26-08-2013، 17:51
نقل قول: هه من بغله آقا فریدم خوبه ههبازم میگم بابام به من پول نمیده . خسیسهمایه افتخارمه

|
^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
نقل قول: هه من بغله آقا فریدم خوبه ههبازم میگم بابام به من پول نمیده . خسیسه ![]()
نقل قول: اوف[size=large][color=#C71585] اجتمالا ریدی ![]() ![]()
26-08-2013، 17:52
(26-08-2013، 17:50)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خداروشکر♥ آرزو بر جوانان عیب نیست ![]()
26-08-2013، 17:52
(26-08-2013، 17:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه به تجربه هست خیلی ها هم با من نویسنده شدن [b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [u]ChaRisMa [/u][/b] [b][u][b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [u]MAKAN [/u][/b] [/u][/b] [b][u][b][u][b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [u]تلما [/u][/b] [/u][/b][/u][/b] [b][u][b][u][b][u][b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [u]چه گوارا [/u][/b] [/u][/b][/u][/b][/u][/b] [b][u][b][u][b][u][b][u][b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [u]گل نار [/u][/b] [/u][/b][/u][/b][/u][/b][/u][/b] [b][u][b][u][b][u][b][u][b][u][b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [u]paria/1 [/u][/b] [/u][/b][/u][/b][/u][/b][/u][/b][/u][/b] پس این افراد هم نبیاد به علت تجربه ی کم در نویسندگی مدیر شن درسته ؟
26-08-2013، 17:53
نقل قول: فرید نمیدونی ما چی میخونیم الکی نگو ما 2 ترم روانشناسی پاس میکنیم مگه رشتت چیه!؟ نه واوا پسره برگشته میگه خوشگلی! حاضرم بهم بگه دماغ گنده و یا بگه **** ولی نگه خوشگل! مگه دخترم!؟
(26-08-2013، 17:51)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مهم نی نده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
حوصلم بر باد فنا رفت
26-08-2013، 17:54
(26-08-2013، 17:53)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زیرشو کم کن که نره ![]() ![]() ![]() ![]()
26-08-2013، 17:55
فرید حالا میشه بگی اون دلایل چیه که من نمی تونم مدیر شم غیر از تجربه ی کم؟
26-08-2013، 17:55
نقل قول: اگه به تجربه هستببین تجربه که تنها اون نیست! تو هنوز خیلی چیز ها رو نمی دونی و باید زمان بهت یاد بده. من که خوبی خودتون رو می خوام!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|