امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

نقل قول: فرید بت سلاااااااااام دادمااااااااااااااااااااااا..........گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 86گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 86گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 86گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 86
خوب منم براتون سپاس زدم عزیز

خانوم ملودی مگه تو نمی تونی به اون گزارش هایی که درباره ی بخش خودت هست رسیدگی کنی!؟ برای نمونه گزارشی که برای کل کل دادن!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط HEART♥DEVIL
آگهی
(11-08-2013، 10:17)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اينجا يه نفرم رپ گوش نميكنه =)))
|:
فرید این ینی چی؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
862254
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
DG ALIGATOR
کل کل (نسخه 4)
☻امیرحسین☻
حرف های زشت کارولا ملودی خیلی نفهمه
دیروز
03:09 PM
A Friend is nothing but a known enemy
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 86
(11-08-2013، 10:19)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامAngel

سلااااااااااااااااااااااااااام خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBlushBlushBlush
نقل قول:
خانوم ملودی مگه تو نمی تونی به اون گزارش هایی که درباره ی بخش خودت هست رسیدگی کنی!؟ برای نمونه گزارشی که برای کل کل دادن!
:|
منم دارم همین کارو می کنم :|
A Friend is nothing but a known enemy
نقل قول: میدونستی از اول شهریور باید بریم مدرسه؟گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 86
خوبه جای ما نیستی که از تیرماه میریم مدرسهDodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط τοxικ
(11-08-2013، 10:21)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید بت سلاااااااااام دادمااااااااااااااااااااااا..........گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 86گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 86گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 86گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 86
خوب منم براتون سپاس زدم عزیز

ممنوووووووووووووون...Big GrinBig Grin
مدرسه؟؟رفته بودم واسه شهریهAngel
اوره میداااااااااااانم!!!با اون بزمجه های همجنسباز
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ICe Angele
چراازاول شهریور؟
هانننننننننننننننننننننننAngryAngryAngryAngryAngrycryingcryingcryingcryingcryingcrying
لمس کن کلماتی ر اکه برایت می نویسم ...

تا بخوانی و بفهمی چقدر جایت خالیست ... تا بدانی نبودنت آزارم می دهد ... لمس کن نوشته هایی را که لمس ناشدنیست و عریان ... که از قلبم بر قلم و کاغذ می چکد ...

لمس کن گونه هایم را که خیس اشک است ... لمس کن لحظه هایم را ... تویی که می دانی من چگونه عاشقت هستم، لمس کن این با تو نبودنها را.
فريد برا چي از تير بايد بري مدرسه؟
راستي سلام بر همه
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان