10-08-2013، 12:22
اره دیگه دل ادم باید پاک باشه

|
حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! |
|||||||||||||||||||||||
10-08-2013، 12:22
اره دیگه دل ادم باید پاک باشه
![]() ![]()
10-08-2013، 12:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-08-2013، 13:32، توسط FARID.SHOMPET.)
میدونی اقا ایدین من به نظر شما احترام میزارم وبی احترامی نمیکنم چون معتقدم هر کسی یه نظری داره
![]() ولی اینکه میگی ساخته ی دولت ماست درسته. بعضی ها فکر میکنن حجاب اجباره وفکر می کننددستور خدارو انجام میدن در صورتی که این طور نیست چون از اول اسلام اجبار نبوده ونیست ![]() من میگم حجاب برتر چادر وگرنه چه عیبی داره با مانتو و روسری بیام بیرون طوری که مو هایمان بیرون نیاد ![]() ![]()
10-08-2013، 13:29
به نظر بعضی ها فقط اونایی که چادر دارن آدمن
10-08-2013، 13:34
حانی جان گفتن که با مانتو هم میشه حجاب رو رعایت کرد.اما مانتویی که بلند وگشاد باشه.برجستگی های بدن دیده نشه.
اسلام حجاب رو اجباری نکرده.حرفتونو قبول دارم.ولی برای اینکه انسان هم این دنیا هم اون دنیا به سعادت برسه باید رعایت کنه چ پسر باشه چ دختر باشه.مخصوصا جنس مونث. یک پسری که موهاشو سیخ سیخی میکنه هیچ وقت نباید فکر بد در موردش کنیم شاید که معلومات دینیش خیلی بیشتر از ما باشه نمونش شوهرم. یا از یاران امام زما (عج)باشه.ولی دختری که ارایش میکنه موهاشو بیرون میذاره مانتوی کوتاه وساپورت میپوشه هیچ وقت نمیتونه از یاران امام زمان باشه. کسایی هم که بحث میکنن بهتره برن اول صفحه مطلبی که گذاشتم بخونن. ![]()
10-08-2013، 13:43
عااااالی بود
![]()
10-08-2013، 19:44
(10-08-2013، 13:29)Amir BF نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دستتون درد نکنه!!! حتما بقیه هم حیون اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(10-08-2013، 13:29)Amir BF نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لطفا اول فکر کنین بعد حرف بزنین. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واقعا که... ![]() [/b] درضمن آقا فرید مگه بی حجابی موجب تکنولوژی وپیشرفت وتکنولوژی میشه؟! حالا ی سوال از شما میپرسم.چرا خارجی هایی که مسلمون میشن با حجاب میشن؟
10-08-2013، 19:59
ربطی به چادر نداره هرکی دلش پاک باشه خودشم پاکه حالا چه با چادر و چه بی چادر خیلیا چادر سرشون میکنن ولی دلشون که سهله خودشونم معلومه نا پاکن به نظر من هرکی واقعا دوس داره پاک باشه پاکیشو به دس میاره چه با چادر چه بی چادر چادر فقط یه وسیلست چیز اجباری هم نی هر کی یه جور میگرده منم موافقم نباید عکس اون دخترارو بذاری حجاب ندارن درس عبرت ما نیستن که
10-08-2013، 20:10
اگه می گید حجاب باید باشه چرا بعداز انقلاب شعرهای عاشقانه ی حافظ وسعدی را نابوت کردن
10-08-2013، 20:24
(10-08-2013، 13:29)Amir BF نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نظر بعضی ها هم بر عکس نظر شماس.
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|