به خاطر منافع بعشی از مسئولین و هم نظارت نداشتن بر روی امور ما تو کشور کم پول نداریم یا کم الکی به هدر نمی رن یا تو جیب یه سری نمی رن ما می تونیم هم به فلسطین و لبنان کمک کنیم و هم وضع خودمون خوب باشه ولی انگار به نعف یه سری نیست که وضع خوب باشه منظورم هیچ کدوم از شما ها نیستین منظورم این هست که مشکلاتی که ما داریم به خاطر کمک هایی نیست که به این و اون می کنیم به خاطر بخور بخور هایی ست که که تو کشور خودمون داریم راستی امروز رفتم قصر آیت الله خامنه ای خیلی جای خوبی بود جاتون خالی ((حسینیه ی ما فرش ندارد عرش دارد ))
06-08-2013، 16:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-08-2013، 16:13، توسط Moji Viper.)
تو همون اختلاسی که میگی نتیجه ی همین بیکفایتی مدیر و ها یی که دم از اسلام میزنن نتیجه ی همین اخوند ها که ادعاشون میشه
د لامصب داخل 20 سال 6 تا اختلاص در مملکتی که ادعای اسلام میکنه خب وقتی تدوین اسلام درست نباشه همین میشه سران این مملکت که ادعای دارناین اسلام اسلام ناب محمدیه داخل اسلام محمدی پول یکی دیگرو بالا میکشن اختلاص میکنن همه چی بر میگرده به چگونگی تتدوین اسلام در ایران و مدیران و سرن بی لیاقت و بی کفایت جمهوری اسلامی اختلاص در بیمه اختلاص در بنیاد شهیید اختلاص3 هزار میلیاردی و خیلی اختلاص دیگه
06-08-2013، 16:24
من هم می دونم و می دونم که همه ی این ها نتیجه ی دور شدن از اسلام هست
ولی نتیجه ی ضعف مدیریت نیست نتیجه ی اینه که مدیره می آد فقط واسه پول یعنی اصلا هیچ لیاقتی نیست ولی با این اتفاقات نه از دینم زده می شم و نه از ولایت فقیه و نه از حکومت
06-08-2013، 16:28
دور شدن از اسلام؟؟؟؟؟؟؟؟والله خوبه دولت سعیش رو میکنه که ما بیشتر به اسلام نزدیک ترشیم.خب پسرجون همون ولایت فقیه اشغال مملکت رو و دستش گرفته دیگه
06-08-2013، 16:32
آهای آیدین حرف دهنت رو بفهم ها بله بعضی از مسئولای ما از اسلام دور شدن
| ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|