امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

سلام مهیار و صادخ Big Grin
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط mahyar 021
آگهی
نقل قول: شما اینین شما اونین میدونم خیلی تکراری شده همتون میگین منم با جنابعالی بحث نمیکنم چون تو بحث نمیکنی توهین میکنی
نمیتونی کل کنی الکی در نروSleepy
جیگر داشته باش بگو نمیتونم
نیم کیلو باش ولی " مرد " باشSleepy
 سپاس شده توسط mahyar 021 ، Snow-Girl
(17-08-2013، 12:48)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعیا 14 سالته گفتی ؟=//
15|:
 سپاس شده توسط mahyar 021
رئال یا بارسا؟؟؟؟
سلام صادخ× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 169
من دیه حوصله کل ندارم× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 169
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *
(17-08-2013، 12:50)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شما اینین شما اونین میدونم خیلی تکراری شده همتون میگین منم با جنابعالی بحث نمیکنم چون تو بحث نمیکنی توهین میکنی
نمیتونی کل کنی الکی در نروSleepy
جیگر داشته باش بگو نمیتونم
نیم کیلو باش ولی " مرد " باشSleepy

اهل کل کل هستم ولی نه با کسی که توهین میکنه من با کسی کل کل میکنم که مدرک رو کنه نه فحشSleepy

سلام صادغ
fishing
(17-08-2013، 12:49)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 12:47)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی تارایی؟Big Grin

مِرسی .. =)

اِسم ..؟؟

سَلام صآدِق ..Angel

خالتو نمیشناسی؟pou

دنبی میباشم Big Grin
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط T A R A
(17-08-2013، 12:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام صادخ× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 169
من دیه حوصله کل ندارم× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 169

منم همینطور البته فعلا
نقل قول: اهل کل کل هستم ولی نه با کسی که توهین میکنه من با کسی کل کل میکنم که مدرک رو کنه نه فحش
میخواستی بیشتر بگم ^_^
نیاز به مدرک نیس
تو که خودت پرسپولیسی هستی در جریان هستی ^_^
(17-08-2013، 12:54)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اهل کل کل هستم ولی نه با کسی که توهین میکنه من با کسی کل کل میکنم که مدرک رو کنه نه فحش
میخواستی بیشتر بگم ^_^
نیاز به مدرک نیس
تو که خودت پرسپولیسی هستی در جریان هستی ^_^

پ تو هم بیا در جریان باشدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=45379

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان