امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 382 [/img]
بای...
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 382
آگهی
(14-08-2013، 12:51)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 12:43)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 12:36)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 12:31)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو تمام شُد دیگه!
گفت شاید تا چند ماه نیام!

چن ماه؟دیگه بد تر...

گلی cry girlp336

من دیشب گریه ام گرفته بود!!

خو به نازی بگو پاشه بیاد اینجا!

هعی . . . دلم خعلی براش تنگ میشه . . خیلی دوسش دارم

گلی cryingنگار برات پرپر شه...ننت قربونت cryingشوهرت فداتcryingدخترت خاک زیر پات crying

نازی؟پووووووووف از بعد امتحانا اصن نت اومدنشم دگرگون شد . . .

چی بگم Undecided

(14-08-2013، 12:45)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلیSad
نگارم اسم جدید موارک=)))
مریم^ـــ^
جوابتو دادم Big Grin

جواب چیو؟
جوابتو تو صندلی داغ دادمBig Grin
 سپاس شده توسط Snow-Girl
سـلـآمـ

خـــدافِـس×
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
هووووی!
از خودت مایه بزار مری!
من هنو آرزو ها دارم!=))

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Snow-Girl
هـــــــــیExclamation

Oreb#
(14-08-2013، 12:56)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووی!
از خودت مایه بزار مری!
من هنو آرزو ها دارم!=))

حس هم نوع دوستی . .گلی دوستی Shyکجا رفته؟ی ذره فداکار باش ادم برا دوست باید هر کاری کنه بله Exclamation
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(14-08-2013، 12:59)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 12:56)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووی!
از خودت مایه بزار مری!
من هنو آرزو ها دارم!=))

حس هم نوع دوستی . .گلی دوستی Shyکجا رفته؟ی ذره فداکار باش ادم برا دوست باید هر کاری کنه بله Exclamation
همینجا کنارم نشسته جایی نرفته!=)
اون که بله!Angel

همه پنهانن!=|
از پاری چه خبر؟!

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Snow-Girl ، parmida.a
سلاااامAngel
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Snow-Girl ، ƝeGaЯ
(14-08-2013، 13:04)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 12:59)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووی!
از خودت مایه بزار مری!
من هنو آرزو ها دارم!=))

همینجا کنارم نشسته جایی نرفته!=)
اون که بله!Angel

همه پنهانن!=|
از پاری چه خبر؟!

کی کناته؟

(14-08-2013، 13:07)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااامAngel

====حلال زاده

سلام Shy
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط ƝeGaЯ
تو كيBig Grin

Snow
اره هستمBig Grin
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Snow-Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان