18-04-2012، 21:20
من جوابو بلدم ولی برا اینکه یکم فکر کنید تا مختون نپوسه بهتون نمیگم
(شوخی)

|
نظرسنجی: سطح معما چه طور بود ؟؟؟؟؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
خیلی سخت بود | 20 | 23.53% | |
اگه فکر میکردی جواب رو بدست می اوردی | 24 | 28.24% | |
قدیمی بود | 6 | 7.06% | |
بیشتر از 2% افراد می توانند حل کنند | 13 | 15.29% | |
اسان بود | 22 | 25.88% | |
در کل | 85 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
سخت ترین معما ی جهان |
|||||||||||
18-04-2012، 21:20
من جوابو بلدم ولی برا اینکه یکم فکر کنید تا مختون نپوسه بهتون نمیگم
![]()
19-04-2012، 19:24
منم جوابوبلدم خیلی راحته مثل جدول حل کردن میمونه بایدهمون روش روبه کارببرید
ببخشیدجناب نویسنده که تاحدی لودادم ولی فکرنکنم بازم کسی بتونه خیلی سخت بودخودم یک ساعتی معطل بودم ![]()
جواب=
ملیت نوشیدنی المان قهوه سیگار حیوان پرنس ماهی جواب:سبز سمت چپ سفید سبز =قهوه المان=پرنس ببخشید من جواب گذاشتم
به دلیل بی جنبه بودن بعضی از کاربر های محترم و قرار دادن جواب در موضوع تصمیم گرفتم که پاسخ را قرار دهم
سوئد ......... المانی ........ انگلیس .......... دانمارکی .......... نروژ سفید ......... سبز ......... . قرمز ............ آبی ..................زرد آبجو ...........قهوه ........... شیر ............. چای ................. اب dunhil........ ...blends.... ..pall mall.. .... prince...blue master. سگ.........ماهی ..........پرنده.................اسب................گربه برندگان را در پست بعد قرار خواهم داد برندگان مسابقه سخت تریم معما اعلام شد : کاربر عزیز p-boy22 که کامل ترین راه حل را قرار داد و نفر دوم dima می باشد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=7721
21-04-2012، 0:53
کاری نداشت که خیلی آسون بودانیشتین کودن بودکه میگفت این سخته واقعاچه آدمای ابلهی پیدامیشن(انیشتین)
![]() ![]() ![]() واقعیش:چه آدمای بیکاری پیدامیشن که یک ساعت به این مسئله فکرکنن(خودم) ![]() ![]() ![]()
22-04-2012، 19:48
بزار به داداش واقعيم بگم
![]() ![]() ![]() ![]()
13-08-2012، 11:45
سلام دوستان
من این معما رو تقریبا نیم ساعته حل کردم یعنی من جزء اون 2% باهوشام؟ نه بابا :N56: انیشتین شوخی نکن ![]() سحر
13-08-2012، 12:00
برو بابا سخت ترین اینه
اول مرغ اومد یا تخم مرغ؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
13-08-2012، 13:10
من تو دو روز تونستم حل کنم
14-08-2012، 10:22
تخم مرغ
| |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|