امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^

اعتماد به سقفت تو حلقت
(27-08-2013، 9:46)REZA.N.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 9:44)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 9:41)REZA.N.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 9:40)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 9:34)REZA.N.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با beeام

اعتماد به سقفت تو حلقت

جملات خز شده و تکراریت تو حلقمSleepy
خيلي دوس داري هميشه يه چي تو حلقت باشه

فعلا که شما اعتماد به سقف من تو حلقتونه در ضمن بفهم چی میگیDodgy
من كي گفتم اعتماد به سقفت تو حلقم
اول يه بار ديگه پستما بخون بعد حرف بزن
در ضمن من ميفهمم چي ميگم

نقل قول: اعتماد به سقفت تو حلقت

اینو من نوشته بودم ؟؟؟؟بیخال حو3له ندارم تموم شد
آگهی
داداش محمد خیلی بدی دلت می خواد دعوا راه بندازی؟
من که اصلا ارایش نمی کنم
منو بکش نفس باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟cryingcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط *Nafas*
(27-08-2013، 9:44)black_king نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برو بچ خوبید ؟
سلامٌ عليكم
چشم ها فراموش ميكنند آنچه را كه روزي ديدند
                                         ولي قلبها هرگز فراموش نميكنند آنچه را كه

Heartدوست دارند... Heart
gunConfused5B::nea::viki:
(27-08-2013، 9:47)!MOHAMMAD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 9:45)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 9:43)روناک 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 9:41)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 9:40)!MOHAMMAD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنازم معرفتو.....
بـــــی یاد بگیر.

چی رو یاد بگیرم؟من زمانی که کپی کردم جنابعالی نبودی میگی چیکار میکردم؟؟

ببین ممد اعصاب نداره یه دو سه ساعت دیه رلکس میشه بعداباهاش کل بندا

همه اینجا اماده ی دعوان چرا؟کی کل انداخت هان؟؟دلیل بهش گفتم اینم دعواست؟
راست می گی بیا دعواudo:nea:
(27-08-2013، 9:45)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باس ديشب مدير ميشدم..Angel
هنو نويسندم:angry2:
تقصير اين فريد چي چيسcry girl
مدیر؟495
چرا صحی؟!چرا تورو بکشم؟!
غصه نخوری مائی!!
شیطونه میگه گفتگو رو ببندما!!(خودم زدم پس شاید بتونم ببندمش)
بحث نکنین!!Dodgy
دف اخره بهتون میگم
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط *2gether4ever* ، روناک 18
(27-08-2013، 9:47)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتماد به سقفت تو حلقت
(27-08-2013، 9:46)REZA.N.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 9:44)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 9:41)REZA.N.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 9:40)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جملات خز شده و تکراریت تو حلقمSleepy
خيلي دوس داري هميشه يه چي تو حلقت باشه

فعلا که شما اعتماد به سقف من تو حلقتونه در ضمن بفهم چی میگیDodgy
من كي گفتم اعتماد به سقفت تو حلقم
اول يه بار ديگه پستما بخون بعد حرف بزن
در ضمن من ميفهمم چي ميگم

نقل قول: اعتماد به سقفت تو حلقت

اینو من نوشته بودم ؟؟؟؟بیخال حو3له ندارم تموم شد
خب دقيق بخو نوشتم تو حلقت
چشم ها فراموش ميكنند آنچه را كه روزي ديدند
                                         ولي قلبها هرگز فراموش نميكنند آنچه را كه

Heartدوست دارند... Heart
اوهوم شينا..Angel
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
(27-08-2013، 9:49)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا صحی؟!چرا تورو بکشم؟!
غصه نخوری مائی!!
شیطونه میگه گفتگو رو ببندما!!(خودم زدم پس شاید بتونم ببندمش)
بحث نکنین!!Dodgy
دف اخره بهتون میگم
نمیتونی خاهری kaffe2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان