امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦

اوا...
ببین این رسمش نی خواهر..
بت میگم نمیخوام زود داوری بشه..
بت میگم بزار قضیه رو کامل بفهمم بعد بت میگم...
چرا گوش نمیکنی خُ؟
آگهی
(20-08-2013، 16:28)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:24)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق مگع کل کل هم بلده؟((((((:
هان؟؟Angel
کسایی که منو میشناسن میدونن که زبونم از همه تون بیشتره فقط هر کسی ارزش کل کل نداره!!AngelAngel
(20-08-2013، 16:25)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزرگی به سن نیست یه عقله !
در این صورت شیوا بزرگتره!!!!!
هعی... خدا!!Angel
عقلو میبینیم!!Angel
سر یکی دیگه داد میزنه چرا اول شدی!!Big GrinBig Grin

میدونی چیه تو هم یکی از اون اون ادمایی هستی که ارزش نداری بخاطرت با کسی دعوا کنم من سر صبا داد نزدم باهوش ما با هم دوستیم تو هم ارزش بهم زدنشو نداری محض اطلاعت تو بی عقلی که بخاطر همچین موضوعی خر کیف شدی بسلامت
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(20-08-2013، 16:37)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:36)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش میگذره.کیا اینجا در حال حاضر شیرازین؟

دشمن._.

(20-08-2013، 16:37)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:35)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:32)mostafa-tanha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

salam
man inja tazeh varedam
mishe kami komakam konid?
asan chetor mitonam bahaton harf bezan?
mamnon misham
crying

اولا فارسی تایپ کن._.
دوما برای اینکه بتونی با ما حرف بزنی باید کد فعال سازی داشته باشی الان من مدیرم میتونم ببینم چی مینویسی ولی کاربرا نمیتونن.باید بری تو ایمیلت کد فعال سازیتو پیدا کنی.=)
منم میبینم

دارم با طرف شوخی میکنم بره تو ایمیلش یه چن دقیقه بگرده بعد برگرده=|نمیشد نمیگفتی؟=)
25r3025r30
ی چشمک مینداختی
(20-08-2013، 16:28)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:27)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:22)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق بسه پسر...
چرا با دخترا کل میندازی؟

صادق برادر؟

به این میگن مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــردBig Grin

میدونه نمیتونه با دختر جماعت کل بندازه داره به ت هم یاداوری میکنه Angel

میدونه که خوبیت نداره با ضعیف تر از خودش کل بندازه:|

اخه ما دخترا که اگه بخوایم میتونیم شما رو قورت بدیم به چی تون مینازین؟
(20-08-2013، 16:39)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:28)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:24)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هان؟؟Angel
کسایی که منو میشناسن میدونن که زبونم از همه تون بیشتره فقط هر کسی ارزش کل کل نداره!!AngelAngel
(20-08-2013، 16:25)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی... خدا!!Angel
عقلو میبینیم!!Angel

میدونی چیه تو هم یکی از اون اون ادمایی هستی که ارزش نداری بخاطرت با کسی دعوا کنم من سر صبا داد نزدم باهوش ما با هم دوستیم تو هم ارزش بهم زدنشو نداری محض اطلاعت تو بی عقلی که بخاطر همچین موضوعی خر کیف شدی بسلامت
بت اخطار دادم دعوا درست میشه...

موندم مردم چرا مرض زود قضاوتی گیرشون اومده...
الکی دوستیشونو با ی جمله تموم میکنن
(20-08-2013، 16:39)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هان؟؟Angel

هعی... خدا!!Angel
عقلو میبینیم!!Angel

نیس=)
رفته=)
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
(20-08-2013، 16:32)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی پسر داریم شاهکارتو میبینیم چیزه جدیدی نداری رو کنی؟ (((:
الان کسی کل کل کرد؟؟Angel
تازه یکی از اونایی که اصلا ارزش کل کل نداره تویی!!Angel

بگو جلوتون کم میارم دیگه ارزش چیه داداش من ؟؟؟؟؟؟؟ بیخیال این موضوع ارزش کل نداره به قول خودت البته موضوعش نه طرفینش
(20-08-2013، 16:37)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:36)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دشمن._.
یعنی شیرازیا دشمنن؟

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
(20-08-2013، 16:36)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:35)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:33)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:32)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:28)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونه که خوبیت نداره با ضعیف تر از خودش کل بندازه:|

هان؟چی؟ضعیف؟
الان دیدم چی گفتی..
من تمیتونم کل بندازم؟؟؟DodgyDodgy
بشمارم برات؟

جنبه ی طنز داشت Confused

ن خبر دارم عاقا
منم همین جنبه رو گرفتم...

خیلی خوبه ابجی...Wink

خوبی؟

شیوایی ول کن دیگه حالا تو اَم Angel
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

(20-08-2013، 16:40)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دشمن._.

(20-08-2013، 16:37)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:35)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 16:32)mostafa-tanha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

salam
man inja tazeh varedam
mishe kami komakam konid?
asan chetor mitonam bahaton harf bezan?
mamnon misham
crying

اولا فارسی تایپ کن._.
دوما برای اینکه بتونی با ما حرف بزنی باید کد فعال سازی داشته باشی الان من مدیرم میتونم ببینم چی مینویسی ولی کاربرا نمیتونن.باید بری تو ایمیلت کد فعال سازیتو پیدا کنی.=)
منم میبینم

دارم با طرف شوخی میکنم بره تو ایمیلش یه چن دقیقه بگرده بعد برگرده=|نمیشد نمیگفتی؟=)
25r3025r30
ی چشمک مینداختی

نشدBig Grin فکر کنم الان داره تو ایمیلش دنبال کد فعال سازی میگردهBig Grin
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط **MOHAMMAD**

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان