امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

عع عموت هم ریحانا دوست داره؟چه عموی با سلیقه ای داریAngel

نفس دیشب خاله ی بزم منو زوری با خذه برد بیرون تازه منو مجبور کرد با ماشین خذه بیام تازه اونم صندلی جلوcryingConfused

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط *Nafas*
آگهی
بمون نرو..................یه چایی پوس بگیر بعد بروBig Grin
Heartکوکا  دم همتون گرم Heart
(12-08-2013، 19:20)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:18)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:16)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:12)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:10)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3ztz

اوه اوه Undecided Confused

غلط کردم آقا غلط کردم Undecided Confused
 ز عشقت چ خفر؟؟ConfusedUndecided

کی؟
 ننه ی من!!!Dodgy
تو مگه چن تا عشق داری؟

یدونه Big Grin
 سپاس شده توسط ICe Angele ، *Nafas*
(12-08-2013، 19:17)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:15)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:12)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی یادته؟؟توم یه مدت این زن سیاه سوخته رو گذاشته بودی اواتارتTongueConfused

راجع به عخشم درست حرف بزن وگرنه عکس عخشمو میذارم رو آواتارمAngel
قشنگه چشه مگه
کی اگه منظورت ریحانا بیام دعواAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 296
(12-08-2013، 19:19)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو دیه مَن میرَم بــآی .. :|
 یادم میمونه جواب ندادای!!
مجبورم کردی به پاری بگم!!SleepyBig Grin
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ICe Angele
هنی آرمینو میگه دیگهBig GrinAngel

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، *Nafas*
چرا یکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Heartکوکا  دم همتون گرم Heart
 سپاس شده توسط رونیکاا
سلام-______________________-
 سپاس شده توسط ICe Angele ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(12-08-2013، 19:21)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:17)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:15)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 19:12)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی یادته؟؟توم یه مدت این زن سیاه سوخته رو گذاشته بودی اواتارتTongueConfused

راجع به عخشم درست حرف بزن وگرنه عکس عخشمو میذارم رو آواتارمAngel
قشنگه چشه مگه
کی اگه منظورت ریحانا بیام دعواAngry

گوجه نذار خودم طرفداری ریحانا رو کردم=(

سپاس شده توسط *Nafas*
(12-08-2013، 19:21)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع عموت هم ریحانا دوست داره؟چه عموی با سلیقه ای داریAngel

نفس دیشب خاله ی بزم منو زوری با خذه برد بیرون تازه منو مجبور کرد با ماشین خذه بیام تازه اونم صندلی جلوcryingConfused
 بت گفتم پسرش رتبه ش 35 شد؟؟!!Confused
خخخخ!!!حتما از حسنیه و علایقش حرف زد و شباهتش با تو!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ICe Angele

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان