امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

چشم دیگه چیزی نمی نویسم هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه​هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه​ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههSleepySleepySleepySleepyExclamationExclamationExclamationExclamation

(11-08-2013، 21:48)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بیاد بغض قلم حداقل :/

پوففففففففففففتو
تو رو خدا این جا یک قسمت چت بگذارید این جوری کهنمی شود چت کرد خواهشا
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 194
آگهی
(11-08-2013، 21:44)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سند به معنای کاغذ که با بوم همراه باشد را سند می نامن برای شروع باید سند جدید را بازکرده و اولین کاری که باید کرد اینه که رنگ پس زمینه و پیش زمینه را انتخاب بکنید
این که بلدم منظورم یک چنین عکسیه

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 194http://axgig.com/images/13434358870809384348.jpg
ویرایش شد.
تاسلامی دیگربای.
شبخوش گل نهال خانوم
 سپاس شده توسط ICe Angele
بغض قلبم بود بغش قلم رو هم گذاشتید
ایــــنا رو نمیــــگم کــه بگـــی نا امیـــدی حتــی اگــه یــه روز خـــوش ندیــدی
فقــط تـویی تـویی که فــردا تو میــسازی تــو رئیس خودتـــی واس خودت ســربازی
یعنی چه جوری بشود رنگی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا یه وضعیه من برم بدرررود
ایــــنا رو نمیــــگم کــه بگـــی نا امیـــدی حتــی اگــه یــه روز خـــوش ندیــدی
فقــط تـویی تـویی که فــردا تو میــسازی تــو رئیس خودتـــی واس خودت ســربازی
(11-08-2013، 21:53)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین عکسی که گذاشتم با فتوشاپ درست شده.تو الان میتونی تو این قابه عکسه یک عکس دیگه بذاری؟

راستی تو کدوم ورژن فتو شاپ رو میپسندی من تاcs 6 هم داره ولی هیچی cs 3 نمیشه اصلا اشکال و نقص نداره
ویرایش شد.
:|

(:  ......  nobody  is  #perfect
سلام :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ICe Angele
(11-08-2013، 21:57)Ava-girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 21:53)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین عکسی که گذاشتم با فتوشاپ درست شده.تو الان میتونی تو این قابه عکسه یک عکس دیگه بذاری؟

راستی تو کدوم ورژن فتو شاپ رو میپسندی من تاcs 6 هم داره ولی هیچی cs 3 نمیشه اصلا اشکال و نقص نداره
من هم با cs6 کار می کنم سوالی که پرسیدی میشود عکسی را در ان بگذاریم ولی باید عکس مثل خود عکس اصلی هم کج باشد

salam خوب هستید امیدوارم از من خوب تر باشید

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان