امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

نقل قول: کلا نمیتونه حرف بزنه امیر!میترسم دروغ بگه 11 سالشه!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 66
Big Grin زبان فارسیش ضعیفه. خیلی پیش میاد جمله بندی اشتباه داشته باشه. دست خودش هم نیستا! ولی نمی دونم با این وضع زبان فارسیش چه جوری می خواد پارسی گویی کنه آخه!
امشب داشتیم با هم بیلیارد بازی می کردیم من رو کچل کرد. آخرش یه چیزی بهش گفتم بهم گفت دیگه فلش نمیاد
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط poya ، MONA-GH
آگهی
(10-08-2013، 23:59)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فک کردم امیررضا5 سالشه که این همه دم از باب اسفنجی میزنهBig Grin
خو منم عاشق باب اسفنجيم اشكالي كه نداره خيلي خوب تو كامپيوترم انواع عكس ها ي باب اسفنجي ام دارم
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 66
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
تلما تو چند سالته حالا؟
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

سپاس شده توسط MONA-GH
اولين وبلاگيم كه درست كردم مربوت به باب اسفنجي بود

تازه رفتم تو 13 سال

چرا همه يهو ساكت شدن Huh
 سپاس شده توسط poya ، FARID.SHOMPET
فرید یه چیزی بگو.
فرید shell shock live 2 بازی میکنی؟من خیلی دوست داشتم ولی تقریبا 1 سال هستش بازی نکردم!کلا طمع زندگی کردن یادم رفته!

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

تلما جان چرا شما چند تا تاپیک با کیفیت و خفن و پر بازدید نمی ذاری دهن بعضی ها رو ببندی!؟ کچل کردن منو. میگن تو رو بذاریم کنار خودشون یا یکی دیگه بیاد نویسنده بشه

(11-08-2013، 0:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کلا نمیتونه حرف بزنه امیر!میترسم دروغ بگه 11 سالشه!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 66
Big Grin زبان فارسیش ضعیفه. خیلی پیش میاد جمله بندی اشتباه داشته باشه. دست خودش هم نیستا! ولی نمی دونم با این وضع زبان فارسیش چه جوری می خواد پارسی گویی کنه آخه!
امشب داشتیم با هم بیلیارد بازی می کردیم من رو کچل کرد. آخرش یه چیزی بهش گفتم بهم گفت دیگه فلش نمیاد
من فارسيم خوب ولي پشت كامپيوتر قاطي ميكنم اخه ميخوام برم سريع بنوسم اشتباه ميشهUndecidedSleepy
نقل قول: فرید یه چیزی بگو.
فرید shell shock live 2 بازی میکنی؟من خیلی دوست داشتم ولی تقریبا 1 سال هستش بازی نکردم!کلا طمع زندگی کردن یادم رفته!

اه پسر من رو یاد گذشته ننداز بغضم میگیره. چه دورانی بود حتی صابرم میومد بریم شل شاک لایو! اااااااااااااااااههههههههه

من که با این شتابم نمی تونم بازی کنم. 128 مخابرات هست. تنها برگ سایت ها رو باز میکنه اونم به زور.

نقل قول: من فارسيم خوب ولي پشت كامپيوتر قاطي ميكنم اخه ميخوام برم سريع بنوسم اشتباه ميشهگُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 66گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 66
نوشتن شتابان آره ولی شماری از کاربرای این جا در کل بلد نیستن خوب بنویسن و دیدگاهشون رو به دیگران بفرستن که دقیقا دارن چی چی میگن!

سپاس شده توسط MONA-GH ، poya
من ميرم بزار م بخدا از جستجو گرم اسيتفاده ميكنم ولي بازم تكراريهاز الان ميرم دنبال موضوع خوب 
بابا چرا از مخابرات میگیری اخه!
مزخرف ترین اینترنته مال من وایمکس مبین نت هستش!

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان