13-08-2013، 19:39
باااااااااااااااای

منم پخ کردم واسه فرید
رسیدگی میکنه
بای

منم پخ کردم واسه فرید
رسیدگی میکنه
بای
|
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 |
||||||||
13-08-2013، 19:39
باااااااااااااااای
![]() ![]() ![]() منم پخ کردم واسه فرید رسیدگی میکنه بای
چرآ امضآم نمیآد؟؟! :|
دوسش ندآرمی -________-
13-08-2013، 19:57
سلام:|
13-08-2013، 20:16
علک :|
مـریم(:
صـادخ://
13-08-2013، 20:58
![]()
13-08-2013، 21:02
خیلی خنده دار بود://
امروز یه طرف ابر سیاه بود یه طف افتاب بارون میومد همراه با افتاب حدودا 2 ساعت منم رفتم انقد زیر بارون دویدم خیس خیس شدم ![]() بارون^ــــ^
13-08-2013، 21:04
بآرون دوس دآری؟!
![]()
13-08-2013، 21:08
اینو کی خونده؟
گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز خسته دل داری می خواد از شما یاری می خواد توی قحطی بهار دل پرستاری می خواد گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز به من غم زده ی دل مرده دوباره درس محبت بدهید منه افسرده ی نا امیدو دوباره به خنده عادت بدهید خسته دل داری می خواد از شما یاری می خواد توی قحطی بهار دل پرستاری می خواد گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز به من غم زده ی دل مرده دوباره درس محبت بدهید منه افسرده ی نا امیدو دوباره به خنده عادت بدهید خسته دل داری می خواد از شما یاری می خواد توی قحطی بهار دل پرستاری می خواد گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز
13-08-2013، 21:09
نمدونم -_-
| ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|