11-08-2013، 0:05
نقل قول: کلا نمیتونه حرف بزنه امیر!میترسم دروغ بگه 11 سالشه!

امشب داشتیم با هم بیلیارد بازی می کردیم من رو کچل کرد. آخرش یه چیزی بهش گفتم بهم گفت دیگه فلش نمیاد
|
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 |
|||||||||||||||||||||||||||||
11-08-2013، 0:05
نقل قول: کلا نمیتونه حرف بزنه امیر!میترسم دروغ بگه 11 سالشه! ![]() امشب داشتیم با هم بیلیارد بازی می کردیم من رو کچل کرد. آخرش یه چیزی بهش گفتم بهم گفت دیگه فلش نمیاد
11-08-2013، 0:06
(10-08-2013، 23:59)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو منم عاشق باب اسفنجيم اشكالي كه نداره خيلي خوب تو كامپيوترم انواع عكس ها ي باب اسفنجي ام دارم
11-08-2013، 0:07
تلما تو چند سالته حالا؟
اولين وبلاگيم كه درست كردم مربوت به باب اسفنجي بود
تازه رفتم تو 13 سال چرا همه يهو ساكت شدن ![]()
11-08-2013، 0:11
فرید یه چیزی بگو.
فرید shell shock live 2 بازی میکنی؟من خیلی دوست داشتم ولی تقریبا 1 سال هستش بازی نکردم!کلا طمع زندگی کردن یادم رفته!
11-08-2013، 0:12
تلما جان چرا شما چند تا تاپیک با کیفیت و خفن و پر بازدید نمی ذاری دهن بعضی ها رو ببندی!؟ کچل کردن منو. میگن تو رو بذاریم کنار خودشون یا یکی دیگه بیاد نویسنده بشه
11-08-2013، 0:12
(11-08-2013، 0:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من فارسيم خوب ولي پشت كامپيوتر قاطي ميكنم اخه ميخوام برم سريع بنوسم اشتباه ميشه ![]() ![]()
11-08-2013، 0:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-08-2013، 0:14، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: فرید یه چیزی بگو. اه پسر من رو یاد گذشته ننداز بغضم میگیره. چه دورانی بود حتی صابرم میومد بریم شل شاک لایو! اااااااااااااااااههههههههه من که با این شتابم نمی تونم بازی کنم. 128 مخابرات هست. تنها برگ سایت ها رو باز میکنه اونم به زور. نقل قول: من فارسيم خوب ولي پشت كامپيوتر قاطي ميكنم اخه ميخوام برم سريع بنوسم اشتباه ميشهنوشتن شتابان آره ولی شماری از کاربرای این جا در کل بلد نیستن خوب بنویسن و دیدگاهشون رو به دیگران بفرستن که دقیقا دارن چی چی میگن!
11-08-2013، 0:14
من ميرم بزار م بخدا از جستجو گرم اسيتفاده ميكنم ولي بازم تكراريهاز الان ميرم دنبال موضوع خوب
بابا چرا از مخابرات میگیری اخه!
مزخرف ترین اینترنته مال من وایمکس مبین نت هستش!
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|