امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

(11-08-2013، 15:38)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *!*karola*!*، bee*، Hamidreza jefri HHH، Rzkhardar، shadi shekari، فرید_رومل، گل نهال جون، 〤 MÁĤĎĨĔĤ 〤

سلام شادی

سلام
خوبی؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 129
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، bela vampire
آگهی
(11-08-2013، 15:38)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هووتم..؟o_0
يني چي..؟؟o_0

این قصه سر دراز دارد پاریBig GrinBig GrinBig Grinخخخخخخ
 سپاس شده توسط bela vampire ، parmida.a
ووووواااي شادي تو چتهDodgy

اصن منم حالم بدع..!! كسي دوسم نداره.!! همتون از من بدتون مياد..!! من نميام.!!:ngh::ngh::ngh:
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
نقل قول: من هووتم..؟o_0
يني چي..؟؟o_0
منم با فریدم
فرید عشقمه Heart
 سپاس شده توسط parmida.a
(11-08-2013، 15:39)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 15:38)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *!*karola*!*، bee*، Hamidreza jefri HHH، Rzkhardar، shadi shekari، فرید_رومل، گل نهال جون، 〤 MÁĤĎĨĔĤ 〤

سلام شادی

سلام
خوبی؟؟

من خوبم ولی تو انگار بدی
(11-08-2013، 15:36)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 15:34)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررضا کاری کرده؟DodgyDodgy

نَه .. =(

شآیَد تآ یه چَند وَختی نَیآم ..

مــآمی مَنَم دوسِت دآرَم .. =(

(11-08-2013، 15:35)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش کنی باوووووووووو خودشو داره لوس میکنه دخترDodgy خیلی هم حالش خوبه.

:|

اِحسآس نَدآره .. -_-
فكر نكنم داشته باشه
 سپاس شده توسط T A R A
واییییییییییییییییییییییی پاری کمککککککککککککککککککککککککcryingcryingcryingcrying

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
اه..!! تو عاشق فريديBig GrinSadDodgyConfused

هووميDodgyيا خداع..!!

چيشدع ملي..!!!:|

با كي بودين گفتين احساس نداره:|
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط T A R A
اره
خیلی
بنیامین گیر داده
فری چیزی بکن:ggr::ggr:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 129
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=46518&page=103
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=46518&page=102

پاری همه چی اینجاس بخونBig GrinBig Grin

(11-08-2013، 15:41)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییییییییییییییییییییی پاری کمککککککککککککککککککککککککcryingcryingcryingcrying

تو دیگه چته ملیکا؟Huh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان