17-08-2013، 0:56
نه غزه ، نه سوريه ، نه لبنان
جانم فداي اييييران
جانم فداي اييييران

|
فلسطین تا فلسطین(عکس) |
|||||
نه غزه ، نه سوريه ، نه لبنان
جانم فداي اييييران ![]()
یه گلایول تو این سرزمین شوم اسرائیل جنایتکار نیستش این فلسطینیان که جنگ رو شروع کردند بعدشم به گه خوردن افتادن دلایلش هم که اسرائیل بد نیستش رو بالا گفتیم
فرزاد جان اصلا نفهمیدی من چی گفتم حداقل ماشالله به گمنام که دو کلام حرف حساب میشد باهش زد
17-08-2013، 1:02
بابا چرا از فغيراي ايران عكس نميزاري؟؟
چرا از جنگ تحميلي عكس نميزاري؟ چرا از استعداد هاي كشف نشده نميزاري؟ اينقد عرب پرس نباشيد
چشم از اون ها هم می زارم
من این مطلب رو تو روز قدس گذاشتم (عربا رو من آأم هم حساب نیم کنم چه برسه که بخوام بپرستشون ولی بازم چشم (17-08-2013، 0:54)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا آروم من هم می دونم این ها به ائمه توهین کردن و به قول شما دارن تاوان ÷س می دن همون طور که خدا گفته و گفته که درباره شون وساطت هیچ ÷یامبری رو هم نمی پذیرم این ها رو که شما گفتی تو فلسطین انجام می شه نه نوار غزه (17-08-2013، 0:49)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بشار اسد که داشت زندگی ش رو می کرد و به ریاست جمهوری ش می رسید این تکفیری ها بودن که اول شروع کردن و اون هم داره دفاع می کنه کدوم عملیات حماس (حماس کم عملیات نکرده کدوم مد نظرتونه )
17-08-2013، 9:50
درباره ی بشار اسد: من خودم با چند نفر که اهله سوریه بودن انگلیسی چت کردم همشون گفتن بشار اسد یه قاتله که مردم خودشو میکشه و تک تکشون ازش متنفر بودن. میتونید خودتونم با مردم کشورهای مختلف چت کنید تا ببینید که اخبار ایران کاملا دروغه. به همین صورت میتونید با مردم مصر صحبت کنید تا ببینید چی میگن.
17-08-2013، 9:51
بی عرضگی خودشونه به ما هیچ ربطی نداره اسرائیل هم قبل اژ موشک انداختن میگه که مردم عادی برن به پناهگاه ها با ریختن نامه و بلندگو قبلش اطلاع میده.
17-08-2013، 9:58
بله مث اینکه ما هم باید بر گردیم به بحث
خب اقای گمنام هنوز قانع نشدی
17-08-2013، 9:59
(02-08-2013، 14:36)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() (03-08-2013، 15:41)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.9 دی مردم واسه روز عاشورا عصبانی بودن واسه همین ریختن به خیابون نه واسه دفاع از حکومت بعدش هم تو جریان به اصطلاح آشوب ها پلیس و بسیجی ها رو ندیدی چه جوری مردم رو میزدن و دستگیر میکردن تو 9 دی مگه از این خبر ها بود تازه مردم رو به بیرون اومدن هم نشویق میکردن. (17-08-2013، 9:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه اون ها رو آدم حساب نمیکنی پس چرا اینجا داری خودت رو براشون جر میدی؟ بعدش هم بزار همشون بمیرن اسلام هم از شّرشون راحت شه.
17-08-2013، 10:31
9 دی ما به جز برای امام حسین که اصلا ما هرچی داریم از ایشونه برای حرف رهبرمون اومدیم چون ایشون قبلش گفته بودن فعلا سکوت ولی اون موقع خودشون گفتن سکوت اینا رو پر رو تر می کنه و خواستن که 9 دی بیایم بیرون شما برو یه نفر رو پیدا کن که بسیجی ها کشته باشنش
ولی من خیلی ها رو می شناسم که فتنه گر ها کشتنوشون حسام ذوالعلی میثم مقبولی صانع ژاله اون مادر و دختر و خیلی های دیگه که اگه بخواین می تونم اسماشون رو بگم تازه قاتل همین بسیجی ها رو دادگاه تبرئه کرده من با اعراب کاری ندارم و اگه می بینین که دارم ازشون حمایت می کنم به خاطر دشمنیم با اسرائیله و این که اگه مسلمون ها بخوان در مقابل کار های اسرائیل توی فلسطین یا لبنان ساکت باشن حتما هدف بعدی ایران یا یه کشور مسلمون دیگه ای هست من به صورت کلی از اعراب بدم می آد ولی خوب عرب خوب هم داریم مثل اعراب جنوب ایران که عاشقشونم و به صورت انگشت شمار خارج از کشور | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|