امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦

(21-08-2013، 20:27)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رز خیلی وقته سپــآس نمیکنی کسی رو!!!Dodgy
الان دیه سپاس از طرف من ارزوی هر کَسـیـهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦ 188
به خاطر این کارمم الان سپاسایی که ازم کردن از سپاسای من از بقیه رَد کرد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان فقط به ارسالایی سپاس میدم که خوشم بیاددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 20:28)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همگی باد....
سلام ملیدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
خب جواب میشه همون که شیوا گفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
رز............../Sleepy*****
بِـگـذریمـ از بخش بـآلـآBig Grin
رز مـن خیلـی دوست دارمـSleepy
سـلـامـ ملیک چـطـوری؟:cool:
 سپاس شده توسط bela vampire
(21-08-2013، 20:29)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 20:27)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دیه سپاس از طرف من ارزوی هر کَسـیـهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به خاطر این کارمم الان سپاسایی که ازم کردن از سپاسای من از بقیه رَد کرد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان فقط به ارسالایی سپاس میدم که خوشم بیاددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 20:28)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همگی باد....
سلام ملیدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه خفرا؟

(21-08-2013، 20:31)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـامـ ملیک چـطـوری؟:cool:
خوبم مرسی تو چه طوری؟

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(21-08-2013، 20:29)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 20:26)GoD_KiLLeR [no~hes] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی وقت زیاد میگیره ها =|خو کاری نداره که هاست رایگان بگیر سایت بازی بزن
هاست چوسکی نمیخوام :|
کیفیت باید بالا باشه!
راستی وقت هم ندارم اصن! 
روزا یا دانشگام یا سرکار :|
راستم میگی والا :|
خو یه هاست cpanel بخر هر وخ بیکار شدی بشین توش بازی بنداز
منمـ خـوبمـ هـرچقد میخوامـ بِت اس بـدمـ آنتن نمیده!!
چـقـد فـضـا سبـکـه!!
احـسـآس راحـتــی دارمــ.../2 سـآعـَت پیش حـآلَمـ داشت بد میشد../
بعضی وقتا فک میکنم بیخیالش شم بهتره :|
وقتی نمیوتونم بالا سرش وایسم که یه موقع مشکل واسش پیش نیاد چرا سایت بزنم؟
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
(21-08-2013، 20:31)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون ستاره به چه معنا بود؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم دوست دارمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 20:31)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 20:29)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همگی باد....
چه خفرا؟

سلامتی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی تو؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2013، 20:35)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منمـ خـوبمـ هـرچقد میخوامـ بِت اس بـدمـ آنتن نمیده!!
چـقـد فـضـا سبـکـه!!
احـسـآس راحـتــی دارمــ.../2 سـآعـَت پیش حـآلَمـ داشت بد میشد../
چه بد :|

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
هووووووووووووووووف
یه رفیق هم نداریم باهاش درد دل کنیم ):
 سپاس شده توسط bela vampire ، خانومي

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان