امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

(12-08-2013، 19:08)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:07)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:04)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:02)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:59)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش میکنم Big Grin میدونم Big Grin

هر وقت که تو فک نمیکنی یعنی همیشه Big Grin
 پ همیشه؟؟!!!
هوم!!!باوشه هنی
یادم میمونه

شوخی کردم فقط Big Grin
 ن باو؟پ بیا جدی بگو!!Tongue

حالا دیگه خیلی اصرار میکنی باشه جدی میگم Big Grin
 3ztz
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
آگهی
(12-08-2013، 19:07)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــآمی این فَرید که اومَد اَز طَرَفِ مَن بِزَن تو سَرِش .. =)

چرا؟Big Grin

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط T A R A
(12-08-2013، 19:08)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:04)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجی بیا دعوا تمام شد بگردیم ببینیم کیف پولی چیزی جانمونده
ببین نصف نصفاBig Grin
باشه اقا جهنم ضرر
Heartکوکا  دم همتون گرم Heart
(12-08-2013، 19:09)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:07)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:05)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:04)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HuhHuh
نفسcrying

هنیcrying

دخترمcrying

سرعت ندارمcrying

هل بدیمHuhHuh

تو اصلا تو این اسما اسم خودتی دیدی الکی طِز میدی Dodgy

متوجه نشدمHuh

از بس خنگی Dodgy
 سپاس شده توسط *Nafas*
(12-08-2013، 19:09)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:07)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:05)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:04)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HuhHuh
نفسcrying

هنیcrying

دخترمcrying

سرعت ندارمcrying

هل بدیمHuhHuh

تو اصلا تو این اسما اسم خودتی دیدی الکی طِز میدی Dodgy
متوجه نشدمHuh
دادامو دعوا نکن دعوات میکنماpou
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 293
(12-08-2013، 19:09)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسو هنی یه چیز به این یاروعه میگما داره رو اعصاب من راه میرهDodgy

نفس خیلی شیرین عقلی میدونستیBig Grin

حالا این یاروعه خودشو میندازه وسطDodgy
 یاروعه؟بگو ا نظر من اکشالی ندارهBig Grin

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
توجیه کن تفهیم کنHuh
Heartکوکا  دم همتون گرم Heart
 سپاس شده توسط رونیکاا
(12-08-2013، 19:10)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:08)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:07)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:04)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:02)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ همیشه؟؟!!!
هوم!!!باوشه هنی
یادم میمونه

شوخی کردم فقط Big Grin
 ن باو؟پ بیا جدی بگو!!Tongue

حالا دیگه خیلی اصرار میکنی باشه جدی میگم Big Grin
 3ztz

اوه اوه Undecided Confused

غلط کردم آقا غلط کردم Undecided Confused
 سپاس شده توسط *Nafas*
(12-08-2013، 19:11)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:07)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــآمی این فَرید که اومَد اَز طَرَفِ مَن بِزَن تو سَرِش .. =)

چرا؟Big Grin

وَختی میآم نیست .. =)

اَلآن میخوآم بِرَم دیه بآی .. =)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 293
 سپاس شده توسط *Nafas* ، ICe Angele
گلی یادته؟؟توم یه مدت این زن سیاه سوخته رو گذاشته بودی اواتارتTongueConfused

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سپاس شده توسط T A R A ، ICe Angele

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان