امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

تينا از اين حرفا نزن دخترا گناه دارنBig GrinBig GrinBig Grin
آگهی
باشه عشقم Heart(فريد)HeartHeartHeartHeartHeart
فريد يه بوس ميدي BlushHeartHeartHeart
 سپاس شده توسط *2gether4ever*
(11-08-2013، 11:12)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 11:08)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی و نفس خودتونو الکی زجر ندین من هم نمونشو قبول شدم هم تیزهوشانشو ولی خوب که چی؟؟؟؟اخرش که میخوایم بمیریم پس حالشو ببرین
 حق با توئه!!!!
ولی ما تو مدرسه خیلی حال میکنیم!!!مخصوصا زنگای ادبیات که همش کارکاتورای بچه های فلشو میکشیمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinگلی یادته؟

فکر میکردن فقط زنگ ادبیاتای ما رو هواستBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ICe Angele ، *Nafas*
نقل قول: كاخ سفيد شرق تهرانه ابلهگُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99
شرق تهران رو هم از صدر و شریعتی به اون ور زیاد نمیشناسمBig Grin یکمی تهران پارس و پاسداران و میدون گرگان  رو میشناسم فقطBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط HEART♥DEVIL
(11-08-2013، 11:08)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی و نفس خودتونو الکی زجر ندین من هم نمونشو قبول شدم هم تیزهوشانشو ولی خوب که چی؟؟؟؟اخرش که میخوایم بمیریم پس حالشو ببرین

خوب درسته اخرش ميميري ولي كدوم بهتره كه با افتخار بميره يا بي كس
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99
نقل قول: باشه عشقم گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99(فريد)گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99
فريد يه بوس ميدي گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 99
برو یکم جیگر بشو سپس بیاDodgy ماتیک نزدیDodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط τοxικ ، *2gether4ever*
(11-08-2013، 11:12)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حق با توئه!!!!
ولی ما تو مدرسه خیلی حال میکنیم!!!مخصوصا زنگای ادبیات که همش کارکاتورای بچه های فلشو میکشیمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinگلی یادته؟

Big Grin

مگه میشه یادم بره Big Grin

راستی اول شهریور یه دفتر جدا واسه کاریکاتور بچه های فلش بیار میخوام بشینم همشونو بکشمBig Grin

یادته امیررضا رو چجوری کشیدیمBig Grin

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط *Nafas*
(11-08-2013، 11:14)تلما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب درسته اخرش ميميري ولي كدوم بهتره كه با افتخار بميره يا بي كس

قبول شدن تیزهوشان و بچه خر خون شدن افتخاره؟؟DodgyDodgy
مائده لطفا خفه  چقدر تو ايرانيان ضايع ميكننت باز تو مياي انجمن من بودم كل اينترنتمو قطع ميكرد Big GrinBig GrinBig Grin
(11-08-2013، 11:12)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 11:10)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اروه!!!تازه باهاش مسافرتم رفتم!!!Big Grin
کی زیارتش میکنی باز؟؟

چند وقت دیگه که برگشتم تازه پشت تلفن باهاش حرف هم زدمConfusedBig Grin
 اخی!!!بدبختر از من نیسی ک...!!!من هرروز میبینمش
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان