امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

من برم يه بطري ابليمو بخورم:|
آگهی
(11-08-2013، 19:25)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ج..... شده ادرس بده من خودم پولخ خوبي بهش ميدم -_-
بیا اینم از پسرعموی ما!!Dodgy
دور و برمون پره داداش من!! Angel
به غریبه رو ننداز!!Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
هیییییییییییییی!!!این دخترا مردن همه شون
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
نقل قول: من 3 رقمی نشم خودکشی میکنم باو!!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170
من میخوام بیام تهران!!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170
البته به 2 رقمی ام امیدوارم... میخوام خرخونی کنم!! تصمیمم محکمه!!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170
بچه های مدرسه مون میخوان برن منطقه 3 ثبت نام کنن!!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170 سهمیه بگیرن!!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170
صادق پس اهل درس خفنی وارونه ی این حمیدBig Grin من چون رشتم حفظی هست کارم اسونه. خیلی حفظیاتم قوی هست. در جریانم هستید ک چه میزان از کتاب های در پیوند با انسانی(سیاسی ، جامعه شانسی ، ادبیات ، تاریخ و..) می خونم پس کارم اسون تره. پس زیاد درس نمی خنم ولی اینترنت وقتم رو میگیره اگه دو سال دیگه هم بیام.
انگار از این مهر به بعد یواش یواش بچه ها کم تر و کم تر خواهند شد و بچه های نو خواهند اومدUndecidedSmile
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط sjmmc
حالم گرفته شد
خدافظ
یعنی میشه تو یه دیقه و چند تا حرف آدم زیر و رو شه؟؟Dodgy
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
هــــعــــي
دلم مي خواد تو بغل يکي گير يه کنمcry girl
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
(11-08-2013، 19:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من 3 رقمی نشم خودکشی میکنم باو!!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170
من میخوام بیام تهران!!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170
البته به 2 رقمی ام امیدوارم... میخوام خرخونی کنم!! تصمیمم محکمه!!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170
بچه های مدرسه مون میخوان برن منطقه 3 ثبت نام کنن!!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170 سهمیه بگیرن!!گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170
صادق پس اهل درس خفنی وارونه ی این حمیدBig Grin من چون رشتم حفظی هست کارم اسونه. خیلی حفظیاتم قوی هست. در جریانم هستید ک چه میزان از کتاب های در پیوند با انسانی(سیاسی ، جامعه شانسی ، ادبیات ، تاریخ و..) می خونم پس کارم اسون تره. پس زیاد درس نمی خنم ولی اینترنت وقتم رو میگیره اگه دو سال دیگه هم بیام.
انگار از این مهر به بعد یواش یواش بچه ها کم تر و کم تر خواهند شد و بچه های نو خواهند اومدUndecidedSmile
من برعکس ریاضی فیزیک و شیمیم خوبه!! حفظیات ناجور گند میزنم!!Angel
همونا رو میخوام بخونم دیگه!!Angel
Take The Gun
&
Count To Three
(11-08-2013، 19:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه های نو؟؟؟هییییییییی!!چه بد!!!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط sjmmc ، FARID.SHOMPET
نقل قول: حالم گرفته شد

خدافظ
یعنی میشه تو یه دیقه و چند تا حرف آدم زیر و رو شه؟؟گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 170
ها؟! چی شده رز!؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، βΑllεяiηΑ♡
فرید بریم دانشگاه بازم سر میزنیم حالا!!Angel
حفظیات رو ناجور گند میزنم امسال جغرافی 12 شدم!!Dodgy
Take The Gun
&
Count To Three

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان