امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

(12-08-2013، 18:20)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:19)jhonny1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:16)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:14)jhonny1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:13)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

jhonny1 خوبی ..؟؟

مَنو شِنآختی ..؟؟ =)

مرسی.تو چطوری؟؟؟
ن
نشناختم؟؟؟

خوبَم .. =)

مَنو یآدِت نِمیآد؟؟؟ آدَمآ چِقَد زود مآرو فَرآموش میکُنَن .. Angel

بیخیآل مَن بِرَم بـــآی ..Angel

والا من اصلا یادم نمیاد سعادت اشنایی با شما رو قبلنا داشته باشم...

تو که مَعلومه مَنو یآدِت نِمیآد وَلی من تورو یآدَم میآد .. =)
وسط دعوا اشنایی برا چیتونه...........
جاخالی بده یه دمپایی اومد سمتتTongue
Heartکوکا  دم همتون گرم Heart
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، seta1999
آگهی
(12-08-2013، 18:20)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:19)〤 MÁĤĎĨĔĤ 〤 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه چـــه بِـــزن بـــزنـــی اینــــــــجـــــــآ !
بگیر که اومدConfusedwrdft:
بچه ابادانی منم طرف توئم ها Tongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 278
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، seta1999
سلام دوستان من میخوام تو وبلاگم اهنگ برای دانلود بذارم ولی نمیدونم چه جوری کی میدونه؟؟؟
عاااااااااااااااااااااشق الناز شاکردوستم

(12-08-2013، 18:22)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:20)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:19)jhonny1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:16)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:14)jhonny1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبَم .. =)

وسط دعوا اشنایی برا چیتونه...........
جاخالی بده یه دمپایی اومد سمتتTongue

بِشین بآو Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط sjmmc ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، seta1999
ای بابا حرف بد Angry
 سپاس شده توسط seta1999
حمید من هیچ وقت دروغی نمیگم که توش بمونم بعدا!!Dodgy
اگه بخوام دروغم بگم دروغی میگم که تهش حقیقته!!Dodgy
پس فکر نکن بتونی منو ضایع کنی!!Dodgy
عوض این که بیای پشت پسر عموت وایسی میای ضایعم میکنی؟؟Dodgy
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط T A R A ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، seta1999

[quote='*!*karola*!*' pid='873211' dateline='1376320581']
[quote='jhonny1' pid='873198' dateline='1376320488']
[quote='*!*karola*!*' pid='873188' dateline='1376320384']
jhonny1 خوبی ..؟؟

مَنو شِنآختی ..؟؟ =)

مرسی.تو چطوری؟؟؟
ن
نشناختم؟؟؟

خوبَم .. =)

خانوم شما اشتب گرفتی...
من هیچوقت دوستامو یادم نمیره....
اسمت چه؟؟؟؟
 سپاس شده توسط T A R A ، seta1999
(12-08-2013، 18:23)seta1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان من میخوام تو وبلاگم اهنگ برای دانلود بذارم ولی نمیدونم چه جوری کی میدونه؟؟؟
اول باید دعوا کنی بعد
بده ميگم دعوا نكن Angry
 سپاس شده توسط sjmmc ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(12-08-2013، 18:23)seta1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا به خیر کنه!!Angel
برو از این سایت آپلود رایگان ها آپلود کن یه لینک بهت میده اونو بزار تو وبلاگت!!Angel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان