امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

(16-08-2013، 22:16)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که رزهDodgyAngel
بم ندا هم میگن× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 137

(16-08-2013، 22:16)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مریم....

بچه ها حالم ت*یلیه...
من برم..
خدافظ همگی
خدافظ همین پسره× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 137
آگهی
(16-08-2013، 22:17)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 22:16)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که رزهDodgyAngel

(16-08-2013، 22:16)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مریم....

بچه ها حالم ت*یلیه...
من برم..
خدافظ همگی
بت ندا میگن یا اسمت ندا هم هَ؟؟؟؟DodgyDodgy

خدافظ همون دخترهSleepy
(16-08-2013، 22:17)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 22:15)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَمیر وِبِت چِقَد بآحآله .. ^__^

سپاس من یکبار وب داشتم هکش کردن

موندم اخه این همه سایت الان وبه من چی داره؟SadSadcryingcryingcrying

حیف که نمیشه قالب خوب انداختShy
چرا نمیشه انداخت؟
خب یه کد بذار کسی ایجوری نمی تونه یه دونه عکس برداره مث وب من

(16-08-2013، 22:17)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که رزهDodgyAngel
خودش تو فروزن بم گف من ندا ـمDodgySleepyDodgy
دوس دارم بم بگن ندا× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 137
پوففففف :/

چن مین پیش بآ گوشی خآسم بیآم یهو ی صفه زرد اومد جلوم که نوشته بود

شآرژ اینترنی شمآ پآیآن یآفته است :||||||

ینی من رفتم اون دنیآ ی سلآم دآدم برگشتم :|
بعضیــآ مثــل ســُس خـــرســی مهــرآم میمونـــن !

فقط تــِــر تــِـر میکنـن ..

بــدون اینـــکه بــآزدهــی دآشتــه بـآشــن .. !!
 سپاس شده توسط Mason
(16-08-2013، 22:20)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 22:17)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که رزهDodgyAngel

سلام مریم....

بچه ها حالم ت*یلیه...
من برم..
خدافظ همگی

خدافظ همون دخترهSleepy
دوس دارم به همه بگم اسمم ندا س× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 137
(16-08-2013، 22:21)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 22:20)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که رزهDodgyAngel

سلام مریم....

بچه ها حالم ت*یلیه...
من برم..
خدافظ همگی

خدافظ همون دخترهSleepy
دوس دارم به همه بگم اسمم ندا س× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 137
تو غ** میکنی دروغ میگی همون دختره...DodgyDodgy
دیه بت میگم رز
قالب نمیشه عوض کرد چون که شکلک هام نصفش نشون داده نمیشه

اگر هم نذارم ببرن بازدیدم میاد پایین
(16-08-2013، 22:22)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 22:21)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که رزهDodgyAngel

سلام مریم....

بچه ها حالم ت*یلیه...
من برم..
خدافظ همگی

خدافظ همون دخترهSleepy
تو غ** میکنی دروغ میگی همون دختره...DodgyDodgy
دیه بت میگم رز
غلط می کنم× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 137
به کی میگی غلط می کنم× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 137
هر چی دلت می خوا بگو دروغ نگفتم که× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 137
فقط دوس نداشتم بگین رز که الان عالم و ادم می گن رز× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 137
 سپاس شده توسط **MOHAMMAD**
منم بت میگم رز...
دیه خدافظ دوستان...
من از این سآعته خوشم اومده -_-

سآعت GUCCl .. !

طرح LOVE :/
بعضیــآ مثــل ســُس خـــرســی مهــرآم میمونـــن !

فقط تــِــر تــِـر میکنـن ..

بــدون اینـــکه بــآزدهــی دآشتــه بـآشــن .. !!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان