25-08-2013، 12:02
دوستان من باید برم فعلا
شیوا خداحافظ

شیوا خداحافظ

|
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ |
|||||||||||||||||
25-08-2013، 12:02
دوستان من باید برم فعلا
![]() شیوا خداحافظ ![]()
فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرید بترکی اون جوجه هه خودمم
![]() ![]() ماکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان چرا نظر ندادی؟:cool: (25-08-2013، 12:02)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ماکان عصر میای؟ تایم بده ماکان ماکان شیوا! ماکان جواب بده ![]()
دو تا دختر یکی خیلی خوشگل یکی خیلی زشت میرن تو یه شرکت واسه مصاحبه که اونجا یکی شون استخدام بشه. مدیر شرکت یه نگاه بهشون میندازه و میگه قیافه اصلا برای من مهم نیست مهم فرهنگ و علم شماست. از خوشگله میپرسه که جمعیت ایران چند نفره ؟ میگه هفتاد میلیون. مدیر میگه آفرین درست جواب دادی. رو میکنه به زشته میپرسه خوب این هفتاد میلیون رو یکی یکی نام ببر!////////////
ندا؟دختر؟ی حرفی چیزی بزن
25-08-2013، 12:13
اهم...
:|
(25-08-2013، 12:13)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهم اهم. ی چیز بگین خو.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://patogh-online.tk/ سایتش جالبه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://patogh-online.tk/ سایتش جالبه
25-08-2013، 12:30
(25-08-2013، 12:25)asad2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تبليغ سايت فريد بفهمه محرومي پاکش کن ![]()
25-08-2013، 12:30
سوگند؟؟ کجاییی پس؟؟
25-08-2013، 12:34
اومدم خوبی
25-08-2013، 12:35
دنبی دارم کلی کار می کنمی هزارتا صفحه جلوم بازه://
بذار الان ورمیگردم:// | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|