06-08-2013، 16:49
من که عاشق امریکام امااسراییل جای فکر داره نمیخوام نشناخته دربارش قضاوت کنم به شمام همین توصیه رومیکنم دوستان
|
فلسطین تا فلسطین(عکس) |
||
من که عاشق امریکام امااسراییل جای فکر داره نمیخوام نشناخته دربارش قضاوت کنم به شمام همین توصیه رومیکنم دوستان
من نه وضعم خوبه و هم با اون هایی که وضع مالی نا مناسبی دارن می گردم همشون از انقلاب راضی هستن فقط اونایی نا راضی هستن که یه چیزی شون رو از دست دادن و الا فقرا کلی چیز به دست آوردن
تازه کی گفته که گفتن روحانیت تو سیاست دخالت نمی کنه؟ سیاست ما دیانت ماست و دیانت ما سیاست ماست
مهدی تو پستهای قبلی رو خوندی که قضاوت میکنی؟اصلا دلیل حمله ی اسرائیل رو میدونی؟
توی روزنامه های 30سال پیش همین موضوع با تیتر درشت نوشته شده بود
06-08-2013، 16:53
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-08-2013، 17:00، توسط Moji Viper.)
الکی هیچی نمیدونن الکی میان زر میزنن
او کسی که ادعا میکرد نفت رو سر سفره ها میاره او کسی که ادعا میکرد از غرب راحت شدیم اون کسی که ادعا میکرد برق و اب و گاز واسه خانواده های کم در امد مجانی باشه ادعا میکرد ازادی بیان میاریم ادعا میکردن ازادی اندیشه داریم و خیل ادعا های دیگه الن کدومشو داریم هموطنای ما دارن از فقرمیمیرن الن خیلیا با یارانه زندگی شونو میگردونن حقوق عادی برای زندگی شده1 میلیون تورم بالای50 درصد ما که خوزستانی هستیم بهمون میگفتن هر ماه یه سکه بهتون میدیم به خاطر نفتتون قدرت و فرهنگ و جایگاهمون رو تو جهان از دست دادیم دیگه چی داری بگی بعد هم لطفا دیگه اقای gomnamتاپیک سیاسی و یادربارهی کشور های عرب و ... نزن همش میرین تو سایت
06-08-2013، 16:55
کجاش اون وخ
ما رهبر سیاسی مون یه روحانی بودن گروهی که قانون اساسی رو نوشتن روحانی بودن و تو قانون اساسی مون هم یه ولی فقیه داریم که باید روحانی باشه این حرف شما هم درباره ی اون صحبت امام هست که از روحانیت خواستن که وارد سیاست نشن تا امثال شما ها نگن کشور رو این روحانی های امل در دست گرفتن اما زمان ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای دیگه این حرف هم برداشته شد و یه روحانی با 95 درصد آرا به ریاست جمهوری رسید و امام هم قبلش مخالفتی نکردن و ایشون رو قبول داشتن
06-08-2013، 16:57
مجتبی این هیچی حالیش نمیشه حتی اگه عکسه روزنامه هم بیارم واسش بازم حرف خودش رو میزنه ولش کن ولی حداقل به ملت فهموندیم که تقصیره فلسطینیاست
06-08-2013، 17:01
عکس رو بزاری ؟
خودم هم که گفتم این حرف امام خمینی هست نگفتم ؟ دلیل حرفشون رو هم گفتم
06-08-2013، 17:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-08-2013، 17:16، توسط Moji Viper.)
ایدین داش دیگه نیمخواد با امثال چنین ادم هایی هم زبون بشی باش بدرود
بلا هایی که الن دارن سر ما میارن در اینده ای نزدیک ما سر خودشون میاریم و اوقت طعم این چیز هارو میچشن تا بفهمن ما چی میکشیم ولی ما هنوز ایستاده ایم تا پای پیروزی
06-08-2013، 17:58
![]() ![]()
06-08-2013، 18:03
بی شعورها
![]() | ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|