امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

سلام همگيSmile
 سپاس شده توسط ICe Angele ، T A R A ، DG ALIGATOR ، sjmmc ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Snow-Girl
آگهی
(12-08-2013، 17:36)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:34)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:30)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:29)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:24)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying

برو بمیر دیگه crying

نوچAngel

گوه بازی در نیار برو بمیر دیگه Dodgy Big Grin crying crying
تصمیم داشتم یه فکرایی کنم تا خوشحال بشیا حالا که اینجور شد عمرا بمیرم حتی اگه خدا هم بخوادBig GrinAngel

خیلی عَنی Big Grin crying crying crying

عنی از شوماسBig GrinAngel

ممنونAngel

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط sjmmc ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(12-08-2013، 17:36)DG ALIGATOR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:34)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:33)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صآدِق یآ صآدِخ ..؟؟Angel

یه کم خلّاقیت داشته باشین لا اقل!!AngelAngel
ثادغ هم میشه صدام کرد!!Big GrinBig Grin
تو تاحالا داشتی از مردونگی حرف میزدی
چه زود خودت وادادی
وا دادم؟؟ مگه چی گفتم؟؟HuhHuh
گفتم یه کم خلّاقیت داشته باشن!!Angel
Take The Gun
&
Count To Three
(12-08-2013، 17:36)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:35)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیAngel
باز تو شروع کردی؟؟DodgyBig GrinBig Grin

دیگه باید عادت کنیAngel

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط sjmmc
(12-08-2013، 17:32)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحثو عوض میکنم الان .
وااااااای بچه ها اینو یه نیگا بندازین .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.google.com/

جدی میگما . یه کلیک فقط .

اره شکل گوگل عوض شده Sleepy
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(12-08-2013، 17:37)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:36)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:34)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:30)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:29)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچAngel

تصمیم داشتم یه فکرایی کنم تا خوشحال بشیا حالا که اینجور شد عمرا بمیرم حتی اگه خدا هم بخوادBig GrinAngel

ممنونAngel

خواهش میکنم قابل نداشت Big Grin
 سپاس شده توسط sjmmc ، ICe Angele
(12-08-2013، 17:36)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صآدِق چَند روزی نَبودی .. =)

چرا بودم!! ولی کم بودم!!Angel
احتمالا شانسی به هم برخورد نکردیم دیگه!!Angel
تازه با این که فقط 3 ساعت در روز میام تو بیکارا 4مم!!Big GrinBig Grin
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط T A R A
(12-08-2013، 17:37)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچAngel

ممنونAngel
ما شالا از لحاظ شعور فولین
آفرین بهتون تبریک میگم
هرجا دلت شکست خودت شکسته هارو جمع کن
تاهر ناکسی منت دست زخمیشو به رخت نکشه
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، sjmmc
(12-08-2013، 17:40)DG ALIGATOR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونAngel
ما شالا از لحاظ شعور فولین
آفرین بهتون تبریک میگم

شما مشکلی داری؟ Dodgy
 سپاس شده توسط sjmmc ، ICe Angele
(12-08-2013، 17:38)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:36)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 17:35)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیAngel
باز تو شروع کردی؟؟DodgyBig GrinBig Grin

دیگه باید عادت کنیAngel
من کلآ اهل عادت کردن نیستم!!Sleepy
وقتی به یه چیزی یا یه کسی عادت کنی به راحتی ازش میگذری!!Angel صادق حرف جدی میزند...Sleepy
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط ICe Angele

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان