امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

(20-08-2013، 13:39)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ما یه بار یه همچین اتفاقی افتاد یکی خود شیرینی کرد لختش کردیم...Angel

پ من ساکت شم تا واس من پیش نیومدهTongueBig Grin

آفرین...Angel
البته من این ماموریتو میدم به دخترا...Angel
من زن و بچه دارم...UndecidedBig Grin
Take The Gun
&
Count To Three
آگهی
(20-08-2013، 13:42)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:40)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:39)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقد تو کار لغو امتحان بودم با چندتا از دوستامUndecided

من تو دبیرستان به طور کلی عوض شدم!!(توبه کردم)

فقط امتحانا رو کنسل می کردیم!!!!!!!!!!!!
اره رهنمایی بودم همش تقلب میکردم برگه عوضی دبیرستان اومدم منم ادم شدم رفتیم تو کار خلاصه دیگه زشت بود بخایم تقلبی کنیم بجز درس زبان که واسه تلفظا رو دستم مینوشتمUndecidedBig Grin

راهنمایی چه مدرسه ای بودی؟
(20-08-2013، 13:41)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:40)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:39)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:36)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله ماکان شفاف سازی کنDodgy
چیو خانومی؟
یه دختره اومده تو تاپیکی که من زدم میگه دوست پسر میخوام
25r30

نه ماکان راستشو بگوBig GrinAngel

(20-08-2013، 13:39)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتی کلاس چندم میری؟

ما یه بار یه همچین اتفاقی افتاد یکی خود شیرینی کرد لختش کردیم...Angel
سومBig Grinسوم دبیرستانBig Grin
[/quote]

اسم مدرست چیه؟
[/quote]
من تهران نیستما بوشهرم=/
(20-08-2013، 13:42)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:40)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو دبیرستان به طور کلی عوض شدم!!(توبه کردم)

فقط امتحانا رو کنسل می کردیم!!!!!!!!!!!!
اره رهنمایی بودم همش تقلب میکردم برگه عوضی دبیرستان اومدم منم ادم شدم رفتیم تو کار خلاصه دیگه زشت بود بخایم تقلبی کنیم بجز درس زبان که واسه تلفظا رو دستم مینوشتمUndecidedBig Grin

نه دیگه اومدم دبیرستان کلا به همه تقلب میرسوندم!!!!!
× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 475
 سپاس شده توسط pegah-p
ههوی سادخ

منظورم سردسته ی سوتی گرفتن از اون بچهه منم:|

زود نگو ما فلان و چلان:|
 سپاس شده توسط sjmmc
این روزا خعلی خوبم . . Big Grin

چ خبر؟

خدایا چی میشه این مدارس تا مهر نیومده کلا ریزش کنه رو سر مدیر معاونا و معلما تا شعریور سال بعد درس نشه Big Grin
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

من اعتقادم اینه که اصلا امتحانای سر کلاس ارزش درس خوندن ندارن وقتی بغل دستیت شاگرد دوم کلاسه!!Angel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، pegah-p
(20-08-2013، 13:41)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پغول مغولی Big Grin

سیلام نازیBig Grin
(20-08-2013، 13:43)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:41)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:40)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:36)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیو خانومی؟
25r30

نه ماکان راستشو بگوBig GrinAngel

نگفتی کلاس چندم میری؟

ما یه بار یه همچین اتفاقی افتاد یکی خود شیرینی کرد لختش کردیم...Angel
سومBig Grinسوم دبیرستانBig Grin

اسم مدرست چیه؟
[/quote]
من تهران نیستما بوشهرم=/
[/quote]

حالا کی گفت من تهرانم ؟تو بگو مطمئن باش میفهمم

(20-08-2013، 13:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله ماکان شفاف سازی کنDodgy
چیو خانومی؟
25r30

خب اگه منظور نداشت که تو تاپیکه تو نمیومدDodgy

(20-08-2013، 13:38)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:31)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:25)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا ادم خودشیرینم وقتی همه میگم امتحانو لغو منین معلمم داره راضی میشه من میگم نه یعنی چی اصلا حتی اگه از کل ریاضم مثلا اون روز امتحان داشته باشیم اینم درسه باید میخوندین اونام میگن تو خودت ریاضیت عالیه احتیاجی به خوندن نداری فقط فیزیک (کتاب مکمل)خوندی وقت داشتی ما نداشتیم به هر زوری شده امتحان رو برگزار میکنم ولی تا 10 روز چپ چپ نیگام میکننBig Grin

خاک تو سرت نکن چای شیرین
نباش اینطوری بچه ها رو با خودت بد نکن من چون همیشه طرف حذب درس نخون بودم محبوبیتم خیلی بالا بود سره امتحانم 10 تا برگه از زیر دستم رد میشد

با این وجود رئیس شورا شدم بیشترین رای رو اوردم محبوبیت پیش دانش اموزا واس چیه معلما و مدیرو بچسبTongue

معلمارو که با یه اب نبات چوبی میشه ماست مالیشون کرد
از من به تو نصیحت وقتی یسری امتحانو نخوندن تو که بلدی بیخیال لغو کنن تو و اونا که تو یه دانشگاه نمیرین بزار بری دانشگاه میفهمی من چی میگم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان