امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^

(26-08-2013، 12:59)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2013، 12:56)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2013، 12:54)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2013، 12:51)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه بابا حوصلم سر رفته نمیدونم چرا یه جوری شدم=(
یکی نمیتونه حالمو خوب کنه؟=((

عزیزم من اینجام به خودم بگو

بیا یه امپول اندورفین بت بزنم پشتک بالانس بزنی
بی خیال://
اصن میرم خدافظ=(

عزیزم واقعا اشخال شدیا میخوای شوورت بدم؟
اشخال؟:|
شووور؟:|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(26-08-2013، 13:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: املت که خیلی خوبه

من که املت رو به جوجه کباب برتری میدم. خیلی املت دوست دارمHeartAngel

اصلا وقتی گوجش گرون باشه خوشمزستBig GrinWink

اما اگه نباشه نه:cool:

شوخی کردم املت خیلی خوبه

مخصوصا برای افطارbathtime
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(26-08-2013، 12:59)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید اگه(اگه خیلی مهمه)همینو بهت دادن باید بگی خدا رو شکر^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 18
چه جیگریهHeart خودمم می دونم به من همینش هم نمیدن.Undecidedcrying

خوبه میدونی خودت ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 18
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
فريد يه عکس خوشگلAngelHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.incrediblesnaps.com/wp-content/uploads/2011/12/44-beautiful-eyes-photography_18.jpg
خدافظ
^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 18
نقل قول: سلیقت تو حلقم عمو فدات ^_^

مگه بد گفتم!؟ املت واست درست میکنم باهاش شصت پات رو هم بخوری
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، 2000amir
(26-08-2013، 13:01)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2013، 12:59)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2013، 12:56)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2013، 12:54)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2013، 12:51)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه بابا حوصلم سر رفته نمیدونم چرا یه جوری شدم=(
یکی نمیتونه حالمو خوب کنه؟=((

عزیزم من اینجام به خودم بگو

بیا یه امپول اندورفین بت بزنم پشتک بالانس بزنی
بی خیال://
اصن میرم خدافظ=(

عزیزم واقعا اشخال شدیا میخوای شوورت بدم؟
اشخال؟:|
شووور؟:|

اره ارهBig GrinBig GrinConfused
Channel
(26-08-2013، 13:02)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلیقت تو حلقم عمو فدات ^_^

مگه بد گفتم!؟ املت واست درست میکنم باهاش شصت پات رو هم بخوری

فرید تو نون رو بیار سر سفره اینا پیشکش
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، FARID.SHOMPET
املت خوبه اما ب شرطی ک قبلش تو کف پیتزا و مرغ سوخاری تلف نشی
 سپاس شده توسط امیررضا* ، FARID.SHOMPET
(26-08-2013، 13:02)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فريد يه عکس خوشگلAngelHeart
http://www.incrediblesnaps.com/wp-content/uploads/2011/12/44-beautiful-eyes-photography_18.jpg
این شد یه چیزی:tos:
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان