امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فلسطین تا فلسطین(عکس)

نه غزه ، نه سوريه ، نه لبنان
جانم فداي اييييرانHeart
 سپاس شده توسط unruly
آگهی
یه گلایول تو این سرزمین شوم اسرائیل جنایتکار نیستش این فلسطینیان که جنگ رو شروع کردند بعدشم به گه خوردن افتادن دلایلش هم که اسرائیل بد نیستش رو بالا گفتیم
فرزاد جان اصلا نفهمیدی من چی گفتم حداقل ماشالله به گمنام که دو کلام حرف حساب میشد باهش زد
بابا چرا از فغيراي ايران عكس نميزاري؟؟

چرا از جنگ تحميلي عكس نميزاري؟

چرا از استعداد هاي كشف نشده نميزاري؟

اينقد عرب پرس نباشيد
چشم از اون ها هم می زارم 
من این مطلب رو تو روز قدس گذاشتم 
(عربا رو من آأم هم حساب نیم کنم چه برسه که بخوام بپرستشون 
ولی بازم چشم

(17-08-2013، 0:54)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برن گم شن خبر مرگشون ، همین آدمایی که سنگشون رو به سینه می زنید اسم یا حسین رو ته کفشاشون می نوشتن باهاش راه می رفتن الانم دارن تاوان غلطایی رو که کردن می کنن
.
.
.
.
.
.
.
در ضمن کی گفته زندگیشون سخته؟ جهت اطلاع باید بگم که بهترین کنسرت های سال توی فلسطین داره برگزار میشه و توی تمام مسابقات هم شر کت دارن.
بابا آروم من هم می دونم این ها به ائمه توهین کردن و به قول شما دارن تاوان ÷س می دن همون طور که خدا گفته و گفته که درباره شون وساطت هیچ ÷یامبری رو هم نمی پذیرم 
این ها رو که شما گفتی تو فلسطین انجام می شه نه نوار غزه

(17-08-2013، 0:49)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای گم نام بی نام !یادتون باشه که اسرائیل جنایت کاره ولی تنها مجرم نیست !عملیات تروریستی حماس رو هم یادتون نره !
نمیدونم چرا ناخوداگاه یاد این نیکه اهنگ قویدل عزیز افتادم و!قتی بشار اسد شده یه عزرائیل دیگه دنیا نشسته داره از اسرائیل میگه
بشار اسد که داشت زندگی ش رو می کرد و به ریاست جمهوری ش می رسید این تکفیری ها بودن که اول شروع کردن و اون هم داره دفاع می کنه 
کدوم عملیات حماس (حماس کم عملیات نکرده کدوم مد نظرتونه )
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
فلسطین تا فلسطین(عکس) 15
درباره ی بشار اسد: من خودم با چند نفر که اهله سوریه بودن انگلیسی چت کردم همشون گفتن بشار اسد یه قاتله که مردم خودشو میکشه و تک تکشون ازش متنفر بودن. میتونید خودتونم با مردم کشورهای مختلف چت کنید تا ببینید که اخبار ایران کاملا دروغه. به همین صورت میتونید با مردم مصر صحبت کنید تا ببینید چی میگن.
بی عرضگی خودشونه به ما هیچ ربطی نداره اسرائیل هم قبل اژ موشک انداختن میگه که مردم عادی برن به پناهگاه ها با ریختن نامه و بلندگو قبلش اطلاع میده.
بله مث اینکه ما هم باید بر گردیم به بحث

خب اقای گمنام هنوز قانع نشدی
ایــــنا رو نمیــــگم کــه بگـــی نا امیـــدی حتــی اگــه یــه روز خـــوش ندیــدی
فقــط تـویی تـویی که فــردا تو میــسازی تــو رئیس خودتـــی واس خودت ســربازی
(02-08-2013، 14:36)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به مناسبت روز قدس و به امید روزی که فلسطین از هر غاصبی خالی بشه 
فلسطین تا فلسطین(عکس) 15
فلسطین تا فلسطین(عکس) 15
فلسطین تا فلسطین(عکس) 15
فلسطین تا فلسطین(عکس) 15
فلسطین تا فلسطین(عکس) 15
فلسطین تا فلسطین(عکس) 15
فلسطین تا فلسطین(عکس) 15
cryingSad
(03-08-2013، 15:41)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه خیلی هم نیستن دیگه شما یه سری به رهپیمایی ها بندازین کاشکی 9 دی بودین جمعیت رو می دیدین بعد ببخشیدا ولی اون آشوب ها رو هم می دیدین بعد صحبت های رهبری

9 دی مردم واسه روز عاشورا عصبانی بودن واسه همین ریختن به خیابون نه واسه دفاع از حکومت بعدش هم تو جریان به اصطلاح آشوب ها پلیس و بسیجی ها رو ندیدی چه جوری مردم رو میزدن و دستگیر میکردن تو 9 دی مگه از این خبر ها بود تازه مردم رو به بیرون اومدن هم نشویق میکردن.

(17-08-2013، 9:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم از اون ها هم می زارم 
من این مطلب رو تو روز قدس گذاشتم 
(عربا رو من آأم هم حساب نیم کنم چه برسه که بخوام بپرستشون 
ولی بازم چشم

اگه اون ها رو آدم حساب نمیکنی پس چرا اینجا داری خودت رو براشون جر میدی؟
بعدش هم بزار همشون بمیرن اسلام هم از شّرشون راحت شه.
9 دی ما  به جز برای امام حسین که اصلا ما هرچی داریم از ایشونه برای حرف رهبرمون اومدیم چون ایشون قبلش گفته بودن فعلا سکوت ولی اون موقع خودشون گفتن سکوت اینا رو پر رو تر می کنه و خواستن که 9 دی بیایم بیرون شما برو یه نفر رو پیدا کن که بسیجی ها کشته باشنش 
ولی من خیلی ها رو می شناسم که فتنه گر ها کشتنوشون 
حسام ذوالعلی 
میثم مقبولی
صانع ژاله 
اون مادر و دختر 
و خیلی های دیگه که اگه بخواین می تونم اسماشون رو بگم 
تازه قاتل همین بسیجی ها رو دادگاه تبرئه کرده 
من با اعراب کاری ندارم و اگه می بینین که دارم ازشون حمایت می کنم به خاطر دشمنیم با اسرائیله و این که اگه مسلمون ها بخوان در مقابل کار های اسرائیل توی فلسطین یا لبنان ساکت باشن حتما هدف بعدی ایران یا یه کشور مسلمون دیگه ای هست 
من به صورت کلی از اعراب بدم می آد ولی خوب عرب خوب هم داریم 
مثل اعراب جنوب ایران که عاشقشونم و به صورت انگشت شمار خارج از کشور
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
فلسطین تا فلسطین(عکس) 15

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان